Biluthyrning i Sapporo, Japan

Vill du hyra en bil billigt i Sapporo, Japan? Sök och jämför priser här

Sapporo, Japan
28 jan — 4 feb
Samma avlämingsplats
Sapporo, Japan
fre 28/1
12:00
fre 4/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Sapporo

Alla större biluthyrningsfirmor i Sapporo, Japan
7 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Bäst

2,0
16 platser
9 platser
9 platser
9 platser
8 platser
7 platser
7 platser

Avstånd till populära hotell från Sapporo, Japan

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Sapporo Chitose flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Sapporo

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Sapporo för att motverka spridningen av COVID-19?

  Många biluthyrningsföretag i Sapporo har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på National. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Sapporo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vilka hyrbilsfirmor i Sapporo har lägst priser för hyrbilar?

  Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Sapporo hos Times, som har 9 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 403 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Sapporo från Times ligger på 474 kr per dag.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Sapporo under februari månad?

  Baserat på vädret i Sapporo i februari månad bör du hyra en stadsjeep. Generellt får Sapporo i februari en nederbörd på 80 mm, med en medeltemperatur på −1 °C. Även om vädret skiftar från år till år är det säkrast att hyra en stadsjeep eftersom den kan hjälpa dig köra på snöiga och isiga underlag tack vare dess fyrhjulsdrift. Att hyra en SUV i Sapporo kommer i genomsnitt kosta dig 1 011 kr per dag.

 • Vad är hastighetsgränsen i Sapporo, Japan?

  Hastighetsgränsen i Sapporo är 60 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Sapporo är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Sapporo?

  När du hyr en bil i Sapporo väljer de flesta av våra användare modellen Hyundai Accent för 493 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Ford Focus för ett genomsnittspris på 549 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Sapporo för så lite som 91 kr/dag och modellen Ford Focus för så lite som 29 kr/dag.

 • Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz V-Class i Sapporo?

  I nuläget har Europcar bilmodellen Mercedes-Benz V-Class tillgänglig för uthyrning i Sapporo för i genomsnitt 1 533 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Mercedes-Benz V-Class i Sapporo snabbt kan ändras.

 • Hur är vädret i Sapporo, Japan i januari?

  I januari får Sapporo vanligtvis en nederbörd på 90 mm och har en medeltemperatur på −6 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Sapporo då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  januari i Sapporo är typiskt kallare med temperaturer under nollan och en större chans till is och snö. Det bästa alternativet kan därför vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Sapporo.

 • Är vädret i Sapporo representativt för resten av Hokkaido prefektur?

  Den som vill hyra en bil i Sapporo för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Hokkaido prefektur under januari månad vanligtvis ligger runt −4 °C med en nederbörd på omkring 75 mm.


Börja planera din resa till Sapporo