Hitta billiga flyg till Mexico City

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis 7/2
tis 14/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Mexico City

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Mexico City

Bästa priset för enkelresa

3 904 kr

Bästa priset för tur- och returresa

7 246 kr

Snabbast flygtid

19t 20m

Flygs av

8 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Mexico City från Sverige under de senaste 72 timmarna är 3 904 kr (Stockholm Arlanda till Mexico City Juarez Intl).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Mexico City från Sverige under de senaste 72 timmarna är 7 246 kr (Stockholm Arlanda till Mexico City Juarez Intl).
Det snabbaste flyget till Mexico City från Sverige tar 19t 20m (Stockholm Arlanda till Mexico City Juarez Intl).
Det finns 8 flygbolag som flyger till och från Mexico City, inklusive American Airlines, British Airways och Air Canada.

Trender för flygresor till Mexico City

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Mexico City och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Mexico City?

Den billigaste månaden att flyga till Mexico City från Sverige är mars. Flygpriserna som tenderar att ligga kring 8 277 kr, är ofta lägre under denna tid eftersom det är lågsäsong. Om du inte har möjlighet att flyga till Mexico City i mars är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Mexico City under november ligger i genomsnitt på 8 537 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Mexico City?

Det bästa priset som hittats på momondo till Mexico City var 292 kr/per person från Acapulco, vilket är 96 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Mexico City. För att hitta det billigaste priset till Mexico City från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Mexico City?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Mexico City är en onsdag då man kan hitta priser så låga som 9 028 kr. Och andra sidan är söndag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 9 925 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Mexico City?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Mexico City är på morgonen då man kan köpa flyg för så lite som 9 023 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på eftermiddagen till Mexico City, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 11 717 kr per biljett.

Hur lång tid tar det att flyga till Mexico City?

Om du flyger från en populär flygplats i Sverige, till exempel Stockholm Arlanda eller Göteborg Landvetter, och landar på den mest populära flygplatsen i Mexico City (Mexico City Juarez Intl), kan du förvänta dig flygtider på i genomsnitt 20t 45m respektive 17t 58m.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Mexico City?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Mexico City ungefär 43 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 9 388 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Mexico City

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Mexico City från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Mexico City

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Mexico City

Stockholm (STO) till Mexico City (MEX)

Vanligtvis är flyg till Mexico City från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Mexico City Juarez Intl, vilket i genomsnitt kostar 9 388 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN MEXICO CITY TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari13% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Mexico City kostar i genomsnitt bara 8 350 kr i januari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL MEXICO CITY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli30% dyrareDet kostar omkring 12 369 kr för flyg till Mexico City från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL MEXICO CITY FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember344% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Mexico City från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Mexico City

Billiga flyg till Mexico City hittar du om du reser i mars. Då får du även härligt väder under din vistelse. Dyrast är att resa i juli då priserna på flygbiljetter till Mexico City stiger markant. Jämför priser mellan olika datum under året hos momondo för att hitta flyg till Mexico City. För att hålla priset på en flygstol nere bör du boka flyg ungefär en månad innan avgång och undvika flygresor i sista minuten.

De som flyger till Mexico City kan potentiellt hitta bättre priser för Mexico City Felipe Ángeles Intl flygplats(40 km från stadskärnan i Mexico City), Mexico City Toluca Intl flygplats(44 km från stadskärnan i Mexico City) eller Puebla de Zaragoza Huejotzingo flygplats(87 km från stadskärnan i Mexico City) beroende på månad och avgångsflygplats.

Puebla de Zaragoza Huejotzingo flygplats har ett genomsnittspris på 3 151 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Mexico City. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Mexico City

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Mexico City

Vilka bolag flyger till Mexico City?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Mexico City

Vilka bolag flyger till Mexico City?

För flygresor till Mexico City från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: KLM, British Airways, Lufthansa eller Scandinavian Airlines. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Turkish Airlines till Mexico City

Turkish Airlines flyger omkring 10 flyg till Mexico City under en vecka. Den vanligaste avresepunkten för dessa flyg var Istanbul, där det bästa erbjudandet för tur och returbiljetter med Turkish Airlines var 4 316 kr (Stockholm Arlanda till Mexico City). Användare har betygsatt Turkish Airlines med 8,0/10 med över 166 omdömen på momondo.

Flyg med Finnair till Mexico City

Finnair (7,7/10, 328 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Mexico City med erbjudanden så låga som 7 829 kr från Stockholm Arlanda tur och retur. Då Finnair i genomsnitt har 21 flyg som avgår till Mexico City varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Mexico City

Nedan hittar du alla flygplatser i Mexico City tillsammans med avståndet från stadens centrum

De flesta internationella flyg till Mexico City landar på Mexico City Benito Juarez International Airport. Flygplatsen ligger ungefär 5 km öster om stadens centrum och du kan därför snabbt ta dig från ditt Mexico City-flyg till ditt boende i centrum. Du kan ta tunnelbana för att resa till Mexico City billigt vilket kostar 3 MXN (1,5 SEK). Du kan även ta buss in till centrum för cirka 60 MXN (30 SEK) vilket är det mest populära färdmedlet. Med taxi tar resan in till centrum ungefär en halvtimme vilket ofta är det snabbaste sättet att ta sig in till city och kostar cirka 250 MXN (126 SEK).


Populära flygresor till Mexico City

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Mexico City som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Mexico City
Snabbaste flygtid20t 45m
Billigaste pris7 288 kr
Flyg från Göteborg till Mexico City
Snabbaste flygtid17t 58m
Billigaste pris8 454 kr
Flyg från Köpenhamn till Mexico City
Snabbaste flygtid20t 40m
Billigaste pris9 048 kr

Så tar du dig runt i Mexico City

Det bästa sättet att ta sig runt i Mexico City är med tunnelbana. Nätverket har nära 200 stationer och täta avgångar och en biljett kostar 5 MXN (2,5 SEK) vilket gör att det även är ett billigt transportalternativ. Att köra bil inne i Mexico City rekommenderas inte då det är många köer och mycket svårt att hitta parkering. För att ta taxi kan du vinka in de billiga rosa och vita taxibilarna eller beställa en Uber. Att beställa en Uber anses vara betydligt säkrare än att vinka in en bil från gatan, även om priset är något högre än för en vanlig taxi.


Visumkrav för att besöka Mexico City

Du behöver inte något visum för att resa till Mexico givet att resan är kortare än 180 dagar. För att få resa in i landet måste du ha med dig ett pass. Under flyg till Mexico får du ett inresedokument att fylla i som du får stämplat i passkontrollen och ska kunna visa upp när du lämnar landet.


Börja planera din resa till Mexico City


De bästa sakerna att se och göra i Mexico City

Mexico City är full av sevärdheter, både moderna och med historiska anor. Missa inte Palacio de Bellas Artes som är stadens konstmuseum. Den ikoniska byggnaden från sekelskiftet är full av utställningar av mexikansk konst. Även Frida Kahlo-museet är något du inte får missa.

För att få bra sjukvård om du skulle bli sjuk under resan är det viktigt att du har en bra reseförsäkring då sjukhus inte tar emot patienter som inte antingen betalar i förskott eller kan visa upp en reseförsäkring.

Undvik kranvatten och drick endast vatten på flaska.

Du bör lämna ungefär 15 % i dricks.

Området Polanco har de mest exklusiva butikerna medan Roma passar bra för vintagefynd.


Varför använda momondo?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Mexico City ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Mexico City ​​för just dig.

Du kan hitta flyg till Mexico City ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Mexico City låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Det går snabbt och lätt att ställa in prisbevakningar för flyg till Mexico City på momondo. Det enda du behöver göra är att söka efter ett flyg och välja prisbevakningsfunktionen. Svårare än så är det inte.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.