Flyg till Elâzığ

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 24/1
mån 31/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Elâzığ.
Visa nuvarande reserestriktioner för Turkiet

Billigaste flygen till flygplatser i Elâzığ

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Elâzığ från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Diyarbakır

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Elâzığ

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Diyarbakır (DIY)

Vanligtvis är flyg till Elâzığ från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Diyarbakır, vilket i genomsnitt kostar 3 307 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN ELÂZIĞ TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars36% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Elâzığ kostar i genomsnitt bara 1 533 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL ELÂZIĞ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuni66% dyrareDet kostar omkring 4 010 kr för flyg till Elâzığ från Stockholm Arlanda flygplats i juni
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL ELÂZIĞ FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjanuari1 100% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Elâzığ från Stockholm Arlanda flygplats i januari än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Elâzığ?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Elâzığ?

  351 kr är det billigaste erbjudandet som hittats för ett flyg till Elâzığ på momondo under de senaste två veckorna. Detta flyg avgår från Izmir och är 88 % billigare än de flesta andra flyg till Elâzığ. För att hitta det billigaste priset till Elâzığ från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Elâzığ?

  maj är generellt den billigaste månaden att flyga till Elâzığ från Sverige med priser runt 2 114 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Elâzığ i maj är november ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Elâzığ under november ligger i genomsnitt på 2 441 kr.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Elâzığ?

  Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Elâzığ från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 2 678 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 5 438 kr från Sverige till Elâzığ.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Elâzığ?

  De som flyger till Elâzığ kan potentiellt hitta bättre priser för Malatya Erhac flygplats(102 km från stadskärnan i Elâzığ), Erzincan flygplats(118 km från stadskärnan i Elâzığ), Bingöl flygplats(121 km från stadskärnan i Elâzığ), Diyarbakır flygplats(122 km från stadskärnan i Elâzığ) eller Adıyaman flygplats(124 km från stadskärnan i Elâzığ) beroende på månad och avgångsflygplats.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Elâzığ?

  Den billigaste flygplatsen i närheten av Elâzığ är generellt Erzincan flygplats med ett genomsnittspris på 607 kr/person. Dessa priser varierar beroende på var resenärerna kommer ifrån. Resenärer som vill spara pengar kan ta en titt på momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Elâzığ från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Elâzığ

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Elâzığ.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT) eller Antigen (snabbtest)-test taget inom 72 hours for rt-pcr (naat) and 48 hours for antigen (quick-test) timmar innan avgången till Elâzığ.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Elâzığ.

Dokument
Formulär för inresa till Turkiet - Mandatory to fill 72h before arrival.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Elâzığ?

Returresa till Sverige från Elâzığ

Testkrav för COVID-19
Besökare från Elâzığ måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Elâzığ behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Elâzığ inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Elâzığ?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Elâzığ
 • Vilka bolag flyger till Elâzığ?

  Turkish Airlines och Pegasus Airlines är de mest populära flygbolagen som rutinmässigt flyger från Sverige till Elâzığ enligt våra uppgifter. Du borde kunna hitta erbjudanden till Elâzığ med dessa flygbolag och andra flygbolag som flyger från Sverige.


Börja planera din resa till Elâzığ