Flyg Europa Sverige Örnsköldsvik

Flyg till Örnsköldsvik

Tur & retur
Ekonomi
Charlotte (CLT)
Örnsköldsvik (OER)
tors 19/11
tors 26/11
Alla månader
Jämför momondo med |

Billigaste flygen till flygplatser i Örnsköldsvik

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Örnsköldsvik från din närmsta stad eller flygplats
För tillfället finns det ingen information för den valda rutten, välj en ny avgångsflygplats

När är den bästa tiden att resa till Örnsköldsvik?

Örnsköldsvik passar att besöka året om så när du väljer att åka beror på vad du vill göra under din resa. Under sommarmånaderna kan du njuta av den vackra naturen på höga kusten med sol och bad men även genom att upptäcka landskapet längs med trevliga cykelvägar. Under hösten passar det utmärkt att klä på sig några extra lager och utforska Örnsköldsviks vandringsleder och närliggande naturreservat. Under vintermånaderna är det naturligtvis vintersporter som långfärdskidåkning som gäller. Sommaren för med sig högre priser på flyg till Örnsköldsvik och även perioden kring jul har högre priser på resor med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Örnsköldsvik?

I priskalendern hos momondo kan du jämföra mellan olika datum att flyga till Örnsköldsvik för att hitta billiga resor. Boka helst i förväg istället för att vänta till sista minuten, särskilt under sommar och jul, för att hitta ett så billigt pris som möjligt.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Örnsköldsvik?

129 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Örnsköldsvik på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Moskva och är 95 % billigare än de flesta andra flyg till Örnsköldsvik. För att hitta det billigaste priset till Örnsköldsvik från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Örnsköldsvik?

Den billigaste månaden att flyga till Örnsköldsvik från Sverige är juli. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 784 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte vill besöka Örnsköldsvik i juli bör du vänta med att flyga från Sverige till mars månad då flygpriserna är låga med ett genomsnittspris på 896 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Örnsköldsvik?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Örnsköldsvik från Sverige är 54 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 1 391 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Örnsköldsvik från Sverige för så lite som 1 379 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Örnsköldsvik?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Örnsköldsvik från Sverige en fredag. momondo-användare har hittat biljetter för fredagsavgångar för så lite som 1 476 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en onsdag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 1 989 kr från Sverige till Örnsköldsvik.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Örnsköldsvik?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Örnsköldsvik mitt på dagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Örnsköldsvik mitt på dagen för så lite som 1 375 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Örnsköldsvik på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 1 904 kr.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Örnsköldsvik?

De som flyger till Örnsköldsvik kan potentiellt hitta bättre priser för Kramfors flygplats(54 km från stadskärnan i Örnsköldsvik), Umeå flygplats(96 km från stadskärnan i Örnsköldsvik), Sundsvall Timrå flygplats(106 km från stadskärnan i Örnsköldsvik) eller Lycksele flygplats(140 km från stadskärnan i Örnsköldsvik) beroende på månad och avgångsflygplats.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Örnsköldsvik?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Örnsköldsvik Kramfors flygplats med ett genomsnittspris på 1 889 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Hitta billiga flygbiljetter till Örnsköldsvik

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Örnsköldsvik
Billigast
Bäst
Snabbast
Amapola Flyg
24 nov.
ARN
Stockholm Arlanda
1t 10m
OER
Örnsköldsvik
1 dec.
OER
Örnsköldsvik
1t 10m
ARN
Stockholm Arlanda
1 379 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Örnsköldsvik?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Örnsköldsvik

Du kan flyga mellan Stockholm och Örnsköldsvik med NextJet, som tidigare hette Höga Kusten Flyg. För att flyga från Sveriges övriga orter och städer behöver du göra ett stopp i Stockholm först varifrån NextJet flyger vidare till Örnsköldsvik. Säsongerna påverkar priserna på flygstolar vilka du kan jämföra online hos momondo. Om du reser från någon annan ort i Sverige blir priserna också högre då du måste mellanlanda under resan. NextJet har dagliga direktflyg till Örnsköldsvik från Arlanda flygplats. Ett annat alternativ är att flyga till Umeå flygplats varifrån det går en buss direkt till Örnsköldsvik. En direktflygning från Stockholm tar knappt en timme.


Hur tar man sig från flygplatsen i Örnsköldsvik till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Örnsköldsvik plus avståndet till centrum

Flyg till Örnsköldsvik landar på Örnsköldsvik Airport som ligger ungefär 24 kilometer nordväst om stadens centrum. Flygplatsen hanterar inrikesflyg, framförallt från Stockholm. Under vissa delar av året avgår även charterflyg från flygplatsen. Flygplatsen är liten vilket gör att du snabbt tar dig igenom den när du landat. Då det vanligtvis bara är en ankomst som sker åtgången behöver du inte vänta länge på att få ditt incheckat bagage. När du landar på flygplatsen kan du koppla upp dig mot Örnsköldsvik Airports trådlösa internet samt äta på restaurangen i terminalbyggnaden. För att ta dig in till city får du ta flygbussen som stannar utanför ankomsthallen. Denna avgår alltid ungefär 20 minuter efter ett flyg har landat och trafikeras av Veolia transport. Flygbussen tar dig in till centrum på en halvtimme och kostar cirka 90 kronor. Du kan köpa biljetten direkt på bussen om du betalar med ett bankkort eller via mobilen.


Populära flygresor till Örnsköldsvik

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Örnsköldsvik som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Örnsköldsvik
Snabbaste flygtid
1t 10m
Billigast pris
1 319 kr
Flyg från Paris till Örnsköldsvik
Snabbaste flygtid
16t 10m
Billigast pris
3 827 kr
Flyg från Frankfurt am Main till Örnsköldsvik
Snabbaste flygtid
7t 50m
Billigast pris
4 456 kr
Flyg från Zurich till Örnsköldsvik
Snabbaste flygtid
15t 20m
Billigast pris
4 551 kr
Visa mer

Hur tar man sig runt i Örnsköldsvik?

Inne i Örnsköldsviks centrum kan du ta dig fram till fots, men för att besöka många sevärdheter i området är avstånden stora. Därför behöver du använda dig av stadens kollektivtrafik om du inte har hyrt en bil för resan. Kollektivtrafiken består av bussar som trafikeras av Din Tur. Alla Örnsköldsviks stadsbussar hittar du vid Örnparken och de olika linjerna tar dig runt om i staden. Om du ska åka längre ut på landsbygden får du ta dig till Örnsköldsviks resecentrum där bussar utanför centrum går. Biljetter till bussarna köper du på nätet via Din Turs hemsida, via Din Turs app som du laddar ner till mobilen eller i någon av de kiosker och försäljningsombud som finns runt om i staden. Du kan också betala ombord på bussen men tänk på att du då inte kan betala med kontanter.

Under sommaren ska du absolut hyra en cykel för att ta dig runt staden. Det finns bra cykelvägar både centralt och ute på landsbygden kring Örnsköldsvik.


Kan man flyga till Örnsköldsvik utan pass eller visum?

När du flyger inom Sverige behöver du inte ha pass eller nationellt id-kort men du behöver uppvisa någon form av legitimation till flygbolagspersonalen för att få gå ombord planet. Om du reser från ett land utanför Sverige räcker det med ett nationellt id-kort om du är EU-medborgare. Om du reser från ett land utanför EU ska du alltid ha med dig ditt pass men även kontrollera om du behöver en visering för inresan i landet.


Hitta hyrbil och hotell för din resa till Örnsköldsvik


Tips och råd om Örnsköldsvik

Hur hittar man de billigaste flygbiljetterna till Örnsköldsvik?

Via momondo hittar du billiga priser på flyg.

Vad ska man se i Örnsköldsvik?

Missa inte en utflykt till Skuleskogen Nationalpark eller en vandring längs med Höga Kusten-leden.

Aktiviteter för barn

Ta med barnen till strutsfarmen eller det tropiska badhuset Paradiset Bad.

Kan man dricka kranvattnet?

Ja, det går utmärkt.

Ska jag dricksa i Örnsköldsvik?

Nej, det behövs inte.

Var finns den bästa shoppingen?

I centrala Oskargallerian hittar du det mesta.

Flyg Europa Sverige Örnsköldsvik
 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass