Flyg till Elfenbenskusten

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
lör 22/1
lör 29/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Elfenbenskusten.
Visa nuvarande reserestriktioner för Elfenbenskusten

De billigaste flygen till städer i Elfenbenskusten

Klicka på städerna nedan för att ta reda på när det är billigast att flyga till Elfenbenskusten från Sverige
Abidjan
Abidjan

Användbar information om ditt flyg till Elfenbenskusten

Få uppdaterade svar på några av de vanligaste frågorna om att flyga till Elfenbenskusten
 • Vilka är de populäraste städerna att besöka i Elfenbenskusten?

  For momondo users, the most popular city in Elfenbenskusten is Abidjan, which is visited about 298% more often than any other city in Elfenbenskusten. Other very common cities that our users travel to are San-Pédro and Korhogo.

 • What is the cheapest flight to Elfenbenskusten?

  If you are looking to fly to Elfenbenskusten for less, look to airlines like Air Côte d’Ivoire, TAP AIR PORTUGAL, and Air France, with prices starting at 1 541 kr, 2 156 kr, and 2 814 kr respectively.

 • Vilka flygbolag flyger till Elfenbenskusten?

  Utav de 9 flygbolag som flyger till Elfenbenskusten, är Air France, Brussels Airlines och Turkish Airlines de mest populära baserat på våra data. Air France är det mest populära flygbolaget då 48% av våra användare väljer det för att flyga till Elfenbenskusten.

 • Hur långt är flyget från Sverige till Elfenbenskusten?

  Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Elfenbenskusten (Abidjan F Houphouet Boigny), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 17t 55m respektive .

 • Vilken är det mest populära flygplatsen att flyga till i Elfenbenskusten?

  99% av våra användare på momondo som rest till Elfenbenskusten under det senaste året valde att flyga till Abidjan F Houphouet Boigny under året som gått, vilket gör den till den mest populära flygplatsen i Elfenbenskusten. Abidjan F Houphouet Boigny ligger nära Abidjan.

 • Hur mycket kostar flyg till Elfenbenskusten?

  I genomsnitt kostar ett flyg till Elfenbenskusten 5 466 kr per biljett. Vi har dock haft användare som hittat flyg till Elfenbenskusten för så lite som 3 057 kr. Om du inte lyckas hitta en flygbiljett för 3 057 kr, men en för 5 222 kr eller mindre kan detta fortfarande ses som ett bra erbjudande. Tänk på att flygkostnaderna varierar beroende på var du flyger från, vilken tid på året du reser och vilket flygbolag du reser med.


Kan jag flyga till Elfenbenskusten från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Elfenbenskusten

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Elfenbenskusten.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Elfenbenskusten.

Dokument
Deklarationsformulär för resa - Must be completed and submitted upon arrival.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Elfenbenskusten?

Returresa till Sverige från Elfenbenskusten

Testkrav för COVID-19
Besökare från Elfenbenskusten måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Elfenbenskusten behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Elfenbenskusten inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

De senaste flygen hittade till populära städer i Elfenbenskusten

Hitta flyg till dessa populära städer i Elfenbenskusten, från din närmsta flygplats.

Billiga flyg till Elfenbenskusten

Dessa rutter har de billigaste flygen till Elfenbenskusten som hittats av momondos användare i Sverige
AvgårDestinationBäst tidBästa pris
StockholmAbidjan17t 55m5 646 kr

De bästa sakerna att se och göra i Elfenbenskusten

Flygresor till Elfenbenskusten är populära att boka mellan november och februari då vädret är som bäst i landet. Under denna period ligger temperaturerna på dryga 25 grader vilket gör det behagligt att ägna sig både åt badsemestrar och naturnära aktiviteter i landets nationalparker. Särskilt november och februari är populära vilket gör att priserna på resor med hotell och på flygbiljetter till Elfenbenskusten stiger. Lägre priser hittar du i april då det inte är särskilt många besökare, men fortfarande torrt innan sommarens regnperiod. Det är dock som varmast under våren med temperaturer nära 30 grader. Sommaren har något lägre temperaturer men då det är mycket regnigt är det svårt att ta sig runt då många vägar blir oframkomliga. Även under hösten kan du hitta billiga flyg till Elfenbenskusten då temperaturerna ligger på dryga 30 grader och det är mycket fuktigt i landet. Hos momondo kan du jämföra priser mellan olika datum för att ta reda på när på året det är billigast att resa. Du kan titta i priskalendern för att jämföra olika avresedatum eller jämföra priser på olika flygrutter.

Vilka flygbolag flyger direkt till Elfenbenskusten?

Flyg till Elfenbenskusten mellanlandar under vägen från Sverige då det inte finns några direkta rutter mellan länderna. Bland annat kan du flyga från Arlanda flygplats i Stockholm med Air France som mellanlandar i Paris och Bamako för att slutligen flyga till Felix H. Boigny Airport i Abidjan. Flyg till Elfenbenskusten avgår även från Bromma flygplats i Stockholm med Brussels Airlines som mellanlandar i Bryssel på vägen till Felix H. Boigny Airport i Abidjan.

Hur lång tid tar det att flyga till Elfenbenskusten?

Hur lång tid det tar att resa till Elfenbenskusten beror på hur pass många mellanlandningar du gör under resan och hur långa dessa är. Som snabbast kan du klara av resan på ungefär 12 timmar när du flyger från Sverige. Hos momondo kan du jämföra olika rutters längd och pris direkt på nätet.

Vilken tid på året ska man resa till Elfenbenskusten?

Du bör boka resor till Elfenbenskusten mellan november och maj då landet har sin torra period och det går bra att både ge sig ut på vandringar, upptäcka nationalparker eller njuta av landets vackra stränder. Under den regniga sommarsäsongen är det svårt att ta sig runt då många vägar blir oframkomliga.

Kan man resa till Elfenbenskusten utan pass eller visum?

Nej, du behöver ett visum för att resa från Sverige till Elfenbenskusten. Du kan påbörja denna ansökan online och den görs via Elfenbenskustens ambassad. Du måste också ha med dig ett giltigt pass under resan och ett vaccinationsintyg som visar att du vaccinerat dig mot gula febern.


Internationella flygrutter till Elfenbenskusten

Jämför flyg till och från närmaste flygplatser för att hitta billiga flygbiljetter och passande avresetider
Flyg från Stockholm till Abidjan
Snabbast flygtid17t 55m
Billigaste pris5 646 kr

Hitta flyg till Elfenbenskusten

Välj en flygdestination nedan

Börja planera din resa till Elfenbenskusten