Hitta billig biluthyrning i Hakodate

Vill du hyra en bil billigt i Hakodate? Sök och jämför priser här

Hakodate, Japan
2 feb — 9 feb
Samma avlämingsplats
Hakodate, Japan
tis 2/2
12:00
tis 9/2
12:00

Avstånd till populära hotell från Hakodate

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Sapporo Chitose flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Hakodate

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Hakodate för att motverka spridningen av COVID-19?

Alamo, Enterprise och National är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Hakodate till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Hakodate. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Hakodate?

Majoriteten av de hyrbilsfirmor vi samarbetar med i Hakodate har inga avbokningsavgifter. Detta innebär att om dina resplaner förändras kommer många hyrfirmor i Hakodate, så som Alamo, Enterprise och National erbjuda dig kostnadsfri avbokning av din hyrbil beroende på när du bokade.

Vad är hastighetsgränsen i Hakodate?

Resenärer som hyr bil i Hakodate bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Hakodate ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Hakodate, Japan i januari?

Den som letar efter en hyrbil i Hakodate under månaden januari kan förvänta sig att temperaturen ligger runt −2 °C och en nederbörd på cirka 60 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

januari i Hakodate är typiskt kallare med temperaturer under nollan och en större chans till is och snö. Det bästa alternativet kan därför vara att hyra en SUV med fyrhjulsdrift för din resa till Hakodate.

Är vädret i Hakodate representativt för resten av Hokkaido prefektur?

Den som vill hyra en bil i Hakodate för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Hokkaido prefektur under januari månad vanligtvis ligger runt −4 °C med en nederbörd på omkring 75 mm.


Planera din resa till Hakodate

  • Få de senaste insikterna gällande flyg till Hakodate

    Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

    Hitta flyg till Hakodate
  • Börja planera din resa idag

    Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Hakodate

    Hitta hotell i Hakodate