Flyg till Boston

Tur & retur
Ekonomi
San Francisco (SFO)
Boston (BOS)
tis 20/4
tis 27/4
Alla månader
Jämför momondo med |
Varning om resebegränsningar

Utbrottet av COVID-19 (coronaviruset) kan påverka resor till Boston. Nuvarande restriktioner för Boston baseras på reserestriktioner för USA.

Visa nuvarande reserestriktioner för USA

Billigaste flygen till flygplatser i Boston

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Boston från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Boston

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Boston

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Boston (BOS)

Vanligtvis är flyg till Boston från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Boston Logan Intl, vilket i genomsnitt kostar 3 485 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN BOSTON TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSfebruari13% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Boston kostar i genomsnitt bara 3 027 kr i februari
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL BOSTON FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli35% dyrareDet kostar omkring 4 704 kr för flyg till Boston från Stockholm Arlanda flygplats i juli
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL BOSTON FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSdecember240% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Boston från Stockholm Arlanda flygplats i december än någon annan månad

När är den bästa tiden att resa till Boston?

Den bästa tiden att resa till Boston är under sommaren och hösten. Många väljer att boka flyg till Boston i oktober samt juni-augusti. Det är mycket som sker i staden under dessa månader och därför är Boston som bäst under denna tiden.

När är det billigast att boka flyg till Boston?

Det bästa sättet att hitta billiga flyg till Boston är att boka flyg i juni samt oktober månad, helst ett par månader innan avresa. Från Stockholm Arlanda kostar flyg till Boston cirka 4500-5000 SEK tur och retur per person, och resan tar cirka 9 h och 40 min och är den snabbaste rutten från Stockholm. Det går inga direktflyg till Boston från Sverige men trots det kan du resa smidigt och oftast har du bara en kort mellanlandning. Om du flyger från Göteborg kan du hitta billiga flygbiljetter till Boston som kostar cirka 3000-3500 SEK per person.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Boston?

Det bästa priset som hittats på momondo till Boston var 629 kr/per person från Tampa, vilket är 88 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Boston. För att hitta det billigaste priset till Boston från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Boston?

Om du inte har möjlighet att resa i november kan du istället boka flyg till Boston från Sverige för september. Flyg till Boston i september är kanske inte lika billiga som i november, men genomsnittet ligger fortfarande runt 3 136 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Boston?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Boston från Sverige är 60 dagar innan avgång eftersom biljettpriserna då tenderar att ligga runt 3 541 kr. Flygpriserna kan dock vara lägre även utanför denna tidsram. Till exempel hittades nyligen flyg till Boston från Sverige för så lite som 2 875 kr på momondo.

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Boston?

Generellt är den billigaste veckodagen att flyga till Boston från Sverige en onsdag. momondo-användare har hittat biljetter för onsdagsavgångar för så lite som 3 288 kr. Detta pris kan dock variera beroende på flygbolag, säsonger och högtider. Undvik att boka avgångar för en söndag eftersom priserna då vanligtvis är högre. Enligt våra data ligger genomsnittspriset för en biljett till Boston för flygningar en söndag på 4 609 kr.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Boston?

Våra senaste data visar att den bästa tiden på dygnet att flyga till Boston är mitt på dagen. Flyg från Sverige till Boston kan då kosta så lite som 3 384 kr. Det är mer efterfrågan på flyg på kvällen till Boston, vilket gör att priserna ofta blir dyrare med ett genomsnitt på 4 151 kr per biljett.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Boston?

Norwood Memorial flygplats, Bedford Hanscom Field flygplats, Beverly flygplats, Manchester flygplats eller Providence T F Green flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Boston.

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Boston?

Med ett genomsnittspris på 5 144 kr per person, är Providence T F Green flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Boston. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Vilka är de rådande reserestriktionerna för Boston?

För närvarande inkluderar reserestriktioner för USA resor till Boston. Inreserestriktioner

USA har begränsat inresa för alla utländska medborgare som har passerat eller varit i Kina, Iran, de flesta europeiska länder (Österrike, Belgien, Tjeckien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Grekland, Ungern, Island, Italien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Slovakien, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Monaco, San Marino, Vatikanstaten), Storbritannien, Irland, Brasilien och Sydafrika under de senaste 14 dagarna. Med undantag för vissa resenärer som omfattar vissa familjemedlemmar till amerikanska medborgare eller fast bosatta, inklusive makar, barn (under 21 år), föräldrar (förutsatt att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år) och syskon (förutsatt att både syskonet och den amerikanska medborgaren eller fast bosatta är ogifta och att hans/hennes amerikanska medborgare eller fast bosatta barn är ogifta och under 21 år). Det finns också ett undantag för resenärer med följande visum: A-1, A-2, C-1, C-1/D, C-2, C-3, CR-1, CR-2, D, E-1 (som anställd vid TECRO eller TECO eller den anställdes närmaste familjemedlemmar), G-1, G-2, G-3, G-4, IR-1, IR-4, IH-4, Nato-1 till Nato-4 eller Nato-6 visum; Medlemmar av USA: s väpnade styrkor, makar och barn till medlemmar av de amerikanska väpnade styrkorna; Resenärer med inbjudan från USA: s regering för ett syfte relaterat till inneslutning/lindring av Coronaviruset (COVID-19); Resenärer med dokument som utfärdats av US Department of Homeland Security, US Customs and Border Protection, eller US Department of State som visar att resenären är undantagen från begränsningen. B1-besättningsmedlemmar som bedriver lightering, OCS-verksamhet (OCS), vindkraftsaktivitet, privat flyg- /sjöbesättning och andra liknande besättningsmedlemsaktiviteter; Studenter med F-1- eller M-1-visum och deras F-2- och M-2-beroende, om de kommer från eller har varit i Irland, Storbritannien eller inom Schengenområdet de senaste 14 dagarna.

Inträdeskrav

Alla resenärer som är 2 år eller äldre (inklusive amerikanska medborgare och transitpassagerare) presentera ett negativt COVID-19-virus- eller antigentestresultat utfärdat 72 timmar före avresan eller ha bevis på att de har återhämtat sig från COVID-19 innan de går ombord på sitt plan. Resenärer måste fylla i ett intygsformulär före avresa. Undantag eller undantag från testkraven kan beviljas av CDC på en extremt begränsad basis när akuta resor (som en akut medicinsk evakuering) måste äga rum för att rädda någons liv och hälsa och skydda någon mot en allvarlig fara eller då en persons fysisk säkerhet gör att testning inte kan göras före avresan. Amerikanska medborgare och permanenta invånare som anländer från Storbritannien måste uppvisa ett läkarintyg med negativt COVID-19 PCR eller antigentestresultat utfärdat inom 72 timmar före avresa. Resenärer som anländer till New York State måste fylla i ett Traveler Health Form . Resenärer som anländer till Massachusetts måste fylla i ett Massachusetts Health Form .

Karantänskrav

Resenärer uppmanas testa sig 3-5 dagar efter inresa, stanna hemma och sitta i självkarantän i 7 dagar efter resan. Även om de testar negativt måste de fortfarande stanna hemma och sitta i självkarantän under alla sju dagarna. Om testet är positivt ska resenären isolera för att skydda andra från att smittas. Resenärer som inte testade sig rekommenderas att stanna hemma och sitta i självkarantän i 10 dagar efter resan.

All övrig information

Resenärer omfattas av COVID-19-åtgärder som fastställs av den stat/det territorium där de slutligen är destinerade. För mer information gå till CDC:s webbplats.

Om du planerarar att resa till Boston inom en snar framtid rekommenderas det att du håller dig uppdaterad gällande rådande restriktioner och följer lämpliga säkerhetsåtgärder när du vistas på offentliga platser.


Hitta billiga flygbiljetter till Boston Logan Intl

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Boston Logan Intl
Icelandair
9 juni
09:55Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
20:50Boston Logan Intl
21 juli
16:50Boston Logan Intl
9t 55m
1 stopp
02:45Stockholm Arlanda
2 993 kr
Hitta liknande
Icelandair
24 juli
09:55Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
20:50Boston Logan Intl
18 aug.
16:50Boston Logan Intl
9t 55m
1 stopp
02:45Stockholm Arlanda
3 035 kr
Hitta liknande
Icelandair
1 sep.
09:55Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
20:50Boston Logan Intl
16 sep.
16:50Boston Logan Intl
9t 55m
1 stopp
02:45Stockholm Arlanda
3 347 kr
Hitta liknande
Icelandair
7 juni
09:55Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
20:50Boston Logan Intl
24 juli
16:50Boston Logan Intl
9t 55m
1 stopp
02:45Stockholm Arlanda
3 423 kr
Hitta liknande
Icelandair
11 juni
09:55Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
20:50Boston Logan Intl
24 juli
16:50Boston Logan Intl
9t 55m
1 stopp
02:45Stockholm Arlanda
3 448 kr
Hitta liknande
Icelandair
8 juni
09:55Stockholm Arlanda
10t 55m
1 stopp
20:50Boston Logan Intl
24 juli
16:50Boston Logan Intl
9t 55m
1 stopp
02:45Stockholm Arlanda
3 566 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Boston Logan Intl

Om du letar efter enkelbiljetter till Boston, visa några av våra erbjudanden nedan av KLM
KLM
9 maj
02:30Stockholm Arlanda
12t 15m
1 stopp
14:45Boston Logan Intl
2 243 kr
Hitta liknande
KLM
9 maj
09:25Stockholm Arlanda
15t 26m
2 stopp
00:51Boston Logan Intl
2 293 kr
Hitta liknande
Lufthansa
12 maj
02:15Stockholm Arlanda
15t 50m
1 stopp
18:05Boston Logan Intl
3 229 kr
Hitta liknande

Vilka flygbolag flyger till Boston?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Boston

Från Stockholm kan du flyga med SAS eller Lufthansa som har störst utbud av bra flyg till Boston och det ingår oftast bagage samt mat i priset. Från Göteborg flyger du bäst med British Airways samt American Airlines. Även dessa flygbolag är stora och du får inkluderat bagage samt mat och underhållning på flyget.


Hur tar man sig från flygplatsen i Boston till centrum?

Här hittar du alla flygplatser i Boston plus avståndet till centrum

Från Bostons flygplats, Boston Logan International Airport, kan du ta dig in till stan på många sätt. Flygplatsen ligger cirka sju kilometer från centrum och det bästa sättet att resa in till stan är via tunnelbanan med MBTA silverline som dessutom är gratis för dig som flyger till Boston (gäller endast för ankommande passagerare). MBTA har också färjor som du kan åka med från flygplatsen. Vidare har du Massport Shuttle Bus – Blue line samt Logan Express-buss och tar ungefär 10-20 min. Det finns taxibilar stationerade på flygplatsen och du kan dessutom ta en vattentaxi in till en av hamnarna i staden.


Hur tar man sig runt i Boston?

Det smidigaste sättet att ta dig runt i Boston är med MBTA tunnelbanan eller med buss. Centrum i Boston är ganska litet och där kan du promenera runt, det tar endast cirka en timme att gå igenom Bostons centrum. Om du ska ta bussen eller tunnelbanan kan du antingen köpa en enkelbiljett som kostar cirka 2,75 USD (cirka 27 SEK) per person eller köpa ett så kallat Charlie Card som du kan ladda på med flera resor. Kortet är gratis och kan laddas på de flesta tunnelbanestationer. Om du ska ta en taxi är Lyft samt Uber två väldigt populära alternativ att ta sig runt på och de har båda var sin app som du kan ladda ned. Det kan vara krångligt med parkering i Boston och därför rekommenderas inte bil särskilt inne i staden, men transporten är väldigt smidig så det behövs sällan. Om du är sugen på att ta en cykeltur finns detta också tillgängligt och det är ett bra sätt att ta sig runt på.


Kan man resa till Boston utan pass eller visum?

När du reser till Boston behöver du ett så kallat ESTA-visum. Visumet ansöker du om online och det är giltigt i två år eller så länge ditt pass är giltigt. Sök gärna tre dagar innan avresa. Du behöver även ett giltigt pass, det räcker inte med provisoriskt pass eller nationellt ID-kort.


Tips och råd om Boston

Att se i Boston

I Boston finns det sevärdheter för alla. Du bör bland annat besöka Museum of Fine Arts, Boston Public Garden som har funnits sedan 1600-talet samt John F. Kennedy-museet. Om du vill uppleva en av de bästa utsikterna i Boston kan du besöka Skywalk Observatory och om du besöker staden under basebollsäsongen, tidig vår och höst, kan du ta dig till Fenway Park och se en match eller två.

Aktiviteter med barn

Boston är väldigt barnvänligt och om du reser med barn kommer ni säkerligen ha massor att göra. Ett tips är LEGOLAND Discovery Center, The Mapparium, som är en väldigt unik plats, samt New England Aquarium. Något som också kan vara intressant för barnen är Harvard Museum of Natural History, särskilt om du reser med barn som är lite äldre. (Priser kontrollerade 29/04/2019).


 • Tur & retur
 • Enkelresa
 • Flera städer
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
 • Flera
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass
Ekonomi
 • Ekonomi
 • Premium ekonomi
 • Business
 • Första klass