Hyrbilar i Tokyo, Tokyo prefektur

Vill du hyra en bil billigt i Tokyo, Tokyo prefektur? Sök och jämför priser här!

Tokyo, Japan
17 dec — 24 dec
Tokyo, Japan
sön 17/12
12:00
sön 24/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Tokyo

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Tokyo

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Tokyo?

De billigaste hyrbilarna i Tokyo hittas generellt genom Agentur: överraskning. När du bokar med Agentur: överraskning kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 440 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Tokyo är 440 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Tokyo?

Nippon Rent-A-Car har flest uthyrningskontor i Tokyo med 106 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Tokyo?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Tokyo är Mazda Biante, följt av modellen Toyota Sienta. Våra användare har hittat erbjudanden för Mazda Biante i Tokyo för i genomsnitt 2 358 kr per dag, och så billigt som 2 205 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 807 kr per dag att hyra modellen Toyota Sienta i Tokyo, även om du kan hitta priser för så lite som 791 kr per dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Tokyo, Tokyo prefektur

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Tokyo, Tokyo prefektur
Ekonomi533 kr per dag
Kompakt577 kr per dag
Standard1 009 kr per dag
Mini582 kr per dag
Minibuss758 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Tokyo

Att hyra bil i Tokyo kostar från 500 SEK per dygn för en liten hyrbil med fria mil, och från 3000 SEK per vecka. Om du endast tänker göra kortare utflykter eller köra i staden kan det löna sig att undersöka hyresavtal med kilometerkostnad och lägre dygnshyra. Att köra bil i Tokyo är ett äventyr och det är dessutom ett bra sätt att uppleva mer avlägsna delar av landet som inte täcks av tågnätet. Med en hyrbil har du också möjlighet att upptäcka omgivningarna i egen takt. Var uppmärksam på att även om de flesta vägskyltar är på både japanska och engelska så saknar majoriteten av Tokyos gator namn, vilket kan göra det till en utmaning att navigera. En GPS kan underlätta körningen mycket.

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Tokyo?

Regler för åldersgräns varierar mellan olika företag, men det är vanligt med en gräns på 18 år för att hyra bil i Tokyo. Dock tar de flesta uthyrningsföretag en extra avgift om föraren är under 25 år. Ibland finns det krav på att man ska ha haft körkort i minst ett år innan man ska hyra bil i Tokyo.

Viktigt att veta om trafikregler i Tokyo

I Japan kör man på vänster sida av vägen. Om man är van bilförare så går det för det mesta ganska snabbt att vänja sig vid vänstertrafik men det rekommenderas att vara extra försiktig i början. Generellt är hastigheterna något lägre i Japan än i Sverige. Hastighetsbegränsningen i tätort är 30-40 km/h, medan maxfarten på landsväg är 50-70 km/h och på motorväg 80-100 km/h. Observera att promillegränsen vid bilkörning i Japan är 0,0 – alltså nolltolerans. Vägavgift tas huvudsakligen ut på motorvägar. Avgifterna kan ibland vara relativt höga vilket kan vara bra att ta med i sina beräkningar. Som exempel är avgiften för den fem timmar långa resan mellan Tokyo och Kyoto 9800 JPY (850 SEK), medan en resa mellan Tokyo och Hakone på en timme och 20 minuter kostar cirka 1800 JPY (160 SEK).

Parkering

Parkering i centrala Tokyo kan bli en dyr affär, så om du planerar att stanna en eller flera nätter i staden så kan det löna sig att boka ett hotell som erbjuder parkeringsmöjlighet. Generellt är det förbjudet att parkera på gatorna i Tokyo, men enstaka platser erbjuder gatuparkering kortare stunder mot en avgift. Det är oftast enklare att försöka hitta en avgränsad parkering, men i centrum är det inte ovanligt att dessa kostar 300-500 JPY (25-45 SEK) för 15 minuter. Var uppmärksam på att många av dessa parkeringar har en metallspärr under bilen som kan orsaka stora skador om man försöker lämna parkeringen utan att betala. Ett tips för tillfällig parkering är att uppsöka något av de större varuhusen i Tokyo, till exempel Yaesu Shopping Mall, som oftast har stora parkeringar.

Utflyktsmål i och omkring Tokyo

En mycket sevärd utflykt från Tokyo är att ta sig till Fujoyoshida som ligger cirka två timmars bilfärd från Tokyo och erbjuder storslagna vyer mot Mount Fuji. Den karakteristiska vulkanen är Japans högsta berg och ett besök vid pagodan Chureito ger fantastiska fotograferingsmöjligheter. Andra fina utflykter är att ta sig mot Hakone och Izu-halvön. Passa på att övernatta i en typisk japansk ryokan, besök en onsen (till exempel Shuzenji), och njut av den vackra naturen på halvön. Det finns flera spektakulära vattenfall att besöka och linbanan upp på Mount Omuru erbjuder en storslagen utsikt och fina vandringsmöjligheter. Det kan vara en bra idé att hyra eller ta med en GPS för att underlätta navigeringen när du kör runt i, och utanför, Tokyo.

Vilka försäkringar ska man ha?

Vid biluthyrning i Tokyo ingår det alltid en ansvarsförsäkring som täcker eventuella kostnader som uppstår vid skada på andras egendom. Det ingår oftast också en grundläggande försäkring av bilens kaross samt en stöldförsäkring. Ibland ingår det även personskadeförsäkring. Generellt är självrisken för kaross/vagnskadeförsäkringar 100 000 JPY (8700 SEK) och för stöldförsäkringar 50 000 JPY (4350 SEK). Trots detta kan det vara värt att överväga att köpa till självriskeliminering och en utökad försäkring som täcker eventuella ytterligare skador på bilen som till exempel på däck och vindruta eller vid bärgning. Man får räkna med att hyrpriset stiger med minst 100 SEK per dygn om man väljer en utökad försäkring, men givetvis reduceras kostnaderna vid eventuella skador markant. Kontrollera alltid noga vad som ingår och hur stora eventuella kostnader kan bli om olyckan är framme innan du bokar hyrbil i Tokyo.

Kan man använda sitt svenska körkort i Tokyo, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Innan du kan hyra bil i Tokyo måste du skaffa internationellt körkort. Ett internationellt körkort är i princip bara en översättning av ditt svenska körkort och utfärdas till exempel av Motormännen. Kom ihåg att du alltid måste ha med dig ditt svenska körkort även om du har ett internationellt körkort.

Var i Tokyo kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hämta och lämna din hyrbil i Tokyo på många ställen i staden. Uthyrningsfirmornas kontor kan ibland ligga något undangömda, men du kan ofta hitta en uthyrningsfirma i anslutning till de större stationerna. Du kan även hämta och lämna din hyrbil på någon av Tokyos flygplatser, Narita eller Haneda.


Erbjudanden på hyrbilar i Tokyo, Tokyo prefektur

Hitta rätt hyrbil för dig i Tokyo

Liten cars

499 kr - 1 655 kr

Alla biltyper

499 kr - 2 543 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Tokyo, Japan är 727 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Tokyo, Japan är februari. Då är priset 32% lägre än under resten året och ligger på bara 499 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 30 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tokyo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tokyo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Tokyo som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Tokyo, Japan är 699 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Tokyo, Japan är juni. Då är priset 3% lägre än under resten året och ligger på bara 727 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tokyo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tokyo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Tokyo som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Tokyo, Japan är 1 005 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Tokyo, Japan är augusti. Då är priset 4% lägre än under resten året och ligger på bara 1 052 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 4 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Tokyo. Genomsnittspriset för en hyrbil i Tokyo kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i Tokyo som hittats på momondo under den senaste veckan.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

533 kr/dag

(8 jan - 10 jan)
Skoda Fabia
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

577 kr/dag

(9 jan - 11 jan)
Renault Captur
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

582 kr/dag

(8 jan - 10 jan)
Volkswagen up!

Hyrbilsleverantörer i Tokyo

Alla större biluthyrningsfirmor i Tokyo, Tokyo prefektur

ORIX Rent a Car

25 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Hertz

17 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Europcar

16 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

National

16 platser

Enterprise Rent-A-Car

15 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

Nissan Rent-A-Car

83 platser
Översikt

Renlighet

9,4

Comfort

8,8

Övergripande

9,2

Upphämtning/avlämning

8,8

Bäst

9,0

Toyota Rent a Car

66 platser

Times

30 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Tokyo

Nedan visas de mest populära hotellen i Tokyo