Hitta billig biluthyrning i Kyoto

Vill du hyra en bil billigt i Kyoto? Sök och jämför priser här

Kyoto, Japonya
2 feb — 9 feb
Samma avlämingsplats
Kyoto, Japonya
tis 2/2
12:00
tis 9/2
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Kyoto

Alla större biluthyrningsfirmor i Kyoto
Betyg för uthyrningsfirma: Medelmåttigt 2.0

Betyg baserat på 1 recensioner


Avstånd till populära hotell från Kyoto

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Osaka Kansai Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Kyoto

4 personer har letat efter hyrbilar i Kyoto i januari.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Kyoto för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Alamo, Enterprise och National är några av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Kyoto. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Kyoto har lägst priser för hyrbilar?

Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Kyoto hos Nissan Rent-A-Car, som har 3 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 841 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Kyoto från Nissan Rent-A-Car ligger på 841 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Kyoto?

Hyrbilar i Kyoto från populära uthyrningsfirmor som Alamo, Enterprise och National kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Kyoto, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Hur många uthyrningskontor har Nissan Rent-A-Car i Kyoto?

Nissan Rent-A-Car är den biluthyrningsfirma med flest uthyrningskontor i Kyoto. Med 3 uthyrningskontor i Kyoto hittar användare på momondo generellt erbjudanden på 841 kr per dag från Nissan Rent-A-Car.

Vad är hastighetsgränsen i Kyoto?

Hastighetsgränsen i Kyoto är 60 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Kyoto är 80 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Kyoto bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Kyoto, Japan i januari?

Vanligtvis ligger temperaturen i Kyoto under januari månad på 3 °C och den förväntade nederbörden är 56 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

Vädret i Kyoto under januari kommer typiskt sett inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper att hyra i Kyoto. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Kyoto tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Ett exempel på en liten bil tillgänglig för uthyrning är Hyundai Accent.

Är vädret i Kyoto representativt för resten av Kyoto prefektur?

Klimatet i Kyoto prefektur under januari månad har vanligtvis en temperatur på 3 °C med en förväntad nederbörd på 56 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Kyoto till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Planera din resa till Kyoto

 • Få de senaste insikterna gällande flyg till Kyoto

  Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

  Hitta flyg till Kyoto
 • Börja planera din resa idag

  Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Kyoto

  Hitta hotell i Kyoto
 • Bo på ett semesterboende

  Njut av alla bekvämligheter som hör ett hem till på semestern. Läs mer om semesterboenden här.

  Hitta semesterboenden i Kyoto