Hotell i Saskatchewan

Hitta billiga erbjudanden på 576 hotell i Saskatchewan

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Populära städer i Saskatchewan

Nedan visas genomsnittspriserna för hotell i populära städer i Saskatchewan
Pris
827 kr - 839 kr
BILLIGASTE STADEN I SASKATCHEWAN Regina 1% billigare Hotell i Regina är de billigaste i Saskatchewan med ett genomsnittspris på endast 827 kr per natt.
DYRASTE STADEN I SASKATCHEWAN Saskatoon 1% dyrare Saskatoon har de högsta priserna på hotell i Saskatchewan, med ett genomsnittspris på 839 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I SASKATCHEWAN Saskatoon 86% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Saskatoon än någon annan stad i Saskatchewan

Populära hotell i Saskatchewan

Boka ett rum på ett av momondos favorithotell i dessa populära städer i Saskatchewan

Restips för Saskatchewan

Ta en titt på dessa populära frågor och svar för viktiga restips när du planerar ditt besök till Saskatchewan

Vad anses vara ett bra erbjudande för ett hotell i Saskatchewan?

Om du letar efter ett bra erbjudande i Saskatchewan bör du veta att det genomsnittliga hotellpriset ligger på 855 kr/natt. Allt under 855 kr/natt kan ses som ett bra erbjudande. Den absolut billigaste nattliga kostnaden som nyligen hittades på momondo var 242 kr.

Vilka är de bästa hotellen i Saskatchewan?

Baserat på omdömen från momondo-användare är hotellet med högst betyg i Saskatchewan Days Inn by Wyndham Swift Current, vilket ligger i Swift Current med ett genomsnittligt omdöme på 85. Hotellet med näst högst betyg i Saskatchewan är Wingate by Wyndham Regina, vilket ligger i Regina med ett genomsnittsbetyg på 85 från våra användare. Det tredje bästa betyget är 83, som gavs till Park Town Hotel i Saskatoon.