Biluthyrning i Nagoya, Japan

Vill du hyra en bil billigt i Nagoya, Japan? Sök och jämför priser här

Nagoya, Japan
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Nagoya, Japan
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Nagoya

Alla större biluthyrningsfirmor i Nagoya, Japan
8 platser
6 platser
6 platser
6 platser
6 platser
5 platser
4 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Nagoya, Japan

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Osaka Kansai Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Nagoya

 • Vad är hastighetsgränsen i Nagoya, Japan?

  Hastighetsgränsen i Nagoya är 60 km/t om inget annat anges. Nagoya har en hastighetsgräns på 80 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Nagoya ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Nagoya?

  För ett genomsnittspris på 578 kr/dag (och så lite som 350 kr/dag), är hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Nagoya de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Ford Focus i Nagoya för 578 kr/dag i genomsnitt (52 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz V-Class i Nagoya?

  I nuläget har Hertz bilmodellen Mercedes-Benz V-Class tillgänglig för uthyrning i Nagoya för i genomsnitt 1 491 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Mercedes-Benz V-Class i Nagoya snabbt kan ändras.

 • Hur är vädret i Nagoya, Japan i januari?

  Den som letar efter en hyrbil i Nagoya under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 5 °C och en nederbörd på cirka 48 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Vädret i Nagoya under januari kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Nagoya. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Nagoya tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Ford Focus och Ford Focus Wagon.

 • Är vädret i Nagoya representativt för resten av Aichi prefektur?

  Om du letar efter en hyrbil i Nagoya för en bilresa till närliggande områden under januari månad är det viktigt att veta att resten av Aichi prefektur vanligtvis har en temperatur på 5 °C och en nederbörd på omkring 48 mm.


Börja planera din resa till Nagoya