Hitta billiga flyg till Bamako

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
tors 30/11
tors 7/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Bamako

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Bamako och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Bamako?

Enligt våra data är tisdag den billigaste veckodagen att flyga till Bamako från Sverige. Det lägsta biljettpriset som nyligen hittats för avgångar en tisdag var 9 701 kr. Tänk på att priserna kan variera beroende på rutt och om du flyger in- eller utrikes. Flyg från Sverige till Bamako en onsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 13 181 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Bamako?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Bamako på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Bamako på eftermiddagen för så lite som 10 278 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Försök att inte köpa biljetter på kvällen eftersom de ligger runt 12 277 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Billigaste flygen till flygplatser i Bamako

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Bamako från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Bamako

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Bamako

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Bamako (BKO)

Vanligtvis är flyg till Bamako från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Bamako, vilket i genomsnitt kostar 9 935 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BAMAKO TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSnovember43% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Bamako kostar i genomsnitt bara 5 225 kr i november
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BAMAKO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli74% dyrareDet kostar omkring 15 906 kr för flyg till Bamako från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BAMAKO FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni800% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Bamako från Stockholm Arlanda flygplats i juni än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Bamako

Hur lång tid tar det att flyga till Bamako?

Från Arlanda flygplats tar det ett flertal timmar att flyga till Bamako, så mycket som åtta till nio timmar eftersom det inte går några direktflyg. Det tar ungefär lika lång tid att flyga från Göteborg Landvetter, men det finns också resealternativ på upp till 12 timmar, vilket resenärer kan behöva välja om de måste flyga ett speciellt datum eller föredrar ett annat pris. En resa från Landvetter via Paris Charles De Gaulle kan ta 11,5 timmar med flygbolaget Air France. Oavsett vilken svensk stad flyget går från behöver man göra mellanlandningar i andra europeiska städer. Dock tar resorna sällan mer än en dag.

Varifrån kan du flyga direkt till Bamako?

Det finns tyvärr inga direktflyg från Sverige till Bamako-Sénou International Airport vilket innebär att en mellanlandning på vägen krävs för att ta dig till slutdestinationen. Ett exempel på flygningar för att komma till Bamako är att göra en mellanlandning på Paris Charles de Gaulle, och då flyger du med Air France. Resan tar ungefär åtta timmar. Ett annat alternativ är att flyga med Turkish Airlines och då behöver du byta flyg i Istanbul. För de som föredrar att flyga med Ethiopian Airlines erbjuds resenären en mellanlandning i Addis Abeba. Det går att välja flygresor efter ekonomiska preferenser, föredragna flygerbjudanden samt utifrån vilket land du kanske föredrar att vistas i under ett dygn.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Bamako?

september är generellt den billigaste månaden att flyga till Bamako från Sverige med priser runt 7 671 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Bamako under september, är det även billigt att resa från Sverige i maj. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 8 130 kr.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Bamako flygplats?

Priserna för flyg till Bamako flygplats uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Bamako flygplats?

Från och med november 2023 finns det 3 bolag att välja mellan för flyg till Bamako flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Bamako flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Bamako flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Bamako flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Bamako flygplats kan variera beroende på din resväg och dina personliga omständigheter. Som en allmän regel bör du ha med dig flera dokument, inklusive ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Bamako flygplats. Vi rekommenderar att du frågar om råd hos ditt flygbolag eller en pålitlig tredje part, t.ex. IATA.


Visumkrav för att besöka Bamako

Behöver man pass och visum när man åker till Bamako?

Du måste ha ett pass för att kunna resa in i Bamako och det behöver också vara giltigt i minst sex månader efter inresa. Ankommande till Bamako och Mali har också krav på sig att visa vaccinationsintyg för gula febern och även deklarera kamerautrustning och filmer. Du behöver ha ett visum oavsett nationalitet vilket räcker i en månad från och med dagen för inresa i landet. Ett visum utfärdas upp till tre månader innan det är dags för avresa och går att få på en malisk ambassad eller ett konsulat.


De bästa sakerna att se och göra i Bamako

Vad kan man se och göra i Bamako?

Bamako, Mali är en stor stad på två miljoner invånare, och det är även Malis huvudstad vilket gör att detta är en myllrande plats med många möjligheter och aktiviteter. Dock finns det flera aspekter som skiljer sig åt från vad vi är vana vid, till exempel finns det inga trafikljus. Staden upplevs också som något dammig eftersom inte alla vägar är asfalterade. Det finns flera imponerande monument i Bamako där du kan se rester från den historiska tiden som fransk koloni. Ett av monumenten är till exempel ‘Monument des martyrs du 22 mars’. Du kan också lära dig mer om landets olika seder, ritualer och mode på det Naturhistoriska muséet, som också är värd för en stor fotofestival. I januari månad står Bamako också värd för slutfasen av ett stort race vid namn Budapest-Bamako, vilket gör att du kan förvänta dig att en stor mängd racerbilar och motorcyklar ankommer här. Turister rekommenderas också att besöka den botaniska trädgården. Missa inte heller marknaden i Bamako-Coura där invånare säljer lokalt hantverk. Var inte rädd för att pruta eftersom det i princip är förväntat. Franska influenser gör att du kan avnjuta gott bröd i Bamako.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Bamako?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Bamako. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Bamako ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Bamako så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Bamako?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Bamako. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Bamako ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja. momondo kan följa flygpriserna för Bamako och meddela dig när de ändras. Gör en sökning för att aktivera prisbevakningen – det enda du behöver är en giltig e-postadress.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Bamako

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.