Hitta billiga flyg till Saskatchewan

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 28/11
mån 5/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Saskatchewan

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Saskatchewan och lägg upp den ultimata resplanen

Hur mycket kostar flyg till Saskatchewan?

Kostnaden för att flyga till Saskatchewan varierar beroende på olika faktorer, men du kan förvänta dig att hitta priser så låga som 4 986 kr eller höga som 13 167 kr. Baserat på nya flygdata har vi sett att en biljett till Saskatchewan för 8 907 kr eller mindre kan ses som ett bra erbjudande medan genomsnittskostnaden ligger på 9 300 kr.
Se priser från:

Hur långt är flyget från Sverige till Saskatchewan?

Flyget från Sverige till Saskatchewan beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Saskatoon (den mest populära flygplatsen i Saskatchewan) ligger flygtiden på 35t 49m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Saskatoon ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Vilka flygbolag flyger till Saskatchewan?

Du kan hitta flyg till Saskatchewan med 4 flygbolag. Om du är osäker på vilket du ska välja, överväg att boka med Air Canada, KLM eller Delta då dessa är de mest populära alternativen blad våra användare. Air Canada är det allra mest populära då 60% av momondos resenärer bokar flyg med detta flygbolag.

De billigaste flygen till städer i Saskatchewan

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Saskatchewan från Sverige
Saskatoon
Saskatoon

Användbar information om ditt flyg till Saskatchewan

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Saskatchewan

Genomsnittspriset för ett flyg till Saskatchewan är 8 512 kr per person och det billigaste flyget till Saskatchewan är 549 kr per person. Priset varierar beroende på en rad faktorer, så som avgångsflygplats, flygbolag, när du bokade och vilken tid du planerar att resa.

Temperaturerna i Saskatchewan varierar från −14 °C till 19 °C beroende på årstid. Den varmaste månaden i Saskatchewan är juli, och den kallaste månaden i Saskatchewan är januari. För de som vill ha så lite nederbörd som möjligt är februari, november eller december bra alternativ då det under dessa månader oftast regnar mindre än under resten av året.


Populära städer och sevärdheter

Planerar du att besöka Saskatchewan? Kolla in dessa städer och ägna dig åt att se några av de mest populära sevärdheterna i Saskatchewan.

De senaste flygen hittade till populära städer i Saskatchewan

Hitta flyg till dessa populära städer i Saskatchewan, från din närmsta flygplats.

Andra kabinklasser för flyg till Saskatchewan

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Saskatchewan

Billiga flyg till Saskatchewan

Dessa rutter har de billigaste flygen till Saskatchewan som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmSaskatoon35t 49m13 751 kr

Populära flygresor till Saskatchewan

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Saskatchewan som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Saskatoon
Snabbaste flygtid35t 49m
Billigaste pris13 751 kr

Börja planera din resa till Saskatchewan


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Saskatchewan ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Saskatchewan ​​för just dig.

momondo gör det möjligt för användare att endast se de flyg till Saskatchewan ​​som erbjuder en flexibel bokningspolicy, samt att använda många andra användbara filter och funktioner.

När du söker efter flyg till Saskatchewan hjälper momondo dig att hitta rätt flyg genom att erbjuda användbara filter för att begränsa ditt val av flyg. Flygen kan filtreras utifrån flera faktorer så som flygbolag, flygplats och pris – men även efter andra kriterier som flygplanstyp och betalningsmetod.

Självklart. momondo håller koll på priset på flyg till Saskatchewan. Allt du behöver är en giltig e-postadress så sköter vi resten – det är lätt som en plätt.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.