Hitta billig biluthyrning i Sapporo

Vill du hyra en bil billigt i Sapporo? Sök och jämför priser här

Sapporo, Japan
26 jan — 2 feb
Samma avlämingsplats
Sapporo, Japan
tis 26/1
12:00
tis 2/2
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Sapporo

Alla större biluthyrningsfirmor i Sapporo
Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.0

Betyg baserat på 2 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Medelmåttigt 2.0

Betyg baserat på 1 recensioner


Avstånd till populära hotell från Sapporo

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Sapporo Chitose flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Sapporo

I januari har vi genomfört 17 sökningar efter hyrbilar i Sapporo för momondo-användare.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Sapporo för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Sapporo har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Alamo, Sixt och Avis. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Sapporo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Sapporo har lägst priser för hyrbilar?

Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Sapporo hos Times, som har 9 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 371 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Sapporo från Times ligger på 436 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Sapporo?

Varje biluthyrningsföretag i Sapporo har olika avbokningspolicyer. På momondo finns det alltid information tillgänglig när du gör din sökning om huruvida en hyrfilma har en avbokningsavgift eller inte. Några av de mest populära biluthyrarna i Sapporo är Alamo, Sixt och Avis, så se till att dubbelkolla om de erbjuder gratis avbokning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Sapporo under februari månad?

Baserat på vädret i Sapporo i februari månad bör du hyra en stadsjeep. Generellt får Sapporo i februari en nederbörd på 80 mm, med en medeltemperatur på −1 °C. Även om vädret skiftar från år till år är det säkrast att hyra en stadsjeep eftersom den kan hjälpa dig köra på snöiga och isiga underlag tack vare dess fyrhjulsdrift. Att hyra en SUV i Sapporo kommer i genomsnitt kosta dig 930 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Times i Sapporo?

Det är väldigt populärt att hyra från Times i Sapporo då de har fler uthyrningskontor än andra företag. Det finns 9 uthyrningskontor i centrum av Sapporo, och du kan förvänta dig priser på 436 kr per dag för att hyra din bil i Sapporo.

Vad är hastighetsgränsen i Sapporo?

Hastighetsgränsen i Sapporo är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Sapporo är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Hur är vädret i Sapporo, Japan i januari?

I januari får Sapporo vanligtvis en nederbörd på 90 mm och har en medeltemperatur på −6 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Sapporo då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

januari i Sapporo är typiskt kallare med temperaturer under nollan och en större chans till is och snö. Det bästa alternativet kan därför vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Sapporo.

Är vädret i Sapporo representativt för resten av Hokkaido prefektur?

Den som vill hyra en bil i Sapporo för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Hokkaido prefektur under januari månad vanligtvis ligger runt −4 °C med en nederbörd på omkring 75 mm.


Planera din resa till Sapporo

  • Börja planera din resa idag

    Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Sapporo

    Hitta hotell i Sapporo