Hyrbilar på Halmstad City flygplats

Är du på jakt efter billiga hyrbilserbjudanden på Halmstad City flygplats? Sök här!

Halmstad, Sverige - Halmstad City (HAD)
23 jun — 26 jun
Samma avlämingsplats
Halmstad, Sverige - Halmstad City (HAD)
fre 23/6
12:00
mån 26/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Halmstad City flygplats

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Halmstad City flygplats

Vilken bil väljer flest att hyra på Halmstad City flygplats?

Hyrbilar av modellerna Volvo V40 och Volvo V60 på Halmstad City flygplats är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Volvo V40 på Halmstad City flygplats kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 317 kr/dag och priser så låga som 317 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Volvo V60 kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 460 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 460 kr/dag.

Vilken är den mest populära bilen att hyra på Halmstad flygplats?

Enligt våra användare är bilklassen Kompakt mest populär bland hyrbilar på Halmstad flygplats. 26 % av användare som vill hyra en bil på Halmstad flygplats sökte efter den här typen av fordon under det senaste året. Europcar är det mest populära hyrbilsföretaget som har biltypen Kompakt tillgängliga. momondo-användare har hittat priser för biltypen Kompakt för så lite som 2 243 kr per dag från Europcar. Mercedes-Benz A-Class är en populär bilmodell om du planerar att hyra en bil inom klassen Kompakt på Halmstad flygplats.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Halmstad City flygplats

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Halmstad City flygplats
Mercedes-Benz E-Class Wagon
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare

750 kr/dag

(14 jun - 21 jun)
Mercedes-Benz E-Class Wagon
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

450 kr/dag

(26 jun - 3 aug)
Skoda Fabia
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

476 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Renault Captur
BMW 3 Series Touring
eller liknande Stor kombi
Upp till 5 passagerare

431 kr/dag

(26 jun - 3 aug)
BMW 3 Series Touring
Audi A4
eller liknande Kombi premium
Upp till 5 passagerare
Fordon med 2 dörrar

793 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Audi A4
Volvo XC40
eller liknande Standard-SUV
Upp till 5 passagerare

680 kr/dag

(13 jun - 20 jun)
Volvo XC40
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

474 kr/dag

(26 jun - 3 aug)
Mercedes-Benz A-Class
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

497 kr/dag

(26 jun - 3 aug)
Mercedes-Benz GLA
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

514 kr/dag

(26 jun - 3 aug)
Volkswagen Golf

Information om biluthyrning i Halmstad City flygplats

För att kunna dra nytta av en hyrbil i Sverige krävs det att du är minst 18 år och att du har körkort. Kontrollera noga vilka hyresvillkor som gäller för just den biluthyrning du tänkt hyra av. I många fall kan du behöva styrka din identitet med ytterligare en identitetshandling utöver ditt körkort. Är du utländsk medborgare måste detta vara ditt pass. Du kommer även att behöva ett betalkort eftersom detta behövs för att betala din säkerhetsdeposition. Kommer du från ett land utanför EU behöver du kunna visa upp ett internationellt körkort för att få hyra bil i Sverige.

Som vi tidigare varit inne på kan du lämna tillbaka din bil till den biluthyrningsbyrå du hyrt av vid biluthyrningsdisken under alla tider som Halmstad City Airport har öppet. Halmstad City Airport erbjuder gratis Wi-Fi vilket du som har med dig en dator, telefon eller surfplatta kan koppla upp dig till. Det finns även en laddstation för olika typer av mobiltelefoner i avgångshallen. Du som sitter i rullstol, har nedsatt rörlighet på annat sätt eller som har en annan typ av funktionsnedsättning kan få extra assistans under din vistelse på Halmstad City Airport. Detta kan bland annat handla om att du kan få hjälp att ta dig till och från de olika uthyrningsföretagens kontor. Du som sitter i rullstol eller har någon annan funktionsnedsättning kan med fördel meddela detta i förväg för att säkerställa att du får rätt assistans när du anländer.


Erbjudanden på hyrbilar i Halmstad City flygplats

Hitta rätt hyrbil för dig på Halmstad City flygplats

Biltyp: Liten

320 kr - 1 162 kr

Alla biltyper

365 kr - 1 431 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Halmstad City flygplats är 527 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Halmstad City flygplats är februari. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 320 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 24 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Halmstad City flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Halmstad City flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Halmstad City flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Halmstad City flygplats är 619 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Halmstad City flygplats är februari. Då är priset 42% lägre än under resten året och ligger på bara 364 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Halmstad City flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Halmstad City flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Halmstad City flygplats är 413 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Halmstad City flygplats är februari. Då är priset 11% lägre än under resten året och ligger på bara 460 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 40 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Halmstad City flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Halmstad City flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Halmstad City flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Halmstad City flygplats är 472 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Halmstad City flygplats är september. Då är priset 27% lägre än under resten året och ligger på bara 349 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 32 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Halmstad City flygplats. Genomsnittspriset för en hyrbil i Halmstad City flygplats kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Halmstad City flygplats som hittats på momondo under den senaste veckan.

Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

450 kr/dag

(26 jun - 3 aug)
Opel Corsa
Volkswagen Golf
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

462 kr/dag

(26 jun - 3 aug)
Volkswagen Golf
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

474 kr/dag

(26 jun - 3 aug)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Halmstad City flygplats

Alla större biluthyrningsfirmor på Halmstad City flygplats

Europcar

2 platser

Hertz

2 platser

Avis

1 plats

Budget

1 plats

keddy by Europcar

1 plats

MABI

1 plats

Sixt

1 plats

Sunnycars

1 plats

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Halmstad

Nedan visas de mest populära hotellen i Halmstad

Börja planera din resa till Halmstad City flygplats


Varför använda momondo?

Du bör boka en hyrbil i Halmstad City flygplats med momondo eftersom det är snabbt, gratis och lätt att använda samtidigt som du kan spara pengar. momondo gör grovjobbet genom att hitta priser och policys för olika hyrbilar. Det enda du behöver göra är att jämföra alternativen och välja det som passar din resa.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Halmstad City flygplats. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka tryggt
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedvetenhet
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.