Hitta billiga flyg till Anchorage

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 3/10
tis. 10/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Anchorage

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Anchorage och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Anchorage?

Generellt är april den billigaste månaden att flyga från Sverige till Anchorage. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 9 519 kr. Om du inte har möjlighet att besöka Anchorage under april, är det även billigt att resa från Sverige i augusti. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 11 333 kr.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Anchorage?

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Anchorage?

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Anchorage?

Vi rekommenderar att du köper din flygbiljett från Sverige till Anchorage 40 dagar innan ditt avresedatum eftersom det är då som momondo-användare tenderar att hitta bäst flygpriser. Våra användare har hittat flyg till Anchorage för i genomsnitt 12 309 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Anchorage

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Anchorage från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Anchorage

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Anchorage

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Anchorage (ANC)

Vanligtvis är flyg till Anchorage från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Anchorage Intl, vilket i genomsnitt kostar 11 320 kr


Vanliga frågor om att flyga till Anchorage

Hur lång tid tar det att flyga till Anchorage?

Flygningar från Stockholm Arlanda till Ted Stevens Anchorage International Airport tar ungefär 22 timmar med ett par byten. Flyger man i stället från Göteborg Landvetter kan man hitta flygerbjudanden som tar ungefär lika lång tid, eller till och med lite kortare tid. För att nå Ted Stevens Anchorage International Airport från Sturup flygplats i Malmö får man räkna med längre resetid. Det tar ungefär 26 timmar som kortast och har oftast fler byten än flyg som startar från Stockholm Arlanda flygplats och Göteborg Landvetter flygplats.

Varifrån kan du flyga direkt till Anchorage?

Tyvärr finns det inga direktflygningar mellan Sveriges flygplatser till Ted Stevens Anchorage International Airport. Det är vanligt att byta flyg två gånger när man reser både från Stockholm Arlanda och Göteborg Landvetter och flyger man från Malmö Sturup flygplats får man räkna med tre mellanlandningar. Det är vanligast att flygen först mellanlandar i en annan europeisk stad, till exempel Paris, Amsterdam eller Reykjavik innan man flyger mot USA. Den sista mellanlandningen sker i USA och det är vanligt att till exempel byta flyg i New York, Denver eller Seattle innan man når destinationen Anchorage. Bor man i Malmö och vill ha en lite kortare resa med endast ett byte kan man i stället ta bil, buss, tåg eller färja till flygplatsen Kastrup i Köpenhamn och flyga därifrån. Kastrup har vanligtvis fler förbindelser med amerikanska storstäder.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Anchorage?

De som flyger till Anchorage kan potentiellt hitta bättre priser för Kenai flygplats(102 km från stadskärnan i Anchorage) beroende på månad och avgångsflygplats.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Anchorage Intl flygplats?

Priserna för flyg till Anchorage Intl flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Anchorage Intl flygplats?

Från och med september 2023 finns det 2 bolag att välja mellan för flyg till Anchorage Intl flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Anchorage Intl flygplats?

Minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) kan ha sina egna åldersbegränsningar, t.ex. bestämmelser om flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Anchorage Intl flygplats

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Anchorage Intl flygplats?

De rese- och hälsodokument du behöver för din resa till Anchorage Intl flygplats kan skilja sig åt beroende på din resplan och personliga situation. Vanligtvis bör du ha flera dokument till hands, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter din planerade ankomst till Anchorage Intl flygplats. Det är alltid bra att rådfråga ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Vilka bolag flyger till Anchorage?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Anchorage

Vilka bolag flyger till Anchorage?


Populära flygresor till Anchorage

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Anchorage som hittats av användare
Flyg från Köpenhamn till Anchorage
Snabbaste flygtid23t 01m
Billigaste pris14 850 kr
Flyg från Göteborg till Anchorage
Snabbaste flygtid40t 47m
Billigaste pris10 410 kr

Visumkrav för att besöka Anchorage

Behöver man pass och visum när man åker till Anchorage?

Anchorage ligger i Alaska, USA och för att åka dit behövs inget visum för svenska resenärer, dock behövs ett giltigt pass som är giltigt under hela din resa. För att resa in i USA måste du även ansöka om ett elektroniskt inresetillstånd.


Börja planera din resa till Anchorage


De bästa sakerna att se och göra i Anchorage

Vad kan man se och göra i Anchorage?

En modern stil genomsyrar Anchorage på grund av en förödande jordbävning och tsunami 1964. Den verkliga dragningen för turister och invånare i Anchorage är dock stadens enkla tillgång till vilda landskap. Inlandsutflykter från Anchorage inkluderar platser som Denali National Park och den fjordfyllda kusten. Inom räckhåll från staden finns också Mount Alyeska Resort som erbjuder skidåkning under hela året, den populära Portageglaciären och Kenaihalvön. Vill man stanna i staden Anchorage kan man besöka Alaska Native Heritage Center som ligger nordost om stadskärnan och utforska kulturerna hos 11 inhemska grupper. Det är ett bra ställe att få en bättre förståelse för Alaskas historia och kultur innan du utforskar resten av staden. På Heritage Center omger sex traditionella bostäder den lilla sjön Tiulana, där varje uppvisningsby visar artefakter och erbjuder olika upplevelser. Besökare kan uppleva kulturdanser, spel och konstnärsdemonstrationer. Centret har också lokala och regionala konstverk i en kultursal och en teater som spelar pedagogiska filmserier under hela dagen. En annan populär aktivitet är att besöka Anchorage museum på Rasumson Center. Anläggningen innehåller ett brett utbud av konst och historiska föremål relaterade till Alaska och arktis, och museet har många resande utställningar från hela världen varje år.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Anchorage?

Det går snabbt och enkelt att hitta flyg till Anchorage ​​på momondo. Vi söker efter och visar dig många flygalternativ från olika flygbolag och resebyråer. Du kan sedan använda våra filter för att begränsa din sökning tills du har hittat det mest passande flyget till Anchorage ​​för just dig.

Kan jag hitta flyg till Anchorage ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Anchorage så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Anchorage?

momondo hjälper dig att hitta det bästa flyget till Anchorage genom att erbjuda filter för att begränsa ditt val av flyg efter kriterier som passar dig. Du kan välja flyg baserat på många faktorer så som pris, avgångs- och ankomsttider, flygplats och flygbolag.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Anchorage ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Anchorage erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Anchorage och notifierar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Anchorage

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.