Hitta billiga flyg till Pescara

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
lör 1/4
lör 8/4

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Pescara

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Pescara och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Pescara?

januari är generellt den billigaste månaden att flyga till Pescara från Sverige med priser runt 1 605 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Pescara i januari är oktober ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Pescara under oktober ligger i genomsnitt på 1 678 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Pescara?

Användare som bokade resor till Pescara från London hittade flyg som var 97 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Pescara. För att hitta det billigaste priset till Pescara från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Pescara?

Den billigaste dagen att resa från Sverige till Pescara är en torsdag då man kan hitta priser så låga som 1 678 kr. Och andra sidan är tisdag den dyraste veckodagen att flyga från Sverige eftersom det är smidigt för både affärsresande och turister. Till följd av detta ligger biljettpriserna på omkring 3 796 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Pescara?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Pescara är på kvällen. Flyg från Sverige till Pescara kan då kosta så lite som 2 114 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på eftermiddagen då priserna genomsnittligen ligger på 2 929 kr. Flyg till Pescara från Sverige på eftermiddagen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

Hur lång tid tar det att flyga till Pescara?

Flygtider från Sverige till Pescara varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Rom-Fiumicino (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 3t 10m. En annan populär rutt från Sverige till Pescara är att flyga från Göteborg Landvetter till Rom-Fiumicino, vilket i runda slängar tar 2t 55m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Pescara?

Generellt upplever de flesta resenärer att det är billigast att boka flyg till Pescara ungefär 27 dagar innan avgång då biljettpriserna ligger på runt 2 508 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Pescara

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Pescara från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Rom-Ciampino flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Pescara

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Rom (ROM)

Vanligtvis är flyg till Pescara från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Rom, vilket i genomsnitt kostar 1 816 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN PESCARA TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj68% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Pescara kostar i genomsnitt bara 865 kr i maj
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL PESCARA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember221% dyrareDet kostar omkring 8 784 kr för flyg till Pescara från Stockholm Arlanda flygplats i december
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL PESCARA FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli414% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Pescara från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Pescara

Att flyga till Pescara, Italien från Stockholm tar ungefär 17 timmar. Från Göteborg går det lite fortare och du får räkna med cirka 14 timmars resa. Om du bor Skåne är den bästa flygplatsen att flyga från Kastrup i Köpenhamn. Därifrån tar det ungefär 10 timmar att flyga till Pescara, medan det från Malmö tar ungefär dubbelt så lång tid. Beroende på hur länge du behöver vänta vid mellanlandningarna kan resan ta olika lång tid, så det är bäst att jämföra olika flyg när du letar biljetter.

Det finns tyvärr inga flygerbjudanden där du kan flyga direkt till Abruzzo Airport, Pescara. Däremot finns det flygningar där du bara behöver mellanlanda en gång på vägen. Om du exempelvis reser från Stockholm så kan du flyga från Arlanda med Eurowings till Düsseldorf och därifrån ta ett flyg till Pescara med Ryanair. En liknande resa går att göra från Köpenhamn. Då kan du flyga till Düsseldorf med SAS innan du fortsätter med Ryanair. Utgår du i stället från Göteborg kan du resa med Ryanair hela vägen från Landvetter via London Stansted.


Andra kabinklasser för flyg till Pescara

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Pescara

Vilka bolag flyger till Pescara?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Pescara

I genomsnitt avgår 6 flyg med Ryanair till Pescara varje vecka.De flesta av dem flyger från Bergamo-Orio al Serios internationella till Pescara vilket är den mest populära rutt som trafikeras av Ryanair till Pescara. Priserna varierar beroende på när och vart du flyger – det billigaste flyget med Ryanair till Pescara som hittats under de senaste 3 dagarna på momondo låg på 774 kr, med avgång från Stockholm Arlanda. Ryanair är det mest populära valet på momondo för den här rutten och har fått 7,0/10 i betyg av 1 155 av våra användare.


Visumkrav för att besöka Pescara

Eftersom Italien är med i EU så är det enda som behövs för att åka dit ett pass eller nationellt ID-kort som är giltigt under hela din resa. Det behövs alltså inget visum eller tillstånd för att åka dit. Tänk på att ett nationellt ID-kort inte är detsamma som ett vanligt ID-kort från Skatteverket, utan det utfärdas av polismyndigheten. Körkort gäller inte heller som legitimation på resan. Ett nationellt ID-kort kostar lika mycket som ett pass, men med fördelen att det får plats i plånboken. För att få tillgång till sjukvård och akut tandvård till samma kostnad som italienarna behöver du ha med dig ett europeiskt sjukförsäkringskort från Försäkringskassan.


Börja planera din resa till Pescara


De bästa sakerna att se och göra i Pescara

Pescara är en fin, medelstor italiensk stad där du kan njuta av god mat och kultur. En populär sevärdhet som du antagligen kommer stöta på förr eller senare när du promenerar i staden är den stora bron Ponte del Mare. Det är en svängd, lång gångbro som går längsmed stranden och på natten lyser fina lampor på bron. När du har beundrat bron kan du bege dig till Museo delle Genti d’Abruzzo. Museet har spännande utställningar där du kan lära dig mer om stadens historia och människorna som har bott där genom årtusendena. För att uppleva det bästa av staden i nutid behöver du bara promenera genom centrum. Där finns många intressanta konstverk, till exempel den mäktiga fontänen La Fontana Nave di Cascella. Och när du blir hungrig efter alla kulturupplevelser kan du njuta av en klassisk italiensk pizza på någon av alla trevliga restauranger nära stranden.


Varför använda momondo?

momondo jämför priser från hundratals flygbolag och byråer så att du kan hitta och boka det bästa erbjudandet för flyg till Pescara. Varje år väljer och använder miljontals resenärer momondo – så att du är i gott sällskap.

Du kan filtrera alla flygsökningar till Pescara ​​på momondo för att endast se alternativen som erbjuder flexibla bokningspolicyer.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.