Biluthyrning i Ishigaki, Japan

Vill du hyra en bil billigt i Ishigaki, Japan? Sök och jämför priser här

Ishigaki, Japan
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Ishigaki, Japan
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Ishigaki

Alla större biluthyrningsfirmor i Ishigaki, Japan
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

6,0

Övergripande

8,0

Bäst

8,0
2 platser

Avstånd till populära hotell från Ishigaki, Japan

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Ishigaki flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Ishigaki

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Ishigaki för att motverka spridningen av COVID-19?

  Många biluthyrningsföretag i Ishigaki har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på Europcar. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Ishigaki. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vad är hastighetsgränsen i Ishigaki, Japan?

  Om du hyr ett fordon i Ishigaki tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Ishigaki ligger hastighetsgränsen runt 80 km/t. Om du kör på motorvägen i Ishigaki ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Ishigaki?

  De flesta av momondos användare hyr modellen Hyundai Accent i Ishigaki, även om typen Chevrolet Spark är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Hyundai Accent ligger priserna generellt på 457 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Hyundai Accent i Ishigaki för så lite som 43 kr per dag. Hyrbilar av modellen Chevrolet Spark i Ishigaki kostar i genomsnitt 349 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 310 kr per dag.

 • Hur är vädret i Ishigaki, Japan i januari?

  Under januari är medeltemperaturen i Ishigaki 18 °C och den förväntade nederbörden är 130 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Ishigaki.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Temperaturerna i Ishigaki under januari är typiskt varmare än under andra månader, men det finns fortfarande en stor chans att det regnar. Att hyra en bil med A/C rekommenderas därför.

 • Är vädret i Ishigaki representativt för resten av Okinawa prefektur?

  Resenärer som vill ta en roadtrip från Ishigaki omkring i Okinawa prefektur eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt 18 °C och en eventuell nederbörd på 130 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Japan

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Tokyo, Sapporo och Osaka i Japan

Börja planera din resa till Ishigaki