Hitta billiga flyg till St. John's

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
ons 12/10
ons 19/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till St. John's

Utforska inblicksdata för ditt flyg till St. John's och lägg upp den ultimata resplanen

Se priser från:


Vanliga frågor om att flyga till St. John's

Hur lång tid tar det att flyga till St. John's?

Vill du ta ett flyg från Stockholm till St. John's, Kanada kan du då som snabbast räkna med en resa på lite mindre än 19 timmar. Föredrar du i stället att åka från Göteborg till St. John's International Airport finns det flygningar tillgängliga som kommer som snabbast att ta dig till St. John's på lite mindre än 16 timmar. Väljer du att flyga från Malmö finns det flygerbjudanden som kommer att som snabbast kunna ta dig till St. John's i Kanada på lite mindre än 19 timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till St. John's?

Tyvärr går det inte några direktflyg mellan Sverige och St. John's. Ska du flyga från Sverige till St. John's kommer du därför att behöva mellanlanda minst två gånger på vägen. Ska du flyga från Stockholm så är ett alternativ att åka med Air Canada. Du inleder då med att flyga från Stockholm till London. Från London fortsätter du sedan till Toronto, och därefter avslutar du resan genom att flyga från Toronto till St. John's. Om du i stället ska flyga från Göteborg kan du bland annat åka med KLM Royal Dutch Airlines och Air Canada. Du inleder då med att flyga med KLM Royal Dutch Airlines från Göteborg till Amsterdam. Därefter fortsätter du från Amsterdam till Montreal, också det med KLM Royal Dutch Airlines och sedan avslutar du resan genom att flyga med Air Canada från Montreal till St. John's. Hur ser det då ut om du ska starta din resa från Malmö? Ska du göra det kan du åka med Wizz Air, KLM Royal Dutch Airlines och Air Canada. Du startar då med att flyga med Wizz Air från Malmö till Warszawa. Från Warszawa fortsätter du sedan med KLM Royal Dutch Airlines till Amsterdam. Du fortsätter därefter från Amsterdam till Montreal, också det med KLM Royal Dutch Airlines och resans sista rutt mellan Montreal och St. John's flyger du med Air Canada.

Den billigaste månaden att flyga till St. John's från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 8 591 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka St. John's i mars bör du vänta med att flyga från Sverige till oktober månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 9 076 kr.Andra kabinklasser för flyg till St. John's

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till St. John's

Vilka bolag flyger till St. John's?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till St. John's

Vilka bolag flyger till St. John's?

För flygresor till St. John's från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med en av dessa populära flygbolag: Air Canada eller Lufthansa. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Air Canada till St. John's

Air Canada flyger omkring 28 flyg till St. John's under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Halifax Intl, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Air Canada var 8 770 kr (Stockholm Arlanda till St. John's). Användare har betygsatt Air Canada med 7,5/10 med över 195 omdömen på momondo.


Flygplatser nära St. John's

Nedan hittar du alla flygplatser i St. John's tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur kommer man till centrala St. John's från St. John's International Airport?

Det finns många olika färdsätt som du kan använda dig av för att ta dig från St. John's International Airport in till centrala St. John's. Bland annat kan du åka buss i form av Metrobus Route 14. Självklart går det också att åka taxi om du i stället föredrar att göra det. Du finner taxibilarna utanför ankomsthallen, och dessa körs av City Wide Taxi. Det går också att hyra bil på flygplatsen om du heller vill göra det. Du finner flera olika biluthyrningsföretag som erbjuder sina tjänster i terminalen vid flygplatsen.


Visumkrav för att besöka St. John's

Vilka pass eller visumkrav finns det när du besöker St. John's?

Svenska medborgare som tänkt vistas i Kanada under en kortare tid än 180 dagar behöver inte ansöka om ett visum. I stället behöver du ett så kallat Electronic Travel Authorization vilket är ett inresegodkännande. Detta kan du ansöka om på nätet. I övrigt är ett inresegodkännande och ett visum mer eller mindre samma sak.


Börja planera din resa till St. John's


De bästa sakerna att se och göra i St. John's

Vad kan man se och göra i St. John's?

Det finns många saker att se och göra i St. John's och det omkringliggande området. Ett av dessa ställen är Cape Spear. Detta är den mest östliga punkten i Kanada och i hela Nordamerika. Här har du en mycket fin utsikt över havet, och här finns det bland annat dessutom två fyrar. Faktum är att det bara är en av dessa fyrar som fortfarande används, och denna fyr kan du besöka. Det är den äldsta fyr som fortfarande finns kvar i Newfoundland. Här finns också vandringsleder samtidigt som det är vanligt att se valar simma förbi.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till St. John's.

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till St. John's genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till St. John's erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till St. John's och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.