Hyrbilar i Skövde, Västra götaland

Vill du hyra en bil billigt i Skövde, Västra götaland? Sök och jämför priser här!

Skövde, Sverige
16 dec — 23 dec
Samma avlämingsplats
Skövde, Sverige
fre 16/12
12:00
fre 23/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Skövde, Västra götaland

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Skövde, Västra götaland
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

66 kr/dag

(15 dec - 5 jan)
Seat Leon
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

57 kr/dag

(15 dec - 5 jan)
Volkswagen Golf
BMW 1 Series
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

52 kr/dag

(16 dec - 6 jan)
BMW 1 Series
Skoda Octavia
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare

45 kr/dag

(16 dec - 6 jan)
Skoda Octavia

Viktig information om hyrbilar i Skövde

Det brukar gå bra att köra utomlands med din hyrbil, men oftast krävs det att man säger till i förväg om man planerar att passera landets gränser. Det kan också finnas vissa länder som inte är tillåtna att köra din hyrbil i. Vanligtvis kostar det några hundralappar extra per dygn att köra bilen utomlands. Om du kör inom Norden brukar det vara billigare per dygn än om du kör till andra länder. De flesta som letar efter biluthyrning i Skövde och som ska köra utomlands ska åka till Norge, som ligger några timmar bort med bil. Det går även att köra till Finland eller ner till kontinenten via Danmark. Du kan nå Danmark antingen via färja i Helsingborg eller genom att köra över Öresundsbron i Malmö. Tänk på att du måste betala broavgifter, båtbiljetter och eventuella tullavgifter själv, även när du kör en bil som du har hyrt. Var också noga med att kontrollera ländernas trafikregler innan du kör dit.

De flesta firmor som erbjuder biluthyrning i Skövde kräver inte att man använder just ett kreditkort, utan det brukar också gå bra med ett vanligt betalkort som är kopplat till ditt bankkonto. Oftast brukar en deposition dras från kortet när du bokar bilen så de ser att du har pengar på kortet. Det är inte vanligt att det går att betala med kontanter på grund av rånrisken. Dessutom fungerar det som en säkerhet för firman som erbjuder biluthyrning i Skövde att de kan dra pengar från ditt kort om något skulle hända. Det gäller även hos firmor som erbjuder billig biluthyrning. När det gäller priset så är det också bra att veta att det blir dyrare om det är flera personer som ska köra bilen. Om ni är flera som ska köra så är det viktigt att informera biluthyrningsfirman i förväg då det kan hända att försäkringen inte gäller om det är någon annan som kör bilen än den som angivits vid hyrtillfället.

Det är ingen skillnad på att köra i Skövde än i resten av Sverige. Det är en ganska liten stad, så trafiken är enkel att manövrera. Naturligtvis måste du följa trafiklagar såsom att hålla hastigheten, lämna företräde när så krävs, inte köra med alkohol i blodet och stanna helt vid stoppskyltar. Om du får böter när du kör en hyrd bil så är det du som är ansvarig för att betala dem, så se till att du betalar avgiften när du parkerar. I nuläget används inte P-skiva på parkeringar i Skövde, men det kan ändras med kort varsel, så läs alltid noga på skyltar och ha med dig en P-skiva för säkerhets skull.

Om du har ett svenskt körkort räcker det att visa det när du ska boka hyrbilar. När du bokar hyrbilar i Skövde behöver du precis som i övriga landet vara minst 18 år gammal. Det finns ingen lag som säger att du måste vara äldre än så, men olika firmor kan ha olika policys. Till exempel kanske du behöver vara 21 år och haft körkort i två år för att boka hyrbilar i Skövde. Om du är ung och inte har haft körkort så länge är det alltid bäst att kontrollera i förväg vad firman har för regler så du kan vara säker på att du får hyra bil i Skövde. Du hittar bra hyrbilserbjudanden genom momondo.


Erbjudanden på hyrbilar i Skövde, Västra götaland

Hitta rätt hyrbil för dig i Skövde

Bilar i Liten

510 kr - 2 088 kr

Alla biltyper

772 kr - 3 360 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Skövde, Sverige är 734 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Skövde, Sverige är december. Då är priset 31% lägre än under resten året och ligger på bara 510 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 47 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skövde. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skövde kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Skövde som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Skövde, Sverige är 1 314 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Skövde, Sverige är december. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 687 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skövde. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skövde kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Skövde som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Skövde, Sverige är 1 609 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Skövde, Sverige är januari. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 772 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 16% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Skövde. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skövde kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Skövde, Sverige är 984 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Skövde, Sverige är augusti. Då är priset 14% lägre än under resten året och ligger på bara 850 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 28 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Skövde. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skövde kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Skövde, Sverige är 1 538 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Skövde, Sverige är december. Då är priset 17% lägre än under resten året och ligger på bara 1 291 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 12% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Skövde. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skövde kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Skövde, Sverige är 1 619 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Skövde, Sverige är januari. Då är priset 53% lägre än under resten året och ligger på bara 772 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 16% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Skövde. Genomsnittspriset för en hyrbil i Skövde kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

57 kr/dag

(15 dec - 5 jan)
Volkswagen Golf

Hyrbilsleverantörer i Skövde

Alla större biluthyrningsfirmor i Skövde, Västra götaland

Hertz

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

Europcar

3 platser

keddy by Europcar

3 platser

Sunnycars

3 platser

MABI

2 platser

Avis

1 plats

GREEN MOTION

1 plats

Sixt

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Skövde

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Skövde.

Mest populära uthyrningsföretag

Europcar

Populära biltyper

Economy, Wagon, Compact

Billigaste hyrbilen

280 kr

Mest populära modellen

Class Intermediate Car
Den mest populära biluthyrningsfirman i Skövde som hittats på momondo den här månaden är Europcar. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Hertz och GREEN MOTION
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Skövde under de senaste 72 timmarna: Economy, Wagon, Compact.
Det lägsta priset för en hyrbil i Skövde är 280 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 497 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Skövde under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Intermediate Car. Våra användare föredrar också Ford Mustang som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Skövde

Nedan visas de mest populära hotellen i Skövde

Att köra med hyrbil i Skövde – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Skövde och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

En hyrbil för en weekend i Skövde i januari kostar kring 533 kr, med billiga erbjudanden från 533 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Skövde i januari hittade ett genomsnittspris på 489 kr - men priser så låga som 324 kr hittades, beroende på datum och bilval.

Hertz Har generellt de billigaste dagspriserna i Skövde på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 330 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 194 kr per dag för deras hyrbilar i Skövde.

Hertz är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Skövde, Sverige. Med 2 uthyrningskontor i Skövde, Sverige kan du förvänta dig få betala ett uthyrningspris på 330 kr per dag.

Om du hyr ett fordon i Skövde tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Skövde ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Skövde ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Om du letar efter en hyrbil i Skövde för en bilresa till närliggande områden under december månad är det viktigt att veta att resten av Västra götaland vanligtvis har en temperatur på 0 °C och en nederbörd på omkring 70 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Skövde

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Skövde

Hyrbilstyper som är extra populära i Skövde

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Skövde

Börja planera din resa till Skövde


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Skövde eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Skövde. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Skövde som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Skövde.

Ja, du kan söka efter hyrbilar i Skövde med förhöjda rengöringsalternativ på momondo.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Skövde med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.