Biluthyrning i Lugo, Spanien

Vill du hyra en bil billigt i Lugo, Spanien? Sök och jämför priser här

Lugo, GA, Spanien
29 sep — 6 okt
Samma avlämingsplats
Lugo, GA, Spanien
ons 29/9
12:00
ons 6/10
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Lugo

Alla större biluthyrningsfirmor i Lugo, Spanien
2 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

10,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

9,0

Valuta för pengarna

8,0
2 platser

Avstånd till populära hotell från Lugo, Spanien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Santiago de Compostela flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Lugo

312 användare har letat efter hyrbilar i Lugo med momondo i september.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Lugo för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise är ett av många biluthyrningsföretag som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Lugo till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Lugo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Lugo, Spanien?

Hastighetsgränsen i Lugo är 50 km/t om inget annat anges. Lugo har en hastighetsgräns på 100 km/t för förorterna, vilket starkt efterföljs. Om du kör på motorvägen i Lugo ligger hastighetsgränsen generellt på 120 km/t.

Hur är vädret i Lugo, Spanien i september?

Den som letar efter en hyrbil i Lugo under månaden september kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 16 °C och en nederbörd på cirka 77 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i september?

Vädret i Lugo under september kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Lugo. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Lugo tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Ett exempel på en liten bil tillgänglig för uthyrning är Ford Focus.

Är vädret i Lugo representativt för resten av Galicien?

Om du letar efter en hyrbil i Lugo för en bilresa till närliggande områden under september månad är det viktigt att veta att resten av Galicien vanligtvis har en temperatur på 17 °C och en nederbörd på omkring 105,7 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Lugo

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Lugo

Börja planera din resa till Lugo