Biluthyrning i Boston, Massachusetts

Vill du hyra en bil billigt i Boston, MA? Sök och jämför priser här

Boston, MA, USA
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Boston, MA, USA
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Boston, Massachusetts

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

316 kr - 553 kr

Alla biltyper

370 kr - 674 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Boston, USA är 293 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Boston, USA är oktober. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 316 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 38 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Boston. Genomsnittspriset för en hyrbil i Boston kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Boston av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Boston, USA är 474 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Boston, USA är januari. Då är priset 29 % lägre än andra tider på året och kostar bara 339 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 1% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Boston. Genomsnittspriset för en hyrbil i Boston kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Boston av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Boston, USA är 303 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Boston, USA är oktober. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 436 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 36 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Boston. Genomsnittspriset för en hyrbil i Boston kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Boston av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Boston, USA är 445 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Boston, USA är februari. Då är priset 17 % lägre än andra tider på året och kostar bara 370 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Boston. Genomsnittspriset för en hyrbil i Boston kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Boston av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Boston

Alla större biluthyrningsfirmor i Boston, MA
3 platser
Översikt

Renlighet

8,5

Comfort

8,6

Övergripande

8,4

Bäst

7,6
Översikt

Renlighet

9,5

Comfort

9,0

Övergripande

7,5

Bäst

7,5
14 platser
Översikt

Renlighet

8,2

Comfort

8,2

Övergripande

7,9

Bäst

7,7
2 platser
Översikt

Renlighet

8,1

Comfort

8,1

Övergripande

7,7

Bäst

7,5
6 platser
Översikt

Renlighet

7,4

Comfort

7,2

Övergripande

6,4

Bäst

6,3
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

7,1

Övergripande

6,3

Bäst

6,3
2 platser
Översikt

Renlighet

6,9

Comfort

6,7

Övergripande

6,0

Bäst

5,7
6 platser
Översikt

Renlighet

6,7

Comfort

6,8

Övergripande

6,0

Bäst

6,1

Avstånd till populära hotell från Boston, MA

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Boston Logan Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Boston

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Boston för att motverka spridningen av COVID-19?

  Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Boston även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Enterprise, Alamo och Hertz. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Hur mycket kostar det att hyra en bil i Boston, Massachusetts i februari?

  Vår data visar att du för biluthyrning under helger i februari i Boston kan förvänta dig att betala cirka 362 kr. Ett riktigt bra erbjudande kan ligga runt 362 kr, vilket är det lägsta priset vi hittat i Boston. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 386 kr, och genomsnittspriset är 542 kr.

 • Vilka hyrbilsfirmor i Boston har lägst priser för hyrbilar?

  Hertz Har generellt de billigaste dagspriserna i Boston på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 314 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 255 kr per dag för deras hyrbilar i Boston.

 • Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Boston, MA?

  När du hyr en bil i Boston kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Boston. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Boston under februari månad?

  De flesta resenärer väljer att hyra en mindre, ekonomisk bil då de reser till Boston i februari månad. Dess snåla bensinförbrukning och förmåga att hantera våta vägförhållanden gör dessa mindre bilar till ett bra val då nederbörden i genomsnitt ligger på 101 mm och temperaturerna kring 3 °C. Att hyra en Ekonomi i Boston kommer i genomsnitt kosta dig 441 kr per dag.

 • Hur många uthyrningskontor har Enterprise i Boston?

  Enterprise är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Boston, MA. Med 14 uthyrningskontor i Boston, MA hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 634 kr per dag från Enterprise.

 • Vad är hastighetsgränsen i Boston, MA?

  Var noga med att följa hastighetsgränsen på 40 km/t i Boston när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Boston är 120 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Boston du befinner dig.

 • Hur är vädret i Boston, MA i januari?

  Vanligtvis ligger temperaturen i Boston under januari månad på −1 °C och den förväntade nederbörden är 92 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  För månader som januari kan det bästa alternativet vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Boston. Temperaturerna ligger oftast under nollan och chansen för snö och is är högre.

 • Är vädret i Boston representativt för resten av Massachusetts?

  Resenärer som vill ta en roadtrip från Boston omkring i Massachusetts eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt −1 °C och en eventuell nederbörd på 100 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Boston

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Boston

Börja planera din resa till Boston