Hotell i Nova Scotia

Hitta billiga erbjudanden på 1 601 hotell i Nova Scotia

Incheckning
Utcheckning
Jämför momondo med |

Populära städer i Nova Scotia

Nedan visas genomsnittspriserna för hotell i populära städer i Nova Scotia
Pris
864 kr - 1 385 kr
BILLIGASTE STADEN I NOVA SCOTIA Lunenburg 19% billigare Hotell i Lunenburg är de billigaste i Nova Scotia med ett genomsnittspris på endast 864 kr per natt.
DYRASTE STADEN I NOVA SCOTIA Enfield 30% dyrare Enfield har de högsta priserna på hotell i Nova Scotia, med ett genomsnittspris på 1 385 kr per natt.
MEST POPULÄRA STADEN I NOVA SCOTIA Halifax 31% fler användare besökte Fler momondo-användare söker efter hotell i Halifax än någon annan stad i Nova Scotia

Populära hotell i Nova Scotia

Boka ett rum på ett av momondos favorithotell i dessa populära städer i Nova Scotia

Restips för Nova Scotia

Ta en titt på dessa populära frågor och svar för viktiga restips när du planerar ditt besök till Nova Scotia

Vad anses vara ett bra erbjudande för ett hotell i Nova Scotia?

Det absolut billigaste priset som hittats i Nova Scotia var 168 kr/natt. Genomsnittspriset för ett hotell i Nova Scotia är 1 047 kr/natt, vilket är anledningen till att momondo ser alla priser under 1 047 kr/natt som ett bra erbjudande för våra användare.

Vilka är de bästa hotellen i Nova Scotia?

Alt Hotel Halifax Airport, som ligger i Enfield, är hotellet med högst betyg i Nova Scotia med ett omdöme på 89. Det näst bästa betyget är 88 som gavs till The Lord Nelson Hotel & Suites av momondos användare. Det tredje högst rankade hotellet är Cambridge Suites Hotel Halifax, med ett betyg på 88 satt av momondos användare som besökt hotellet.