Flyg till Hurghada

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 27/9
mån 4/10

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Hurghada.
Visa nuvarande reserestriktioner för Egypten

Billigaste flygen till flygplatser i Hurghada

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Hurghada från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Hurghada

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Hurghada

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Hurghada (HRG)

Vanligtvis är flyg till Hurghada från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Hurghada, vilket i genomsnitt kostar 3 469 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN HURGHADA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari21% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Hurghada kostar i genomsnitt bara 2 723 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL HURGHADA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember36% dyrareDet kostar omkring 4 708 kr för flyg till Hurghada från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL HURGHADA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember199% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Hurghada från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Hurghada?

Resor till Hurghada är populära under sommarhalvåret, då temperaturerna är höga och besökare flockas vid stränderna längs röda havet. Även under jul- och nyårsledigheten i december är det många som väljer att boka flygbiljetter till Hurghada då medeltemperaturen fortfarande ligger på runt 20 grader. För att hitta en flygresa till Hurghada till ett billigt pris kan du jämföra priser på flygstolar och resor med hotell i momondos priskalender på nätet.

När är det billigast att boka flyg till Hurghada? Billiga flyg till Hurghada hittar du framför allt i maj och november, det vill säga månaderna som infaller precis innan ortens två högsäsonger. Högsäsongerna påverkar prisnivån och i juni samt december är både flyg och boende dyrare än under resten av året.

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Hurghada?

  760 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Hurghada på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Kairo och är 82 % billigare än de flesta andra flyg till Hurghada. För att hitta det billigaste priset till Hurghada från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Hurghada?

  Den billigaste månaden att flyga till Hurghada från Sverige är januari. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 2 705 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. maj är en annan bra månad för att besöka Hurghada med genomsnittliga flygpriser från Sverige på omkring 2 853 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Hurghada?

  Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Hurghada ungefär 0 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 3 614 kr. Men tveka inte att kontrollera priserna i nuläget eftersom momondo-användare nyligen hittat biljetter för så lite som 2 176 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Hurghada?

  Enligt våra data är söndag den billigaste veckodagen att flyga till Hurghada från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en söndag var 3 242 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. För en avgång en lördag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 4 405 kr från Sverige till Hurghada.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Hurghada?

  Den billigaste tiden på dygnet att flyga till Hurghada från Sverige är mitt på dagen. momondo-användare har hittat så låga priser som 3 376 kr när de sökt efter flyg som avgår mitt på dagen. Flyg på kvällen är ofta dyrare med ett genomsnittspris på 4 308 kr.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Hurghada?

  De som flyger till Hurghada kan potentiellt hitta bättre priser för Sharm el Sheikh Ophira flygplats(98 km från stadskärnan i Hurghada) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Hurghada?

  Med ett genomsnittspris på 4 245 kr per person, är Sharm el Sheikh Ophira flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Hurghada. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Kan jag flyga till Hurghada från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Hurghada

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Hurghada.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar innan avgången till Hurghada.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Hurghada.

Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Hurghada?

Returresa till Sverige från Hurghada

Testkrav för COVID-19
Besökare från Hurghada måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Hurghada behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Hurghada inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Hitta billiga flygbiljetter till Hurghada

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Hurghada
Flera flygbolag
28 sep.
NYO04:50Stockholm Skavsta
15t 35m
2 stopp
HRG20:25Hurghada
18 okt.
HRG18:40Hurghada
18t 40m
2 stopp
NYO13:20Stockholm Skavsta
2 176 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
28 sep.
NYO04:50Stockholm Skavsta
15t 35m
2 stopp
HRG20:25Hurghada
18 okt.
HRG18:40Hurghada
18t 40m
2 stopp
NYO13:20Stockholm Skavsta
2 202 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 dec.
ARN05:35Stockholm Arlanda
31t 05m
2 stopp
HRG12:40Hurghada
11 jan.
HRG12:35Hurghada
23t 10m
2 stopp
ARN11:45Stockholm Arlanda
2 272 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 dec.
ARN05:35Stockholm Arlanda
24t 50m
1 stopp
HRG06:25Hurghada
11 jan.
HRG12:35Hurghada
23t 10m
2 stopp
ARN11:45Stockholm Arlanda
2 280 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
1 okt.
ARN03:25Stockholm Arlanda
37t 40m
2 stopp
HRG17:05Hurghada
12 okt.
HRG12:10Hurghada
27t 55m
2 stopp
ARN16:05Stockholm Arlanda
2 419 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
17 dec.
ARN05:35Stockholm Arlanda
24t 50m
1 stopp
HRG06:25Hurghada
11 jan.
HRG12:55Hurghada
26t 45m
1 stopp
ARN15:40Stockholm Arlanda
2 462 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Hurghada

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Hurghada, visa några av våra erbjudanden nedan av Pegasus Airlines
Flera flygbolag
1 okt.
ARN04:20Stockholm Arlanda
36t 45m
3 stopp
HRG17:05Hurghada
Flera flygbolag
1 okt.
ARN04:20Stockholm Arlanda
28t 10m
2 stopp
HRG08:30Hurghada
1 136 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
29 okt.
ARN05:45Stockholm Arlanda
26t 45m
2 stopp
HRG08:30Hurghada
1 301 kr
Hitta liknande

Flygplatser nära Hurghada

Nedan hittar du alla flygplatser i Hurghada tillsammans med avståndet från stadens centrum

Billiga flyg till Hurghada landar på Hurghada International Airport som är Egyptens näst mest trafikerade flygplats efter Cairo International Airport. Många flyg från Europa landar på Hurghadas flygplats då det är en viktig flygplats för turism till landets röda havskust. För att ta dig in till centrum eller till stränderna kan du antingen ta buss, minibuss eller bil. Då flygplatsen ligger nära staden tar resan in till centrum med bil ungefär en kvart.


Populära flygresor till Hurghada

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Hurghada som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Hurghada
Snabbast flygtid12t 15m
Billigaste pris2 176 kr
Flyg från Göteborg till Hurghada
Snabbast flygtid13t 25m
Billigaste pris2 610 kr
Flyg från Malmö till Hurghada
Snabbast flygtid15t 40m
Billigaste pris4 188 kr

Hurghada har inte någon egentlig kollektivtrafik, men det finns minibussar som fungerar som lokalbussar. Dessa används framför allt av stadens invånare, men är relativt lättnavigerade även för turister. Bussarna har inte några särskilda stopp under sin rutt utan stannar när någon vill kliva av eller ombord. När du kliver ombord ska du göra upp om priset i förväg med chauffören samt tala om var du vill kliva av.

Om du vill ta dig runt i staden kan det vara smidigt att åka taxi, men tänk på att chaufförerna ofta tar alltför höga priser av turister. Även med taxi gäller det därför att diskutera och komma fram till ett pris innan du påbörjar färden. När du befinner dig vid stadens stränder är det däremot trevligt att ta sig fram till fots.


Som svensk medborgare behöver du ett visum för att resa till Egypten. När du bokar din resa får du ofta information om vilka dokument du behöver ha med dig och hur du går tillväga för att få ditt visum. Vanligtvis behöver svenska medborgare inte göra någon ansökan innan resan, utan kan få ett visum på flygplatsen i Egypten. Visumet kostar ungefär 200 kronor. Var däremot noga med att kolla upp de aktuella visumreglerna innan resan då detta alltid kan komma att ändras med kort varsel. När du flyger till Egypten behöver du ha med dig ditt pass. Passet måste vara giltigt i minst sex månader från och med din utresa ur landet. För frågor och regler angående pass och visum ska du antingen kontakta Egyptens ambassad i Stockholm eller de egyptiska myndigheterna.


Börja planera din resa till Hurghada


Intresserad av sevärdheter i Hurghada?

När du är i Hurghada är det framför allt kustlinjen som lockar. Dyk vid Gota Abu Ramada för att få uppleva enastående och unik undervattensmiljö eller bada på stadens sandstrand. Ta dig även ut till de intilliggande Giftunöarna för sol, bad och vattensporter.

Vad bör jag packa inför min resa?

Ta med badkläder och solkräm!

Ska jag skaffa ett lokalt eller internationellt SIM-kort?

Undvik höga kostnader för roaming med ett lokalt SIM-kort.

Kan jag dricka kranvattnet?

Nej, köp vatten på flaska.

Ska jag dricksa i Hurghada?

Ja, lägg till ungefär 15 procent. Om dricksen redan är inräknad i notan lägger du till ytterligare fem procent.


Hitta billiga flyg till andra städer i Egypten

Egypten har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?