Biluthyrning i New Delhi, Indien

Vill du hyra en bil billigt i New Delhi, Indien? Sök och jämför priser här

New Delhi, DL, Indien
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
New Delhi, DL, Indien
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i New Delhi

Alla större biluthyrningsfirmor i New Delhi, Indien
Översikt

Renlighet

2,7

Comfort

2,9

Övergripande

2,5

Upphämtning/avlämning

2,1

Valuta för pengarna

2,5
5 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från New Delhi, Indien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån New Delhi Indira Gandhi Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i New Delhi

Hittills denna månad har vi gjort 24 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i New Delhi.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i New Delhi för att motverka spridningen av COVID-19?

Avis är ett av många biluthyrningsföretag som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i New Delhi till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i New Delhi. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i New Delhi, Indien?

Resenärer som hyr bil i New Delhi bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 70 km/t. I förorterna runt New Delhi ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i New Delhi?

Den populäraste hyrbilsmodellen bland momondos användare att hyra i New Delhi är Hyundai i10, följt av modellen Ford Explorer. Våra användare har hittat erbjudanden för Hyundai i10 i New Delhi för i genomsnitt 307 kr per dag, och så billigt som 177 kr per dag. Det kostar i genomsnitt 829 kr per dag att hyra modellen Ford Explorer i New Delhi, även om du kan hitta priser för så lite som 309 kr per dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i New Delhi?

Avis hyr ut modellen Audi A4 (och andra liknande bilar i klassen Lyx) i New Delhi. Du kan förvänta dig att kunna hyra modellen Audi A4 i New Delhi från Avis för i genomsnitt 1 566 kr/dag.Avis har även BMW 5 Series och andra hyrbilar av modellen Lyx tillgängliga i New Delhi om du inte lyckas hyra en Audi A4.

Hur är vädret i New Delhi, Indien i oktober?

Vanligtvis ligger temperaturen i New Delhi under oktober månad på 26 °C och den förväntade nederbörden är 15 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Temperaturerna i New Delhi är oftast höga under oktober, och därför rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta så mycket av möjligt av vädret.

Är vädret i New Delhi representativt för resten av Delhi?

Om du letar efter en hyrbil i New Delhi för en bilresa till närliggande områden under oktober månad är det viktigt att veta att resten av Delhi vanligtvis har en temperatur på 26 °C och en nederbörd på omkring 15 mm.


Hyra bil i andra städer i Indien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Bombay, Chennai och Bangalore i Indien

Hyrbilar på flygplatser i New Delhi

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära New Delhi

Börja planera din resa till New Delhi