Hyrbilar i Jönköping, Jönköpings län

Vill du hyra en bil billigt i Jönköping, Jönköpings län? Sök och jämför priser här!

Jönköping, Sverige
14 feb — 21 feb
Samma avlämingsplats
Jönköping, Sverige
tis 14/2
12:00
tis 21/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Jönköping, Jönköpings län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Jönköping, Jönköpings län
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

35 kr/dag

(20 feb - 20 mar)
Renault Captur
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

36 kr/dag

(20 feb - 20 mar)
Renault Captur
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

31 kr/dag

(20 feb - 20 mar)
Citroen C3
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

55 kr/dag

(17 feb - 19 feb)
Kia Cee'd SW
Audi A1
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

34 kr/dag

(20 feb - 20 mar)
Audi A1
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

42 kr/dag

(20 feb - 20 mar)
Kia Cee'd SW
Skoda Octavia
eller liknande Standard kombi
Upp till 5 passagerare

51 kr/dag

(20 feb - 20 mar)
Skoda Octavia
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

33 kr/dag

(20 feb - 20 mar)
Seat Leon
Volkswagen T-ROC
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare

70 kr/dag

(17 feb - 19 feb)
Volkswagen T-ROC

Viktig information om hyrbilar i Jönköping

Generellt är det en åldersgräns på 18 år som gäller när du ska hyra bil i Jönköping. Vissa uthyrningsföretag tar ut en extra avgift om man är under 25 år eller över 70 år. Olika företag har olika regler, så kolla noga vad det är som gäller.

Inom Jönköpings kommun används ett system med zonparkering. Parkering finns både längs med gator och i parkeringshus. Parkering kostar antingen 16, 10, eller 8 SEK per timme beroende på hur central parkeringen är. P-tjugofemman är ett specialerbjudande som gäller på utvalda parkeringar i centrum med tre timmars parkering för 25 SEK. P-tjugofemman gäller på Spira, Östra torget och i samtliga parkeringshus. Kontrollera alltid lokal skyltning för eventuell avgift eller tidsbegränsning. Laddningsplats för elbil finns på flera platser runtom i staden.

Att hyra bil i Jönköping är ett perfekt sätt att utforska alla spännande upplevelser i anslutning till Sveriges näst största sjö Vättern. Med en egen bil kan du upptäcka området i din egen takt och enkelt ta dig till mindre orter och mer avlägsna platser. En liten hyrbil med fria mil kostar från 500 SEK per dygn eller 1300 SEK per vecka. Vill du ha en större bil med plats för hela familjen eller kanske stor campingutrustning får du räkna med 600-700 SEK per dygn. Om du planerar en långtidshyra och endast ska köra kortare avstånd kan det vara värt att i stället överväga ett kontrakt med kilometerkostnad. Det tas inte ut någon vägavgift eller trängselskatt för att köra i Jönköping. Tänk på att antingen ta med eller hyra anpassad barnstol om du ska köra med barn i bilen. Det finns massor av spännande utflykter du kan göra om du väljer att hyra bil i Jönköping. En klassisk utflykt är att åka upp till Gränna där du kan besöka någon av polkagrisfabrikerna och sedan ta båten över till Visingsö. Under sommaren kan det vara bra att boka en plats på färjan om du vill ta med bilen. Missa inte att stanna i Äppledalen i Kaxholmen på vägen till Gränna. Där kan du fika i det trevliga gårdscaféet och vandra bland äppleodlingarna. För friluftsaktiviteter som vandring och cykling rekommenderas Dumme mosse och om du vill ta ett dopp i Vättern kan du bege dig till badplatsen Oset som har en fin strand och lekpark. En utflykt till Taberg med en vandring upp på Tabergstoppen är också ett trevligt stopp. På toppen kan du njuta av utsikten samt stanna till för fika eller middag.

Det ingår oftast en grundläggande försäkring vid biluthyrning i Jönköping. Dessutom erbjuder hyrbilsföretagen i samarbete med lokala försäkringsbolag ofta erbjudanden på utökade försäkringar om du vill ha extra skydd om något skulle hända med hyrbilen. Att välja till försäkringar som självriskeliminering kan vara ett bra alternativ då det helt täcker dina kostnader vid en eventuell skada på hyrbilen. Det erbjuds ofta också utökade stöldförsäkringar. Många svenska banker erbjuder en självriskeliminering om du betalar med ditt bank- eller kreditkort, så kontrollera även med din bank om deras försäkring täcker din hyrbil. Priser och kontrakt varierar mellan olika företag så kontrollera noga vad som gäller för just din hyrbil i Jönköping.

Du kan hämta och lämna din hyrbil i Jönköping på flera ställen, både i stadens centrum och på Jönköpings flygplats. Vill du hämta din bil i centrum så finns det flera uthyrningsfirmor i närheten av Jönköpings resecentrum. Det finns även uthyrningsfirmor i de västra delarna av staden, till exempel på John Bauersgatan, varifrån det är enkelt att ta sig ut på E4:an. På flygplatsen finns det också flera olika uthyrningsfirmor och du hittar deras kontor i direkt anslutning till ankomsthallen. Det går smidigt att ta sig både till och från flygplatsen med bil.


Erbjudanden på hyrbilar i Jönköping, Jönköpings län

Hitta rätt hyrbil för dig i Jönköping

Bilar i Liten

395 kr - 657 kr

Alla biltyper

855 kr - 1 262 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Jönköping, Sverige är 556 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Jönköping, Sverige är juli. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 395 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 44 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Jönköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jönköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Jönköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Jönköping, Sverige är 794 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Jönköping, Sverige är mars. Då är priset 20% lägre än under resten året och ligger på bara 643 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 20 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Jönköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jönköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Jönköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Jönköping, Sverige är 1 220 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Jönköping, Sverige är mars. Då är priset 29% lägre än under resten året och ligger på bara 871 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 20% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Jönköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jönköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Jönköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Jönköping, Sverige är 825 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Jönköping, Sverige är februari. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 569 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 17 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Jönköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jönköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Jönköping som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Jönköping, Sverige är 1 513 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Jönköping, Sverige är april. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 1 106 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 36% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Jönköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jönköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Jönköping, Sverige är 1 059 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Jönköping, Sverige är april. Då är priset 39% lägre än under resten året och ligger på bara 655 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 8% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Jönköping. Genomsnittspriset för en hyrbil i Jönköping kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

31 kr/dag

(20 feb - 20 mar)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

33 kr/dag

(20 feb - 20 mar)
Renault Captur
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

34 kr/dag

(20 feb - 20 mar)
Skoda Fabia

Hyrbilsleverantörer i Jönköping

Alla större biluthyrningsfirmor i Jönköping, Jönköpings län

Sixt

2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Sunnycars

5 platser

Hertz

4 platser

keddy by Europcar

4 platser

MABI

4 platser

GREEN MOTION

3 platser

Avis

2 platser

Budget

2 platser

Bra att veta om hyrbilar i Jönköping

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Jönköping.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Economy, Compact, Full-size

Billigaste hyrbilen

377 kr

Mest populära modellen

Toyota Yaris
Den mest populära biluthyrningsfirman i Jönköping som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är GREEN MOTION och Sixt
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Jönköping under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Full-size.
Det lägsta priset för en hyrbil i Jönköping är 377 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 647 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Jönköping under de senaste 7 dagarna är av modellen Toyota Yaris. Våra användare föredrar också Class Compact Car som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Jönköping

Nedan visas de mest populära hotellen i Jönköping

Att köra med hyrbil i Jönköping – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Jönköping och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För att hyra en bil en weekend i Jönköping i mars, var genomsnittspriset 840 kr, med billigare erbjudanden från 600 kr. Användare som letat efter en veckas hyrbil i Jönköping i mars hittade ett genomsnittspris på 553 kr - men priser så låga som 459 kr hittades, beroende på datum och bilval.

De billigaste hyrbilarna i Jönköping hittas generellt genom Budget. När du bokar med Budget kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 27,86/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Jönköping är 60,61/dag.

Hastighetsgränsen i Jönköping är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Jönköping är 100 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Om du letar efter en hyrbil i Jönköping för en bilresa till närliggande områden under februari månad är det viktigt att veta att resten av Jönköpings län vanligtvis har en temperatur på −3 °C och en nederbörd på omkring 40 mm.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Jönköping

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Jönköping

Hyrbilstyper som är extra populära i Jönköping

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Jönköping

Börja planera din resa till Jönköping


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Jönköping eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

När du har sökt efter en hyrbil i Jönköping visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Jönköping som erbjuder gratis avbokning.

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Jönköping med rättvisa bränslepolicyer.

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Jönköping.

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Jönköping med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.