0
Insikter
FAQ
Flights to Kanada

Hitta billiga flyg till Kanada från 3 139 kr

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 28/2
ons 6/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Om flyg till Kanada

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kanada

Bästa priset för enkelresa

3 139 kr

Bästa priset för tur- och returresa

4 192 kr

Snabbast flygtid

11t 20m

Flygs av

6 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Kanada från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 139 kr (Stockholm Arlanda till Toronto Pearson Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Kanada från Sverige under de senaste 72 timmarna är 4 192 kr (Stockholm Arlanda till Toronto Pearson Intl).
Det snabbaste flyget till Kanada från Sverige tar 11t 20m (Stockholm Arlanda till Toronto Pearson Intl).
Det finns 6 flygbolag som flyger till och från Kanada, inklusive American Airlines, British Airways och Air Canada.

Trender för flygresor till Kanada

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kanada och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det billigaste flyget till Kanada?

De billigaste flygen till Kanada som nyligen hittats av momondos användare är 809 kr med Flair Airlines, 1 265 kr med Lynx Air och 1 546 kr med Porter Airlines.
Se priser från:

Vilka är de populäraste städerna att besöka i Kanada?

Kanada är fullt av spännande städer att besöka om du är intresserad av att resa runt i landet. Majoriteten av våra användare (53%) besöker Toronto mest av alla landets städer, men andra populära destinationer i Kanada är Vancouver och Montreal.

Hur långt är flyget från Sverige till Kanada?

Den genomsnittliga flygtiden från Sverige till Kanada beror på vilken flygplats du flyger från och var du landar. Att flyga från Stockholm Arlanda till Toronto Pearson Intl tar i genomsnitt 8t 45m, medan att flyga från Göteborg Landvetter till Toronto Pearson Intl i genomsnitt ligger på 11t 35m. Toronto Pearson Intl är den mest populära flygplatsen i Kanada.

Vilka flygbolag flyger till Kanada?

Air Canada, Lufthansa och Scandinavian Airlines är de tre mest populära flygbolagen som flyger till Kanada enligt våra uppgifter. Air Canada är förstahandsvalet då 33% av våra anvädare väljer detta för att flyga till Kanada. Tänk på att det finns 14 olika flygbolag som flyger till Kanada regelbundet, vilket kan påverka antalet valmöjligheter.

De billigaste flygen till städer i Kanada

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Kanada från Sverige
Toronto
Toronto

Användbar information om ditt flyg till Kanada

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Kanada

Vilken är den bästa flygplatsen att landa på för att besöka Vancouver Convention Centre?

Det smidigaste alternativet för att besöka Vancouver Convention Centre är att flyga in till Vancouver Coal Harbour flygplats eftersom det är den närmsta flygplatsen till området.

Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Kanada?

Hur mycket kostar flyg till Kanada?

Flyg till Kanada har nyligen hittats på momondo för så lite som 4 778 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 7 696 kr och allt under 6 991 kr kan ses som ett bra erbjudande. 16 238 kr är det dyraste flyget vi sett under den senaste veckan, och du kan kanske undvika detta pris beroende på vilken flygplats du reser från, vilket flygbolag du väljer samt hur tidigt du bokar ditt flyg.

Vad är den bästa veckodagen att flyga till Kanada?

Den bästa dagen att ta ett flyg till Kanada är fredag, följt av onsdag. fredag och onsdag brukar ha de lägsta flygpriserna till Kanada. Om dina resedatum är flexibla, försök att undvika att boka in ditt flyg en söndag då detta ofta är den dyraste dagen i veckan att flyga till Kanada.

Vart är det billigast att flyga till för Kanada?

När du reser till Kanada, har Montréal-Pierre Elliott Trudeau flygplats i Montreal de över lag billigaste alternativen med biljettpriser på 4 778 kr, medan det näst billigaste alternativet är Toronto Pearson Intl flygplats med ett genomsnittligt biljettpris på 4 954 kr för Toronto.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Kanada?

Priserna för flyg till Kanada uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Kanada?

Antalet tillgängliga bolag för flyg till Kanada är 20 från och med februari. 2024.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Kanada?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Kanada.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Kanada?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Kanada kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Kanada. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


De senaste flygen hittade till populära städer i Kanada

Hitta flyg till dessa populära städer i Kanada, från din närmsta flygplats.

Andra kabinklasser för flyg till Kanada

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kanada

Billiga flyg till Kanada

Dessa rutter har de billigaste flygen till Kanada som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmHamilton11t 05m3 521 kr
StockholmToronto8t 45m3 985 kr
GöteborgToronto11t 35m4 357 kr
StockholmVancouver13t 05m4 822 kr
GöteborgMontreal13t 10m5 069 kr
StockholmMontreal13t 20m5 637 kr
StockholmHalifax14t 28m5 782 kr
StockholmWinnipeg27t 19m7 000 kr
StockholmCharlottetown33t 31m7 558 kr
StockholmCalgary13t 25m7 785 kr
LuleåToronto25t 55m7 909 kr
GöteborgVancouver22t 50m8 033 kr
SkellefteåToronto29t 40m8 177 kr
StockholmSaskatoon32t 04m8 735 kr
StockholmVictoria23t 56m8 972 kr
StockholmKelowna32t 05m9 426 kr

De bästa sakerna att se och göra i Kanada

Vilka flygbolag flyger direkt till Kanada?

Du kan inte flyga direkt från Sverige till Kanada utan behöver göra en mellanlandning under resan. Du kan bland annat flyga från Arlanda flygplats i Stockholm till Vancouver International Airport i Vancouver med KLM som mellanlandar i Amsterdam. Du kan även flyga till Pearson International Airport i Toronto med Air Canada som mellanlandar i Frankfurt.

Hur många timmar tar det att flyga till Kanada?

Flyg till Kanada tar drygt 9 timmar om du gör en smidig mellanlandning under resan.

Vilken tid på året ska man resa till Kanada?

Varje säsong för med sig olika typer av aktiviteter, så välj ditt resedatum efter vad du vill göra under din semester. Under vintermånaderna är det skidorterna som gäller, eller vinteraktiviteter i naturområdena. Under hösten kan du se vackra färger på träden speciellt i skogsområdena på Cape Breton och runt om Quebec. Våren är utmärkt för kulturella utflykter i storstäderna och under sommaren kan du vandra i de vackra Whistler-bergen.

Kan man resa till Kanada utan pass eller visum?

För att ta flyg till Kanada behöver du ansöka om ett elektroniskt inresetillstånd, eTA. Detta gör du online innan flygets avgång. Du behöver också ha med dig ditt pass och du ska se till att passet är giltigt i 6 månader från och med att du reser ut ur landet. Tänk också på att du kan komma att behöva visa upp en returbiljett för din hemresa vid inresan till landet.


Användbar information för att hitta flygerbjudande för Kanada

Lär dig om alla funktioner för flygbokningar som erbjuds gratis av momondo.
  • Hur skapar jag en prisbevakning för flygpriser till Kanada?

    Prisbevakningen kommer att berätta för dig via e-post när priserna för flyg till Kanada sjunker. För att aktivera detta väljer du dina önskade resedatum och söker efter erbjudanden. När du går igenom erbjudandena kommer du se funktionen för prisbevakning. Klicka på den för att aktivera notiser.

  • Hur kan jag spara pengar på flyg till Kanada med momondo?

    Med "Prisprognos" kan du se hur långt innan du bör boka ditt flyg. Den specificerar vilken veckodag och tid det är bäst för dig att göra din bokning. Vår "Priskalender" ger dig en överblick som visar när du kan boka din resa för lägsta möjliga pris. Genom att skapa en "Prisbevakning" kan du följa prisändringar och boka vid rätt tillfälle. Sök och filtrera efter din budget via vår funktion “Explore”. Oavsett om du letar efter idéer till ditt nästa reseäventyr eller tips på hur du sparar pengar är "Discover" ett bra ställe att börja.

  • Hur hittar momondo så låga flygpriser?

    Vi jämför flygpriser från fler än 700 konkurrenter för att hitta priset som passar dig bäst. momondo finns på fler än 30 internationella marknader och ger dig tillgång till många olika rutter och erbjudanden. Sök efter din resa på momondo för ett stort urval av olika alternativ från flygbolag och resebyråer.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Kanada?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Kanada. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Kanada ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan filtrera alla flygsökningar till Kanada ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Kanada?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Kanada genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Kanada ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Kanada erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Kanada och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kanada

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Kanada


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Kanada
1 vuxen
ons 28/2
ons 6/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners