Biluthyrning i Bangalore, Indien

Vill du hyra en bil billigt i Bangalore, Indien? Sök och jämför priser här

Bangalore, KA, Indien
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Bangalore, KA, Indien
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Bangalore

Alla större biluthyrningsfirmor i Bangalore, Indien
2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
3 platser
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Bangalore, Indien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Bangalore Kempegowda flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Bangalore

399 personer har letat efter hyrbilar i Bangalore i oktober.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Bangalore för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet för biluthyrningsföretag. Avis är ett av företagen som implementerar nya säkerhetsrutiner för att se till att ditt fordon är desinficerat. Sök igenom vår sajt för att se efter om det finns ett alternativ som erbjuder förhöjd rengöring av ditt fordon i Bangalore. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Bangalore, Indien?

Resenärer som hyr bil i Bangalore bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 70 km/t. I förorterna runt Bangalore ligger hastighetsgränsen generellt på 80 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Vilken bil väljer flest att hyra i Bangalore?

Hyrbilar av modellerna BMW 5 Series och Volkswagen Polo i Bangalore är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen BMW 5 Series i Bangalore kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 1 447 kr/dag och priser så låga som 945 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Volkswagen Polo kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 369 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 240 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 5 Series i Bangalore?

Avis hyr ut modellen BMW 5 Series (och andra liknande bilar i klassen Lyx) i Bangalore. Du kan förvänta dig att kunna hyra modellen BMW 5 Series i Bangalore från Avis för i genomsnitt 1 447 kr/dag.

Hur är vädret i Bangalore, Indien i oktober?

Under oktober är medeltemperaturen i Bangalore 23 °C och den förväntade nederbörden är 150 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Bangalore.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Temperaturerna i Bangalore under oktober är typiskt varmare än under andra månader, men det finns fortfarande en stor chans att det regnar. Att hyra en bil med A/C rekommenderas därför.

Är vädret i Bangalore representativt för resten av Karnataka?

Klimatet i Karnataka under oktober månad har vanligtvis en temperatur på 23 °C med en förväntad nederbörd på 150 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Bangalore till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyra bil i andra städer i Indien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som New Delhi, Bombay och Chennai i Indien

Hyrbilar på flygplatser i Bangalore

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Bangalore

Börja planera din resa till Bangalore