Hitta billiga flyg till Brno

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 2/4
sön 9/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Brno

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Brno och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Brno?

Det bästa priset som hittats på momondo till Brno var 182 kr/per person från London, vilket är 91 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Brno. För att hitta det billigaste priset till Brno från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Brno?

Vår data visar att torsdag är den billigaste dagen att flyga till Brno. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 2 381 kr. Och andra sidan är fredag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 538 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Brno?

Det är billigast att flyga på morgonen från Sverige till Brno då du kan hitta flygpriser för så lite som 1 913 kr. Att flyga till Brno på morgonen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 7 504 kr. Flyg till Brno från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Vanliga frågor om att flyga till Brno

Hur lång tid det tar att flyga från Sverige till Brno, Tjeckien, beror på vilket av Sveriges flygplatser du reser ifrån. Flest flygerbjudanden och rutter hittar du från Stockholms flygplatser. Här kan du bland annat välja mellan att resa från Arlanda flygplats norr om Stockholm eller från Stockholm Skavsta flygplats utanför Nyköping. Från Stockholms flygplatser kan du räkna med en flygtid på ungefär 11 timmar till Brno. Du hittar flygningar med bland annat SAS och Ryanair från Stockholm. Om du reser från Göteborgs flygplats kan du räkna med att din resa tar runt 12 timmar. Du hittar bland annat rutter med Lufthansa, Aegean Airlines och Smartwings. Om du reser från Malmö Sturup till Brno tar din resa runt 10 timmar. Du får då kombinera flyg och tåg för att ta dig till Brno.

Du kan tyvärr inte hitta några direktflyg från någon av Sveriges flygplatser till Brno, Tjeckien. Du behöver göra ett eller flera stopp på vägen till Brno. Från Stockholm kan du hitta flyg från Stockholm Arlanda flygplats med SAS som tar dig till Barcelona. I Barcelona byter du sedan till Ryanair som har turer till Brno med ett stopp i London. Du kan också flyga från Stockholm Skavsta flygplats med Ryanair som mellanlandar i London på väg till Brno. Från Göteborgs flygplats kan du flyga med Lufthansa till Düsseldorf via Frankfurt. Du reser sedan vidare till Heraklio med Aegean Airlines där du byter till Smartwings som tar dig den sista sträckan till Brno. Från Malmö Sturup reser du med Wizz Air till Budapest. Från Budapest kan du sedan resa vidare till Brno med FlixBus via Bratislava.


Andra kabinklasser för flyg till Brno

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Brno

Vilka bolag flyger till Brno?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Brno

Visumkrav för att besöka Brno

Eftersom Tjeckien är medlem i både EU och Schengen behöver du inte något visum för att resa till Brno som svensk medborgare. För att resa till Brno utan visum behöver du kunna visa att du är svensk medborgare och detta gör du med ditt svenska pass eller ditt svenska nationella id-kort.


Börja planera din resa till Brno


De bästa sakerna att se och göra i Brno

Brno är ett populärt resmål tack vare det stora utbudet av restauranger och barer, de historiska sevärdheterna och den moderna arkitekturen. Detta är en universitetsstad och därför har många unga resenärer lockats av Brnos atmosfär. Under 20-talet var Brno känt för sin moderna arkitektur i Bauhaus-stil och du hittar därför flera exempel på denna konsstil. Vila Tugenhat är den mest kända byggnaden och är designad av den kända arkitekten Mies van der Rohe. För en äldre sevärdhet är slottet Spilberk ett måste. Slottet ligger dramatiskt beläget högst upp på en höjd och är stadens kändaste landmärke. Spilberks historia sträcker sig tillbaka till 1200-talet och förutom den historiska byggnaden och de vackra vyerna kan du även beundra slottets utställningar.


Hitta billiga flyg till andra städer i Tjeckien

Tjeckien har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?

Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Brno.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Brno.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.