Biluthyrning i Casablanca, Marocko

Vill du hyra en bil billigt i Casablanca, Marocko? Sök och jämför priser här

Casablanca, Marocko
22 okt — 29 okt
Samma avlämingsplats
Casablanca, Marocko
fre 22/10
12:00
fre 29/10
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Casablanca, Marocko

Hitta rätt hyrbil för dig
Audi A3
eller liknande Medelstor
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
UNITED RENT A CAR

181 kr per dag

1 nov - 13 nov
Audi A3
Chevrolet Equinox
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
BUDA CAR

224 kr per dag

1 nov - 13 nov
Chevrolet Equinox
Chevrolet Equinox
eller liknande Medelstor SUV
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
AIRCAR

266 kr per dag

1 dec - 12 dec
Chevrolet Equinox
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
SURPRICE CAR RENTAL

162 kr per dag

1 nov - 13 nov
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 4-5 dörrar
Locationauto

100 kr per dag

1 nov - 13 nov
Chevrolet Sonic Sedan

Erbjudanden på hyrbilar i Casablanca, Marocko

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

94 kr - 297 kr

Alla biltyper

94 kr - 2 490 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Casablanca, Marocko är 136 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Casablanca, Marocko är mars. Då är priset 31 % lägre än andra tider på året och kostar bara 94 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 63 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Casablanca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Casablanca kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Casablanca av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Casablanca, Marocko är 128 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Casablanca, Marocko är december. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 138 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 65 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Casablanca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Casablanca kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Casablanca av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Casablanca, Marocko är 524 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Casablanca, Marocko är oktober. Då är priset 54 % lägre än andra tider på året och kostar bara 245 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 32% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Casablanca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Casablanca kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Casablanca av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Hyundai Accent
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
Locationauto

100 kr per dag

1 dec - 12 dec
Hyundai Accent
Citroen C2
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2-3 dörrar
Locationauto

100 kr per dag

1 nov - 13 nov
Citroen C2
Kia Rio Hatchback
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 2/4 dörrar
ADDCAR RENTAL

117 kr per dag

31 okt - 12 nov
Kia Rio Hatchback

Leverantörer av hyrbilar i Casablanca

Alla större biluthyrningsfirmor i Casablanca, Marocko
5 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
10 platser
8 platser
6 platser
5 platser
5 platser
4 platser
4 platser

Avstånd till populära hotell från Casablanca, Marocko

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Casablanca Mohammed V:s internationella flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Casablanca

Hittills denna månad har vi gjort 741 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Casablanca.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Casablanca för att motverka spridningen av COVID-19?

Många biluthyrningsföretag i Casablanca har för din säkerhets skull infört nya rengöringskrav för att säkerställa att ditt fordon är desinficerat. Detta alternativ för förhöjd rengöring erbjuds nu på uthyrningskontor som Budget, Hertz och Avis. Använd vårt filter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring i Casablanca. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Casablanca har lägst priser för hyrbilar?

Dollar Har generellt de billigaste dagspriserna i Casablanca på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 135 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 63 kr per dag för deras hyrbilar i Casablanca.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Casablanca, Marocko?

Hyrbilar i Casablanca från populära uthyrningsfirmor som Budget, Hertz och Avis kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Casablanca, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Casablanca under november månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Casablanca i november månad. I genomsnitt får Casablanca en nederbörd på 70 mm och temperaturen ligger kring 13 °C under november. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Casablanca kommer i genomsnitt kosta dig 674 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Dollar i Casablanca?

Det finns 2 uthyrningskontor i Casablanca, Marocko. På Dollars uthyrningskontor kan användare på momondo ofta hitta hyrbilar för 135 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Casablanca, Marocko?

Om du hyr ett fordon i Casablanca tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Casablanca ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Casablanca ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Casablanca?

När du hyr en bil i Casablanca väljer de flesta av våra användare modellen Hyundai i10 för 183 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Hyundai Accent för ett genomsnittspris på 196 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Hyundai i10 i Casablanca för så lite som 58 kr/dag och modellen Hyundai Accent för så lite som 71 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Mercedes-Benz V-Class i Casablanca?

Sovoy har bilar av modellen Mercedes-Benz V-Class tillgängliga i Casablanca för 1 184 kr/dag i genomsnitt. Tillgängligheten för bilmodellen Mercedes-Benz V-Class i Casablanca kan variera så boka din bil i tid.

Hur är vädret i Casablanca, Marocko i oktober?

Den som letar efter en hyrbil i Casablanca under månaden oktober kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 18 °C och en nederbörd på cirka 30 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Med tanke på att temperaturerna i Casablanca typiskt är högre under oktober och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Casablanca representativt för resten av Casablanca-Settat?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Casablanca omkring i Casablanca-Settat eller runt de omgivande områdena under oktober månad bör förvänta sig temperaturer runt 18 °C och en eventuell nederbörd på 30 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Marocko

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Marrakech, Agadir och Nador i Marocko

Hyrbilar på flygplatser i Casablanca

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Casablanca

Börja planera din resa till Casablanca