Hitta billiga flyg till Prag från 482 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
mån 11/12
mån 18/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Prag

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Prag

Bästa priset för enkelresa

482 kr

Bästa priset för tur- och returresa

1 372 kr

Snabbast flygtid

1t 55m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Prag från Sverige under de senaste 72 timmarna är 482 kr (Stockholm Skavsta till Prag-Václav Havel).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Prag från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 372 kr (Stockholm Arlanda till Prag-Václav Havel).
Det snabbaste flyget till Prag från Sverige tar 1t 55m (Stockholm Arlanda till Prag-Václav Havel).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Prag, inklusive Lufthansa, SWISS och Eurowings.

Trender för flygresor till Prag

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Prag och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Prag?

Generellt är oktober den billigaste månaden att flyga från Sverige till Prag. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 1 623 kr. Om du inte har möjlighet att resa till Prag i oktober är det också billigt att flyga i mars. För den här månaden kan du hitta prser på momondo runt 1 655 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Prag?

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Prag?

Vår data visar att måndag är den billigaste dagen att flyga till Prag. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 1 533 kr. Och andra sidan är torsdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 2 255 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Prag?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Prag är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Prag kan då kosta så lite som 1 799 kr. Flyg till Prag är dyrare på eftermiddagen med ett genomsnittligt biljettpris på 2 351 kr. Avgångar på eftermiddagen är mest efterfrågade vilket gör att dessa biljetter kan vara dyrare.

Hur lång tid tar det att flyga till Prag?

Flygtiderna varierar beroende på vilken flygplats i Sverige du flyger från och vilken flygplats i Prag du landar på. Om du till exempel flyger från Stockholm Arlanda till Prag-Václav Havel tar det i genomsnitt 1t 50m. Och andra sidan tar rutten Göteborg Landvetter till Prag-Václav Havel generellt omkring 3t 45m. Tänk på att det snabbaste alternativet alltid är ett direktflyg, så ta en titt på momondo för att se om det finns några lediga alternativ för din rutt.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Prag?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Prag från Sverige är 56 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 894 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Prag

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Prag från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Prag

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Prag

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Prag (PRG)

Vanligtvis är flyg till Prag från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Prag-Václav Havel, vilket i genomsnitt kostar 1 840 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PRAG TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSoktober18% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Prag kostar i genomsnitt bara 1 529 kr i oktober
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PRAG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj18% dyrareDet kostar omkring 2 178 kr för flyg till Prag från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PRAG FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli222% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Prag från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Prag

Resor till Prag är särskilt populära mellan april och juni, september och oktober samt under jul och nyår. Vädermässigt bjuder vår och tidig höst på de behagligaste temperaturerna för att upptäcka staden. Högsäsongen infaller under de varmare sommarmånaderna och då stiger även priset på flygresor, så för att hitta billiga flygbiljetter till Prag är det bättre att undvika just denna period. Staden bjuder på mysiga julmarknader och trevlig atmosfär vintertid vilket gör att även perioden runt jul är en populär tidpunkt att resa.

När är det billigast att boka flyg till Prag?

Billiga flyg till Prag hittar du framför allt i januari och februari, precis efter jul och nyår och innan de populära vårmånaderna. Under denna tid är temperaturerna svalare och du kan hitta flygstolar till riktigt bra priser. Om du bokar i god tid undviker du dessutom de dyra sista minuten biljetterna. Jämför resor i momondos priskalender på nätet för att hitta ett billigt alternativ för resor med hotell.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Prag?

De som flyger till Prag kan potentiellt hitta bättre priser för Pardubice flygplats(95 km från stadskärnan i Prag) eller Karlovy Vary flygplats(108 km från stadskärnan i Prag) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Prag-Václav Havel flygplats?

Priserna för flyg till Prag-Václav Havel flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Prag-Václav Havel flygplats?

Från och med december 2023 finns det 14 bolag att välja mellan för flyg till Prag-Václav Havel flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Prag-Václav Havel flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Prag-Václav Havel flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Prag-Václav Havel flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Prag-Václav Havel flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Prag

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Prag
Flera flygbolag
30 jan.
ARN15:55Stockholm Arlanda
6t 25m
1 stopp
PRG22:20Prag-Václav Havel
6 feb.
PRG13:45Prag-Václav Havel
4t 00m
1 stopp
ARN17:45Stockholm Arlanda
1 372 kr
Hitta liknande
Lufthansa
30 jan.
GOT12:20Göteborg Landvetter
10t 15m
1 stopp
PRG22:35Prag-Václav Havel
6 feb.
PRG13:45Prag-Václav Havel
3t 45m
1 stopp
GOT17:30Göteborg Landvetter
1 393 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
22 jan.
ARN06:40Stockholm Arlanda
11t 15m
1 stopp
PRG17:55Prag-Václav Havel
28 jan.
PRG06:55Prag-Václav Havel
8t 20m
1 stopp
ARN15:15Stockholm Arlanda
1 393 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 jan.
ARN18:30Stockholm Arlanda
4t 05m
1 stopp
PRG22:35Prag-Václav Havel
5 feb.
PRG06:55Prag-Václav Havel
5t 35m
1 stopp
ARN12:30Stockholm Arlanda
1 414 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
8 jan.
ARN15:55Stockholm Arlanda
6t 25m
1 stopp
PRG22:20Prag-Václav Havel
14 jan.
PRG07:05Prag-Václav Havel
4t 20m
1 stopp
ARN11:25Stockholm Arlanda
1 424 kr
Hitta liknande
Lufthansa
8 jan.
GOT12:20Göteborg Landvetter
10t 15m
1 stopp
PRG22:35Prag-Václav Havel
14 jan.
PRG07:05Prag-Václav Havel
4t 05m
1 stopp
GOT11:10Göteborg Landvetter
1 435 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Prag

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Prag, visa några av våra erbjudanden nedan av Eurowings, Norwegian och Wizz Air Malta
Wizz Air Malta
10 jan.
NYO22:25Stockholm Skavsta
8t 35m
1 stopp
PRG07:00Prag-Václav Havel
Eurowings
28 jan.
ARN13:50Stockholm Arlanda
1t 55m
PRG15:45Prag-Václav Havel
Eurowings
28 jan.
ARN13:50Stockholm Arlanda
1t 55m
PRG15:45Prag-Václav Havel

Så tar du dig runt i Prag

Prag har ett utmärkt nät av kollektivtrafik med bland annat buss, tunnelbana och spårvagn. Med busslinjerna kan du ta dig runt i stadens utkanter eller till och från flygplatsen. Tunnelbanan erbjuder snabb transport om du vill bege dig från ena änden av staden till den andra och går från klockan fem på morgonen fram till midnatt. För att förflytta dig kortare distanser är spårvagnsnätet det bästa, och trevligaste, alternativet.

Prags vackra arkitektur och många broar upplevs dock bäst till fots. Stadens centrum är kompakt och lättnavigerat vilket gör att avstånden inte är särskilt stora. Om du behöver ta dig någonstans efter midnatt, då staden inte längre trafikeras av spårvagn och tunnelbana, går det bra att vinka in en taxi, men se till att chauffören sätter på taxametern!


Visumkrav för att besöka Prag

När du flyger till Prag behöver du visa upp giltiga resehandlingar samt giltig legitimation. För resor inom EU-länder behöver du inte nödvändigtvis ha med dig ditt pass som legitimation, alternativet är ett nationellt id-kort utfärdat av svensk myndighet, till exempel polisen. Din legitimation måste kunna visas upp på begäran för tjeckisk myndighetspersonal under din vistelse. För svenska medborgare som reser inom EU behövs inte heller något visum, men se alltid till att kika på ambassadens hemsida online innan du åker då visum- och passbestämmelser alltid kan förändras. Om du har med dig din legitimation när du turistar skall du vara vaksam på ficktjuvar så att du inte riskerar att bli bestulen. Många hotell erbjuder säkerhetsskåp där du kan lämna värdesaker under din vistelse.


De bästa sakerna att se och göra i Prag

Intresserad av sevärdheter i Prag?

Missa inte världskända sevärdheter som Pragborgen, Karslbron över Moldau, St Vitus katedralen, Strahov biblioteket och det judiska museet.

Vad ska jag packa för min resa?

Oavsett om du reser under sen vår eller tidigt höst är det en bra idé att packa med en halsduk då det ofta drar friska vindar genom staden.

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Om du har resesällskap är det billigast att köpa ett lokalt SIM-kort för att kunna kontakta varandra.

Kan jag dricka kranvattnet?

Du bör inte dricka kranvattnet utan köp hellre vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Prag?

Lämna ungefär tio procent i dricks vid taxiresor och restaurangmåltider.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Prag?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Prag när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Prag, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Kan jag hitta flyg till Prag ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Prag ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Prag?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Prag. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Prag ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Prag. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Prag

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.