Flyg till Caracas

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
sön 23/1
sön 30/1

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor från Sverige till Caracas.
Visa nuvarande reserestriktioner för Venezuela

Billigaste flygen till flygplatser i Caracas

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Caracas från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Caracas

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Caracas

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Caracas (CCS)

Vanligtvis är flyg till Caracas från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Caracas Simon Bolivar, vilket i genomsnitt kostar 8 435 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN CARACAS TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSapril9% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Caracas kostar i genomsnitt bara 7 694 kr i april
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL CARACAS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli13% dyrareDet kostar omkring 9 552 kr för flyg till Caracas från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL CARACAS FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember489% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Caracas från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att flyga till Caracas?

 • Vilket är det absolut billigaste flyget till Caracas?

  Användare som bokade resor till Caracas från Porlamar hittade flyg som var 98 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Caracas. För att hitta det billigaste priset till Caracas från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

 • Vilken är den billigaste månaden att flyga till Caracas?

  Generellt är juni den billigaste månaden att flyga från Sverige till Caracas. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 7 703 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Caracas i juni är maj ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Caracas under maj ligger i genomsnitt på 7 766 kr.

 • Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Caracas?

  Sannolikheten att du hittar billiga flyg till Caracas från Sverige är större om du bokar 44 dagar innan ditt avresedatum. Generellt sett kan du förvänta dig att hitta flyg till Caracas för ungefär 8 604 kr om du gör din sökning 44 dagar innan.

 • Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Caracas?

  Den billigaste dagen att resa från Sverige till Caracas är en tisdag då man kan hitta priser så låga som 8 145 kr. För en avgång en söndag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 8 952 kr från Sverige till Caracas.

 • Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Caracas?

  Det är billigast att flyga mitt på dagen från Sverige till Caracas då du kan hitta flygpriser för så lite som 7 519 kr. Att flyga till Caracas mitt på dagen är idealt eftersom det inte är så många som reser då. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga på morgonen då priserna genomsnittligen ligger på 8 612 kr. Flyg till Caracas från Sverige på morgonen är generellt dyrare då det ofta är smidigare för resenärer att resa vid denna tid.

 • Finns det en alternativ flygplats i närheten av Caracas?

  Valencia flygplats eller Puerto Cabello flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Caracas.

 • Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Caracas?

  Du kan hitta erbjudanden för Valencia flygplats för i genomsnitt 10 325 kr per person, men detta pris kan ändras beroende på din avreseflygplats. För att spara pengar kan du prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.


Kan jag flyga till Caracas Simon Bolivar från Sverige i nuläget?

Informationen baseras på reserestriktioner från Sverige till Caracas Simon Bolivar

De flesta besökare från Sverige måste kunna uppvisa ett negativt COVID-19 testresultat och/eller sitta i karantän vid ankomst till Caracas Simon Bolivar.

Testkrav för COVID-19
Besökare från Sverige måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 72 timmar för RT-PCR (NAAT) och 48 timmar för Antigen (snabbtest) innan avgången till Caracas Simon Bolivar.

Karantänskrav
Besökare från Sverige behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Caracas Simon Bolivar.

Dokument
Hälsopass - This will generate a QR code which must be presented upon arrival.


Kan jag flyga tillbaka till Sverige från Caracas Simon Bolivar?

Returresa till Sverige från Caracas Simon Bolivar

Testkrav för COVID-19
Besökare från Caracas Simon Bolivar måste uppvisa ett negativt RT-PCR (NAAT)-test taget inom 48 timmar innan avgången till Sverige.

Karantänskrav
Besökare från Caracas Simon Bolivar behöver inte sitta i karantän vid ankomst till Sverige.

Om du redan planerar att resa till Caracas inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.

Vilka bolag flyger till Caracas?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Caracas
 • Vilka bolag flyger till Caracas?

  Det kan även förekomma andra flygbolag som flyger till Caracas från Sverige, men det mest populära bland våra användare ärAir France Turkish Airlines och Iberia. Dessa flygbolag lär kunna erbjuda flyg till Caracas på en daglig basis om du flyger från en av de mest populära flygplatserna i Sverige.


Börja planera din resa till Caracas


Hitta billiga flyg till andra städer i Venezuela

Venezuela har många vackra städer, vad sägs om en resa till en av dem?