Hyrbilar i New Delhi, Delhi

Vill du hyra en bil billigt i New Delhi, Delhi? Sök och jämför priser här!

New Delhi, Delhi, Indien
9 dec — 16 dec
New Delhi, Delhi, Indien
lör 9/12
12:00
lör 16/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i New Delhi

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i New Delhi

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i New Delhi?

De billigaste hyrbilarna i New Delhi hittas generellt genom SS Travels. När du bokar med SS Travels kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 441 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i New Delhi är 441 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i New Delhi?

Europcar har flest uthyrningskontor i New Delhi med 5 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i New Delhi?

De flesta av momondos användare hyr modellen Volkswagen Polo i New Delhi, även om typen Skoda Rapid Spaceback är ett populärt andrahandsval enligt våra data. Om du är intresserad av att hyra modellen Volkswagen Polo ligger priserna generellt på 439 kr per dag. Vissa användare har hittat erbjudanden för modellen Volkswagen Polo i New Delhi för så lite som 437 kr per dag. Hyrbilar av modellen Skoda Rapid Spaceback i New Delhi kostar i genomsnitt 785 kr per dag, och några av de billigaste erbjudandena ligger på 751 kr per dag.

Viktig information om hyrbilar i New Delhi

Biluthyrning i New Delhi är det bästa sättet att utforska de landskapsträdgårdar som finns i staden och dess omgivningar. Besök Qutub Minar, ett kulturarv som består av ett torn som är omgivet av magnifika vyer med din elbil i New Delhi. Resenärer som gillar kultur får inte missa Gurudwara Bangla Sahib, en religiös plats som tillhör sikhfolket. Du kan också ta med familjen ombord på en hyrbil i New Delhi till Lotustemplet, en religiös plats vars arkitektur skryter med sin prestige. Det är viktigt att alla resenärer som vill besöka New Delhi bekantar sig med trafikreglerna i staden. Det är till exempel straffbart att ta selfies när man kör bil, om man skulle bli påkommen med det. När du kör hyrbil i New Delhi kommer du att upptäcka att det finns parkeringsplatser i flervånings parkeringshus , parkeringsfickor vid tunnelbanestationen och i järnvägsområdena. Det finns cirka 20 hyrbilsställen där du kan välja din hyrbil i New Delhi.

Är det värt att hyra en bil när du besöker New Delhi?

Du hittar parkeringsplatser där du kan parkera din billiga hyrbil i New Delhi. Dessa inkluderar parkeringsområden på gatan, parkeringsfickor utanför gatan och avgiftsbelagda parkeringsplatser och parkeringshus. På grund av den höga befolkningen i New Delhi kanske du vill ha ett öga på trafikstockningarna i områden och zoner som ligger nära stadens centrum, till exempel Meerut Road och Jaipur Road. Att hyra bil i New Delhi är ett perfekt sätt att utforska New Delhis närliggande städer där det finns fantastiska sevärdheter som utsikten över Masjid-moskén från Siri Fort eller en tur till segertornet i Mehrauli som är 72 meter högt. Du kan stöta på utmaningar om du bestämmer dig för att utforska staden till fots på grund av säkerhetsskäl, vilket gör det ganska bekvämt att ha en hyrbil i New Delhi.

Vilka olika trafikregler bör jag tänka på när jag kör i New Delhi?

Du kan behöva bekanta dig med de lagar och trafikregler som gäller i staden New Delhi och som innebär att rökning i ett fordon betraktas som en trafikförseelse och kan bestraffas med fängelse eller böter. Man kör på vänster sida av vägen i New Delhi. När du kör din hyrbil i New Delhi är det viktigt att veta att det är strängt förbjudet att använda mobiltelefonen. Du förväntas att hålla dig till promillegränsen när du kör din hyrbil i New Delhi, vilken ligger på 0,03%. Både föraren och passagerarna måste bära säkerhetsbälten medan bilen är i rullning, och om man inte uppfyller detta kommer att medföra rejäla böter som betalas till staden New Delhi. För att undvika påföljder eller att du blir av med körkortet så vänd dig till stadens trafikverk för att få information om eventuella nya lagändringar.

Behöver jag ett särskilt körkort eller tillstånd för att köra en hyrbil i New Delhi om jag kommer från ett annat land?

För att du ska få köra din hyrbil i New Delhi måste du kunna uppvisa ett giltigt körkort från ditt hemland. Resenärer som har brittiska körkort måste visa upp ett körkort med foto för din hyrbilsfirma. Utländska förare måste visa upp sitt körkort, vilket ska ha varit giltigt i ett helt år, samt ett internationellt körkortstillstånd (IDP).


Erbjudanden på hyrbilar i New Delhi, Delhi

Hitta rätt hyrbil för dig i New Delhi

Liten cars

292 kr - 804 kr

Alla biltyper

459 kr - 2 885 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i New Delhi, Indien är 437 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i New Delhi, Indien är augusti. Då är priset 34% lägre än under resten året och ligger på bara 292 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 59 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i New Delhi. Genomsnittspriset för en hyrbil i New Delhi kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i New Delhi, Indien är 1 411 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i New Delhi, Indien är december. Då är priset 67% lägre än under resten året och ligger på bara 471 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 26% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i New Delhi. Genomsnittspriset för en hyrbil i New Delhi kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Hyrbilsleverantörer i New Delhi

Alla större biluthyrningsfirmor i New Delhi, Delhi

Avis

1 plats
Översikt

Renlighet

2,2

Comfort

2,5

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,2

Europcar

5 platser

SS Travels

1 plats

1First Car Rental

2 platser

Car Club

2 platser

Eco Rent

2 platser

Instant Cabs

2 platser

Myles

2 platser

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i New Delhi

Nedan visas de mest populära hotellen i New Delhi

Att köra med hyrbil i New Delhi – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i New Delhi och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Vad är hastighetsgränsen i New Delhi, Indien?

Resenärer som hyr bil i New Delhi bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 70 km/t. I förorterna runt New Delhi ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i New Delhi, Indien i december?

Vanligtvis ligger temperaturen i New Delhi under december månad på 15 °C och den förväntade nederbörden är 15 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Är vädret i New Delhi representativt för resten av Delhi?

Om du letar efter en hyrbil i New Delhi för en bilresa till närliggande områden under december månad är det viktigt att veta att resten av Delhi vanligtvis har en temperatur på 15 °C och en nederbörd på omkring 15 mm.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i New Delhi?

Priserna för bilar i New Delhi uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i New Delhi?

Från och med december 2023 finns det 22 bolag att välja mellan för bilar i New Delhi.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i New Delhi?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för New Delhi. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du i allmänhet vara minst 21 år, och om du är under 25 kan en avgift för unga förare tillkomma. Vi rekommenderar att du läser policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du gör en bokning.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i New Delhi?

Vid biluthyrning i New Delhi måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i New Delhi?

Du kan använda momondo för att boka en hyrbil i New Delhi om du vill spara tid och pengar. momondo hämtar och låter dig jämföra priser och policys för hyrbilar från tusentals webbplatser för biluthyrning.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i New Delhi?

momondo hjälper dig hitta det bästa hyrbilserbjudandet i New Delhi genom att möjliggöra filtrering av resultaten efter pris, kapacitet, funktioner, avlämning, upphämtningsplats och mycket mer.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i New Delhi med gratis avbokning?

På momondo kan du filtrera efter policyn gratis avbokning när du gör hyrbilssökningar för New Delhi och alla andra platser. Tillgängligheten varierar beroende på platsen du söker för.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i New Delhi på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i New Delhi.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i New Delhi som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i New Delhi.

Kan jag söka efter hyrbilar i New Delhi med obegränsat kilometertal på momondo?

Absolut. Du kan specifikt filtrera efter hyrbilserbjudanden i New Delhi med obegränsat kilometertal på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till New Delhi

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.