Biluthyrning i Kyoto, Japan

Vill du hyra en bil billigt i Kyoto, Japan? Sök och jämför priser här

Kyoto, Japan
12 dec — 19 dec
Samma avlämingsplats
Kyoto, Japan
sön 12/12
12:00
sön 19/12
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Kyoto

Alla större biluthyrningsfirmor i Kyoto, Japan
6 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
6 platser
6 platser
6 platser
4 platser
3 platser
3 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Kyoto, Japan

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Osaka Kansai Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Kyoto

300 personer har letat efter hyrbilar i Kyoto i december.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Kyoto för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Hertz är ett av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Kyoto. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Kyoto har lägst priser för hyrbilar?

Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Kyoto hos Nissan Rent-A-Car, som har 3 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 925 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Kyoto från Nissan Rent-A-Car ligger på 925 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Kyoto, Japan?

Hastighetsgränsen i Kyoto är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Kyoto är 80 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Kyoto bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken bil väljer flest att hyra i Kyoto?

För ett genomsnittspris på 792 kr/dag (och så lite som 377 kr/dag), är hyrbilar av modellen Hyundai Accent i Kyoto de mest populära bilarna bland våra användare. Att hyra modellen Ford Focus i Kyoto för 924 kr/dag i genomsnitt (421 kr/dag med ett billigt erbjudande) är ett annat populärt val.

Hur är vädret i Kyoto, Japan i december?

Vanligtvis ligger temperaturen i Kyoto under december månad på 5 °C och den förväntade nederbörden är 54 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

Vädret i Kyoto under december kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Kyoto. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Kyoto tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Hyundai Accent, Ford Focus och Class Minivan.

Är vädret i Kyoto representativt för resten av Kyoto prefektur?

Klimatet i Kyoto prefektur under december månad har vanligtvis en temperatur på 5 °C med en förväntad nederbörd på 54 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Kyoto till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Börja planera din resa till Kyoto