Biluthyrning i Rabat, Marocko

Vill du hyra en bil billigt i Rabat, Marocko? Sök och jämför priser här

Rabat, Marocko
31 jan — 7 feb
Samma avlämingsplats
Rabat, Marocko
mån 31/1
12:00
mån 7/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Rabat, Marocko

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

100 kr - 458 kr

Alla biltyper

139 kr - 794 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Rabat, Marocko är 167 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Rabat, Marocko är januari. Då är priset 41 % lägre än andra tider på året och kostar bara 100 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 45 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Rabat. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rabat kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Rabat av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Rabat, Marocko är 174 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Rabat, Marocko är september. Då är priset 22 % lägre än andra tider på året och kostar bara 138 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Rabat. Genomsnittspriset för en hyrbil i Rabat kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Rabat av typen Skåpbil som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Rabat

Alla större biluthyrningsfirmor i Rabat, Marocko
2 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

8,0

Övergripande

6,0

Bäst

6,0
7 platser
7 platser
7 platser
4 platser
3 platser
3 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Rabat, Marocko

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Casablanca Mohammed V:s internationella flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Rabat

 • Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Rabat för att motverka spridningen av COVID-19?

  Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Rabat även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Avis och Budget.. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

 • Vilka hyrbilsfirmor i Rabat har lägst priser för hyrbilar?

  Du hittar de billigaste biluthyrningspriserna i Rabat hos Dollar, som har 2 uthyrningskontor i staden. Användare på momondo har hittat dagspriser så låga som 71 kr, men genomsnittspriset för en biluthyrning i Rabat från Dollar ligger på 94 kr per dag.

 • Vilken biltyp är det bäst att hyra i Rabat under februari månad?

  Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Rabat i februari månad. I genomsnitt får Rabat en nederbörd på 60 mm och temperaturen ligger kring 14 °C under februari. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Rabat kommer i genomsnitt kosta dig 245 kr per dag.

 • Vad är hastighetsgränsen i Rabat, Marocko?

  Resenärer som hyr bil i Rabat bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Rabat ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Rabat?

  Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i Rabat är Citroen Berlingo, följt av modellen Opel Zafira Tourer. Våra användare har hittat erbjudanden för Citroen Berlingo i Rabat för i genomsnitt 738 kr per dag, och så billigt som 233 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 441 kr per dag att hyra modellen Opel Zafira Tourer i Rabat, även om du kan hitta priser för så lite som 434 kr per dag.

 • Hur är vädret i Rabat, Marocko i januari?

  Under januari är medeltemperaturen i Rabat 12 °C och den förväntade nederbörden är 80 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Rabat.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Klimatet i Rabat under januari bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Rabat. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Rabat tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Ett exempel på en liten bil tillgänglig för uthyrning är Citroen Berlingo.

 • Är vädret i Rabat representativt för resten av Rabat-Salé-Kénitra?

  Resenärer som vill ta en roadtrip från Rabat omkring i Rabat-Salé-Kénitra eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt 12 °C och en eventuell nederbörd på 80 mm under månaden.


Hyra bil i andra städer i Marocko

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Marrakech, Casablanca och Agadir i Marocko

Hyrbilar på flygplatser i Rabat

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Rabat

Börja planera din resa till Rabat