0
Insikter
FAQ
Flights to St. John's

Hitta billiga flyg till St. John's

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
Tue 23/4
Tue 30/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Trender för flygresor till St. John's

Utforska inblicksdata för ditt flyg till St. John's och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till St. John's?


Vanliga frågor om att flyga till St. John's

Hur lång tid tar det att flyga till St. John's?

Vill du ta ett flyg från Stockholm till St. John's, Kanada kan du då som snabbast räkna med en resa på lite mindre än 19 timmar. Föredrar du i stället att åka från Göteborg till St. John's International Airport finns det flygningar tillgängliga som kommer som snabbast att ta dig till St. John's på lite mindre än 16 timmar. Väljer du att flyga från Malmö finns det flygerbjudanden som kommer att som snabbast kunna ta dig till St. John's i Kanada på lite mindre än 19 timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till St. John's?

Tyvärr går det inte några direktflyg mellan Sverige och St. John's. Ska du flyga från Sverige till St. John's kommer du därför att behöva mellanlanda minst två gånger på vägen. Ska du flyga från Stockholm så är ett alternativ att åka med Air Canada. Du inleder då med att flyga från Stockholm till London. Från London fortsätter du sedan till Toronto, och därefter avslutar du resan genom att flyga från Toronto till St. John's. Om du i stället ska flyga från Göteborg kan du bland annat åka med KLM Royal Dutch Airlines och Air Canada. Du inleder då med att flyga med KLM Royal Dutch Airlines från Göteborg till Amsterdam. Därefter fortsätter du från Amsterdam till Montreal, också det med KLM Royal Dutch Airlines och sedan avslutar du resan genom att flyga med Air Canada från Montreal till St. John's. Hur ser det då ut om du ska starta din resa från Malmö? Ska du göra det kan du åka med Wizz Air, KLM Royal Dutch Airlines och Air Canada. Du startar då med att flyga med Wizz Air från Malmö till Warszawa. Från Warszawa fortsätter du sedan med KLM Royal Dutch Airlines till Amsterdam. Du fortsätter därefter från Amsterdam till Montreal, också det med KLM Royal Dutch Airlines och resans sista rutt mellan Montreal och St. John's flyger du med Air Canada.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till St. John's?

Den billigaste månaden att flyga till St. John's från Sverige är maj. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 6 711 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka St. John's i maj bör du vänta med att flyga från Sverige till januari månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 6 809 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till St. John's?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till St. John's är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till St. John's på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 7 313 kr. Undvik att boka avgångar för en måndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till St. John's för flygningar en måndag på 18 408 kr.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till St John's flygplats?

Priserna för flyg till St John's flygplats uppdaterades senast idag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till St John's flygplats?

Från och med april 2024, det finns 1 bolag att välja mellan för flyg till St John's flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till St John's flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till St John's flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till St John's flygplats?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till St John's flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till St John's flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till St. John's?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till St. John's ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till St. John's.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till St. John's?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till St. John's genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till St. John's ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till St. John's erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till St. John's och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till St. John's

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
1 vuxen
Från?
Till?
Tue 23/4
Tue 30/4
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i St. John's

Populära städer i Kanada
Populära flyg enligt klick de senaste 7 dagarna på momondo