Hitta billiga flyg till Hurghada

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 11/10
tis 18/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Hurghada

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Hurghada

Bästa priset för enkelresa

1 257 kr

Bästa priset för tur- och returresa

2 702 kr

Snabbast flygtid

9t 10m

Flygs av

1 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Hurghada från Sverige under de senaste 72 timmarna är 1 257 kr (Stockholm Arlanda till Hurghada).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Hurghada från Sverige under de senaste 72 timmarna är 2 702 kr (Stockholm Arlanda till Hurghada).
Det snabbaste flyget till Hurghada från Sverige tar 9t 10m (Stockholm Arlanda till Hurghada).
Det finns 1 flygbolag som flyger till och från Hurghada, inklusive Pegasus Airlines.

Trender för flygresor till Hurghada

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Hurghada och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Hurghada?

Den billigaste månaden att flyga till Hurghada från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 3 562 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. mars är en annan bra månad för att besöka Hurghada med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 3 904 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Hurghada?

370 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Hurghada på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Neapel och är 92 % billigare än de flesta andra flyg till Hurghada. För att hitta det billigaste priset till Hurghada från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Hurghada?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Hurghada från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 4 418 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. För en avgång en onsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 4 749 kr från Sverige till Hurghada.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Hurghada?

Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Hurghada från Sverige är på morgonen. momondo-användare har hittat så låga priser som 4 458 kr när de sökt efter flyg som avgår på morgonen. Flyg på eftermiddagen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 4 690 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Hurghada?

I genomsnitt tar det 8t 35m att flyga från Sverige till Hurghada om du flyger från Stockholm Arlanda (den mest populära flygplatsen i Sverige) och landar på Hurghada (den mest populära flygplatsen i Hurghada). Om du flyger från Göteborg Landvetter och landar på Hurghada ligger flygtiden på omkring 16t 40m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Hurghada?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Hurghada ungefär 31 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 4 752 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Hurghada

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Hurghada från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Hurghada

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Hurghada

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Hurghada (HRG)

Vanligtvis är flyg till Hurghada från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Hurghada, vilket i genomsnitt kostar 4 421 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN HURGHADA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari22% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Hurghada kostar i genomsnitt bara 3 430 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL HURGHADA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli34% dyrareDet kostar omkring 5 922 kr för flyg till Hurghada från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL HURGHADA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni404% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Hurghada från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Hurghada

Resor till Hurghada är populära under sommarhalvåret, då temperaturerna är höga och besökare flockas vid stränderna längs röda havet. Även under jul- och nyårsledigheten i december är det många som väljer att boka flygbiljetter till Hurghada då medeltemperaturen fortfarande ligger på runt 20 grader. För att hitta en flygresa till Hurghada till ett billigt pris kan du jämföra priser på flygstolar och resor med hotell i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Hurghada? Billiga flyg till Hurghada hittar du framför allt i maj och november, det vill säga månaderna som infaller precis innan ortens två högsäsonger. Högsäsongerna påverkar prisnivån och i juni samt december är både flyg och boende dyrare än under resten av året.

De som flyger till Hurghada kan potentiellt hitta bättre priser för Sharm el Sheikh Ophira flygplats(98 km från stadskärnan i Hurghada) beroende på månad och avgångsflygplats.

Med ett genomsnittspris på 4 861 kr per person, är Sharm el Sheikh Ophira flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Hurghada. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.Hitta billiga flygbiljetter till Hurghada

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Hurghada

Andra kabinklasser för flyg till Hurghada

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Hurghada

Vilka bolag flyger till Hurghada?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Hurghada

Vilka bolag flyger till Hurghada?

När det gäller flyg från Sverige till Hurghada bokar de flesta av momondos användare med flygbolag som Pegasus Airlines, Turkish Airlines, SWISS och TUIfly Nordic. Beroende på vilken flygplats du flyger från kan du ha andra flygbolag att välja mellan.

Flyg med SWISS till Hurghada

Det avgår 5 flyg med SWISS till Hurghada under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Zürichs internationella och det bästa biljettpriset med SWISS som hittats på momondo är 3 461 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Hurghada). SWISS har ett betyg på 8,4 från 140 användaromdömen på momondo.

Flyg med Turkish Airlines till Hurghada

Flygerbjudanden med Turkish Airlines till Hurghada startar från 3 873 kr – det här är det bästa priset som nyligen hittats på momondo och det var för en tur- och returresa som avgick från Stockholm Arlanda. Under en normal vecka är flygpriserna för Turkish Airlines vanligtvis högre, men de varierar beroende på var du flyger från – Istanbul är den populäraste avgångspunkten för Turkish Airlines till Hurghada och har därför i allmänhet störst tillgänglighet. Turkish Airlines får 8,0/10 i betyg av 150 omdömen.


Flygplatser nära Hurghada

Nedan hittar du alla flygplatser i Hurghada tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Hurghada landar på Hurghada International Airport som är Egyptens näst mest trafikerade flygplats efter Cairo International Airport. Många flyg från Europa landar på Hurghadas flygplats då det är en viktig flygplats för turism till landets röda havskust. För att ta dig in till centrum eller till stränderna kan du antingen ta buss, minibuss eller bil. Då flygplatsen ligger nära staden tar resan in till centrum med bil ungefär en kvart.


Populära flygresor till Hurghada

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Hurghada som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Hurghada
Snabbaste flygtid8t 05m
Billigaste pris3 463 kr
Flyg från Göteborg till Hurghada
Snabbaste flygtid16t 40m
Billigaste pris3 694 kr
Flyg från Malmö till Hurghada
Snabbaste flygtid42t 50m
Billigaste pris13 510 kr

Så tar du dig runt i Hurghada

Hurghada har inte någon egentlig kollektivtrafik, men det finns minibussar som fungerar som lokalbussar. Dessa används framför allt av stadens invånare, men är relativt lättnavigerade även för turister. Bussarna har inte några särskilda stopp under sin rutt utan stannar när någon vill kliva av eller ombord. När du kliver ombord ska du göra upp om priset i förväg med chauffören samt tala om var du vill kliva av.

Om du vill ta dig runt i staden kan det vara smidigt att åka taxi, men tänk på att chaufförerna ofta tar alltför höga priser av turister. Även med taxi gäller det därför att diskutera och komma fram till ett pris innan du påbörjar färden. När du befinner dig vid stadens stränder är det däremot trevligt att ta sig fram till fots.


Visumkrav för att besöka Hurghada

Som svensk medborgare behöver du ett visum för att resa till Egypten. När du bokar din resa får du ofta information om vilka dokument du behöver ha med dig och hur du går tillväga för att få ditt visum. Vanligtvis behöver svenska medborgare inte göra någon ansökan innan resan, utan kan få ett visum på flygplatsen i Egypten. Visumet kostar ungefär 200 kronor. Var däremot noga med att kolla upp de aktuella visumreglerna innan resan då detta alltid kan komma att ändras med kort varsel. När du flyger till Egypten behöver du ha med dig ditt pass. Passet måste vara giltigt i minst sex månader från och med din utresa ur landet. För frågor och regler angående pass och visum ska du antingen kontakta Egyptens ambassad i Stockholm eller de egyptiska myndigheterna.


Börja planera din resa till Hurghada


De bästa sakerna att se och göra i Hurghada

Intresserad av sevärdheter i Hurghada?

När du är i Hurghada är det framför allt kustlinjen som lockar. Dyk vid Gota Abu Ramada för att få uppleva enastående och unik undervattensmiljö eller bada på stadens sandstrand. Ta dig även ut till de intilliggande Giftunöarna för sol, bad och vattensporter.

Vad bör jag packa inför min resa?

Ta med badkläder och solkräm!

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Undvik höga kostnader för roaming med ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Nej, köp vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Hurghada?

Ja, lägg till ungefär 15 procent. Om dricksen redan är inräknad i notan lägger du till ytterligare fem procent.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och lätt att hitta rätt flyg till Hurghada när du har en rad passande alternativ framför dig från betrodda resebyråer och välkända flygbolag. Dessa alternativ kan sedan filtreras ner så att du kan hitta det bästa erbjudandet. Detta är vad momondo gör. Vi gör det snabbt och enkelt för dig att hitta flyg till Hurghada, vilket göra att du sparar både tid och pengar.

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Hurghada.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Hurghada.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Hurghada. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.