Hyrbilar i Hokkaido prefektur

Letar du efter billiga biluthyrningserbjudanden i Hokkaido prefektur? Sök och jämför priser här!

Sapporo, Japan
25 maj — 1 jun
Samma avlämingsplats
Sapporo, Japan
ons 25/5
12:00
ons 1/6
12:00
Förarens ålder:

Hyrbilsleverantörer i Hokkaido prefektur

Alla större biluthyrningsfirmor i Hokkaido prefektur
2 platser
2 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Hokkaido prefektur

Nedan visas de mest populära hotellen i Hokkaido prefektur

Biluthyrning i Hokkaido prefektur

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Hokkaido prefektur och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Det kommer generellt kosta dig 516 kr per dag att hyra bil i Hokkaido prefektur. Beroende på vilken tid på året du hyr, vilken typ av bil och hyrfirman du väljer kan du få betala så mycket som 529 kr per dag eller så lite som omkring 484 kr per dag. Priset för en hyrbil i Hokkaido prefektur fluktuerar ofta med omkring 8 %.

Den mest populära uthyrningslängden bland momondos användare som hyr bil i Hokkaido prefektur är 7 dagar. För en 7-dagarshyrning ligger det genomsnittliga dagspriset på 702 kr. Dock ändras priserna beroende på vilken sorts bil du hyr och i vilken stad du gör det. Genomsnittspriset för att hyra en bil under en vecka ligger på 4 910 kr medan du kan förvänta dig att få betala i genomsnitt omkring 1 285 kr för att hyra en bil över helgen. Behöver du hyra en bil under en hel månad i Hokkaido prefektur ligger totalpriset i genomsnitt på 28 653 kr beroende på vilka datum du väljer.


Börja planera din resa till Hokkaido prefektur


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Hokkaido prefektur eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

momondo gör det enklare för dig att hitta bra hyrbilar i Hokkaido prefektur då du kan förfina din sökning med våra många filtreringsalternativ. Du kan begränsa ditt urval genom att titta på pris, biltyp, plats med mera.

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Hokkaido prefektur och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Hokkaido prefektur.

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Hokkaido prefektur.

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Hokkaido prefektur.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.