Hitta billiga flyg till Winnipeg

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 10/10
mån 17/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Winnipeg

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Winnipeg

Bästa priset för tur- och returresa

7 851 kr

Snabbast flygtid

22t 35m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för tur- och returflyg till Winnipeg från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 851 kr (Stockholm Arlanda till Winnipeg).
Det snabbaste flyget till Winnipeg från Sverige tar 22t 35m (Stockholm Arlanda till Winnipeg).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Winnipeg, inklusive Lufthansa och Air France.

Trender för flygresor till Winnipeg

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Winnipeg och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Winnipeg?

Den billigaste månaden att flyga till Winnipeg från Sverige är november. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 7 032 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Winnipeg från Sverige för mars. Flyg till Winnipeg i mars är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 7 774 kr.

Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Winnipeg?

Enligt våra data är fredag den billigaste veckodagen att flyga till Winnipeg från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en fredag var 8 111 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Winnipeg för flygningar en söndag på 15 193 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Winnipeg?

I genomsnitt tar det 32t 45m att flyga från Sverige till Winnipeg om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Winnipeg (den mest populära flygplatsen i Winnipeg). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Winnipeg ligger flygtiden på omkring .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Winnipeg?

Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Winnipeg från Sverige är större om du bokar 60 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Winnipeg för ungefär 10 668 kr om du gör din sökning 60 dagar innan.


Hitta billiga flygbiljetter till Winnipeg

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Winnipeg

Andra kabinklasser för flyg till Winnipeg

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Winnipeg

Vilka bolag flyger till Winnipeg?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Winnipeg

Vilka bolag flyger till Winnipeg?

Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Winnipeg från Sverige, men det mest populära bland våra användare är Air Canada, Lufthansa, KLM och Air France. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Winnipeg på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.

Flyg med KLM till Winnipeg

Det avgår 7 flyg med KLM till Winnipeg under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Minneapolis Saint Paul Intl och det bästa biljettpriset med KLM som hittats på momondo är 7 797 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Winnipeg). KLM har ett betyg på 7,6 från 167 användaromdömen på momondo.


Populära flygresor till Winnipeg

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Winnipeg som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Winnipeg
Snabbaste flygtid32t 45m
Billigaste pris6 835 kr

Börja planera din resa till Winnipeg


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Du kan hitta flyg till Winnipeg ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Winnipeg genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Winnipeg erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Winnipeg och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.