Senaste erbjudandena
Insikter
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Casablanca, Casablanca-Settat

Vill du hyra en bil billigt i Casablanca, Casablanca-Settat? Sök och jämför priser här!

Förarens ålder: 26-65
mån 24/6
mån 1/7

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023
Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Casablanca, Casablanca-Settat

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Casablanca, Casablanca-Settat
Ekonomi148 kr per dag
Kompakt160 kr per dag
Medelstor362 kr per dag
Mini144 kr per dag
Minibuss246 kr per dag
Kompakt SUV252 kr per dag
Medelstor SUV470 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Trender och insikter om att hyra bil i Casablanca

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Casablanca

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Casablanca?

De billigaste hyrbilarna i Casablanca hittas generellt genom UNITED RENT A CAR. När du bokar med UNITED RENT A CAR kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 114 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Casablanca är 148 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Casablanca?

ADDCAR RENTAL har flest uthyrningskontor i Casablanca med 10 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Casablanca?

När du hyr en bil i Casablanca väljer de flesta av våra användare modellen Kia Picanto för 183 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Dacia Lodgy för ett genomsnittspris på 464 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Kia Picanto i Casablanca för så lite som 88 kr/dag och modellen Dacia Lodgy för så lite som 226 kr/dag.

Erbjudanden på hyrbilar i Casablanca, Casablanca-Settat

Hitta rätt hyrbil för dig i Casablanca

Liten bilar

93 kr - 386 kr

Alla biltyper

148 kr - 512 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten bil i Casablanca, Marocko är 221 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten bil i Casablanca, Marocko är mars. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 93 kr per dag. En hyrbil av typen liten bil är typiskt 34 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Casablanca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Casablanca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Casablanca av typen liten bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel bil i Casablanca, Marocko är 328 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel bil i Casablanca, Marocko är november. Då är priset 40% lägre än under resten året och ligger på bara 200 kr per dag. En hyrbil av typen medel bil är typiskt 2 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Casablanca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Casablanca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Casablanca av typen medel bil som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor bil i Casablanca, Marocko är 751 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor bil i Casablanca, Marocko är januari. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 583 kr per dag. En hyrbil av typen stor bil är typiskt 56% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Casablanca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Casablanca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Casablanca, Marocko är 530 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Casablanca, Marocko är februari. Då är priset 60% lägre än under resten året och ligger på bara 213 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 38% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Casablanca. Genomsnittspriset för en hyrbil i Casablanca kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Casablanca av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.

Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

144 kr/dag

(23 jun - 30 jun)
Volkswagen up!
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

148 kr/dag

(8 jul - 17 jul)
Opel Corsa
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

160 kr/dag

(8 jul - 17 jul)
Mercedes-Benz A-Class

Hyrbilsleverantörer i Casablanca

Alla större biluthyrningsfirmor i Casablanca, Casablanca-Settat

Autounion Car Rental

6 platser

AIRCAR

3 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,0

ADDCAR RENTAL

10 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

7,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

6,0

GREEN MOTION

4 platser
Översikt

Renlighet

2,6

Comfort

4,6

Övergripande

4,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Bäst

3,3

Sixt

5 platser
Översikt

Renlighet

4,0

Comfort

3,6

Övergripande

3,6

Upphämtning/avlämning

3,6

Bäst

3,2

diRENT

7 platser

DRIVUS

6 platser

SURPRICE CAR RENTAL

6 platser

Bra att veta om hyrbilar i Casablanca

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Casablanca.

Mest populära uthyrningsföretag

GREEN MOTION

Populära biltyper

Intermediate, Compact, Economy

Billigaste hyrbilen

223 kr

Mest populära modellen

Kia Picanto
Den mest populära biluthyrningsfirman i Casablanca som hittats på momondo den här månaden är GREEN MOTION . Andra toppval för biluthyrningsföretag är UNITED RENT A CAR och Locationauto
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Casablanca under de senaste 72 timmarna: Intermediate, Compact, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Casablanca är 223 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 332 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Casablanca under de senaste 7 dagarna är av modellen Kia Picanto. Våra användare föredrar också Dacia Lodgy som ett alternativ.

Att köra med hyrbil i Casablanca – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Casablanca och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Casablanca, Marocko?

Hyrbilar i Casablanca från populära uthyrningsfirmor som Hire Automotive Group, ADDCAR RENTAL och GREEN MOTION kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Casablanca, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vad är hastighetsgränsen i Casablanca, Marocko?

Om du hyr ett fordon i Casablanca tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 60 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Casablanca ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Casablanca ligger hastighetsgränsen på 120 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Volkswagen Touareg i Casablanca?

Hur är vädret i Casablanca, Marocko i juni?

Den som letar efter en hyrbil i Casablanca under månaden juni kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 20 °C och en nederbörd på cirka 0 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Är vädret i Casablanca representativt för resten av Casablanca-Settat?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Casablanca omkring i Casablanca-Settat eller runt de omgivande områdena under juni månad bör förvänta sig temperaturer runt 20 °C och en eventuell nederbörd på 0 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Casablanca?

Priserna för bilar i Casablanca uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Casablanca?

Av juni 2024 finns det 174 bolag att välja mellan för bilar i Casablanca.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Casablanca?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Casablanca. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Casablanca?

För att få hyra en bil i Casablanca måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Casablanca?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Casablanca eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Casablanca?

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Casablanca. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Casablanca med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för Casablanca och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Casablanca på momondo?

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Casablanca.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Casablanca som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Casablanca.

Kan jag söka efter hyrbilar i Casablanca med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i Casablanca med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Casablanca

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
mån 24/6
12:00
mån 1/7
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners

Hitta bättre resultat för din vistelse i Casablanca

Populära hyrbilstyper i Casablanca