Hyrbilar i Karlskoga, Örebro län

Vill du hyra en bil billigt i Karlskoga, Örebro län? Sök och jämför priser här!

Karlskoga, Sverige
16 dec — 23 dec
Samma avlämingsplats
Karlskoga, Sverige
fre 16/12
12:00
fre 23/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Viktig information om hyrbilar i Karlskoga

När du hittat ett bra hyrbilserbjudande i Karlskoga så blir det ännu bättre när du kan köra hyrbilen över landsgränserna. Om du hyr bil i Karlskoga så är det inga problem att köra den över landsgränserna men hyrbilsföretaget vill veta om du har tänkt åka över gränsen med en av deras bilar. Det finns ofta ett tillval du kan göra för att köra i mer än ett land. Det kostar lite extra. Har du ordnat med det så är det inget som hindrar dig från att ta E18 direkt från Karlskoga till Oslo och Norge. Du kan också köra till Göteborg och därifrån ta färjan över till Danmark eller så kan du köra till Stockholm och ta färjan till Finland. Många gånger är avgiften lite billigare när du åker till något av våra grannländer än någon annanstans i Europa.

När du vill hitta en billig hyrbil i Karlskoga så underlättar det om du har ett kreditkort. Kreditkortet fungerar som en extra säkerhetsåtgärd för uthyrningsfirman eftersom de vill vara säkra på att de kan få betalt om något skulle hända med bilen och du som uthyrare då blir skyldig att betala självrisken på försäkringen. Hos vissa biluthyrningsfirmor går det att lösa så att du kan hyra bil i Karlskoga utan kreditkort men det är inte säkert att det går och deras policys kan ändras. Det bästa är därför att ta kontakt med hyrbilsföretaget efter att du har bokat din hyrbil och se vad de kan erbjuda dig. Vissa hyrbilsföretag har även möjlighet att fakturera sina kunder. Hos andra kan du få betala självrisken eller någon annan form av depositionsavgift när du hämtar och betalar för din bil. Sedan får du tillbaka pengarna när du lämnar in din hyrbil igen. Glöm inte att prata med biluthyrningsfirman i förväg så att du kan komma iväg på din bilsemester snabbt och smidigt.

Karlskoga har inga krångliga trängselavgifter eller specialregler att tänka på. Du kör på höger sida av vägen precis som vanligt när du kör bil i Sverige. Alla i bilen måste ha bälte på sig, små barn måste sitta i bilbarnstol och du som förare får inte använda mobiltelefon i trafiken. Tänk också på att alla bilar, även hyrbilar i Karlskoga, måste ha vinterdäck under vintern eller vid vinterväglag. Dubbelkolla därför att din bil är utrustad med vinterdäck när du bokar. Om du tänker köra till något av våra grannländer är det bra om du ser till att läsa på om det aktuella landets trafikregler. Även om de många gånger har väldigt lika trafikregler som här i Sverige så kan det skilja sig, till exempel kanske man inte får köra med dubbdäck. Glöm inte heller att trafikregler kan ändras så det kan vara bra att friska upp minnet även om du tidigare kört i ett land.

För att få köra bil i Sverige måste du ha ett giltigt körkort och vara minst 18 år. Du får hyra bil från det att du fyllt 18, så länge du också har ett körkort, men det kan tillkomma en liten extraavgift om huvudföraren är under 26 år gammal. Ett körkort utfärdat i EU eller EES är giltigt i Sverige. Om du har ett körkort utfärdat någon annanstans så behöver du ansöka om ett internationellt körkort. Det går att beställa på nätet så länge du har ett giltigt körkort i ditt hemland. Du behöver också ha med dig ett pass för att identifiera dig och ett kreditkort. Tänk på att kreditkortet måste stå i huvudförarens namn och att huvudföraren måste kunna identifiera sig med samma namn som står på kreditkortet.


Erbjudanden på hyrbilar i Karlskoga, Örebro län

Hitta rätt hyrbil för dig i Karlskoga

Bilar i Liten

486 kr - 2 819 kr

Alla biltyper

549 kr - 2 819 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Karlskoga, Sverige är 944 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Karlskoga, Sverige är maj. Då är priset 49% lägre än under resten året och ligger på bara 486 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 22 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlskoga. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlskoga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Karlskoga, Sverige är 700 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Karlskoga, Sverige är oktober. Då är priset 30% lägre än under resten året och ligger på bara 493 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 42 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlskoga. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlskoga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Karlskoga, Sverige är 1 119 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Karlskoga, Sverige är augusti. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 702 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlskoga. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlskoga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Karlskoga, Sverige är 818 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Karlskoga, Sverige är oktober. Då är priset 37% lägre än under resten året och ligger på bara 517 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 32 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlskoga. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlskoga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Karlskoga, Sverige är 1 264 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Karlskoga, Sverige är augusti. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 702 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 6% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlskoga. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlskoga kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i Karlskoga

Alla större biluthyrningsfirmor i Karlskoga, Örebro län

keddy by Europcar

2 platser

Sunnycars

2 platser

Ace

1 plats

Avis

1 plats

Budget

1 plats

Europcar

1 plats

Hertz

1 plats

MABI

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Karlskoga

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Karlskoga.

Mest populära uthyrningsföretag

Ace

Populära biltyper

Compact, Wagon, SUV

Billigaste hyrbilen

493 kr

Mest populära modellen

Class Compact Crossover
Den mest populära biluthyrningsfirman i Karlskoga som hittats på momondo den här månaden är Ace. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Hertz
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Karlskoga under de senaste 72 timmarna: Compact, Wagon, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Karlskoga är 493 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 584 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Karlskoga under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Compact Crossover. Våra användare föredrar också Volvo XC60 som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Karlskoga

Nedan visas de mest populära hotellen i Karlskoga

Att köra med hyrbil i Karlskoga – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Karlskoga och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Du kan förvänta dig att hitta de bästa erbjudandena från Ace när du besöker Karlskoga. Med en genomsnittskostnad på 446 kr per dag från deras uthyrningskontor är Ace ett bra företag att hyra din bil från.

Resenärer som hyr bil i Karlskoga bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Karlskoga ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Karlskoga

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Karlskoga

Hyrbilstyper som är extra populära i Karlskoga

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Karlskoga

Börja planera din resa till Karlskoga


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Karlskoga eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Med hjälp av filtrering kan momondo hjälpa dig att hitta en fantastisk hyrbil i Karlskoga. Begränsa din sökning med hjälp av pris- och kartfunktioner samt med filter för bland annat bränsle- och körsträcka.

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Karlskoga som erbjuder gratis avbokning.

Absolut! momondo erbjuder den här funktionen när du söker efter en hyrbil i Karlskoga.

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Karlskoga.

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Karlskoga.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.