Biluthyrning i Chennai, Indien

Vill du hyra en bil billigt i Chennai, Indien? Sök och jämför priser här

Chennai, TN, Indien
4 dec — 11 dec
Samma avlämingsplats
Chennai, TN, Indien
lör 4/12
12:00
lör 11/12
12:00
Förarens ålder:

Leverantörer av hyrbilar i Chennai

Alla större biluthyrningsfirmor i Chennai, Indien
2 platser
Översikt

Renlighet

2,0

Comfort

2,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Valuta för pengarna

2,0
4 platser
3 platser
3 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Chennai, Indien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Chennai flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Chennai

815 personer har letat efter hyrbilar i Chennai i november.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Chennai för att motverka spridningen av COVID-19?

Avis är ett av många biluthyrningsföretag som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Chennai till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Chennai. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Chennai, Indien?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 70 km/t i Chennai när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Chennai är 80 km/t respektive 120 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Chennai du befinner dig.

Vilken bil väljer flest att hyra i Chennai?

Hyrbilar av modellerna Hyundai i10 och Hyundai Accent i Chennai är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Hyundai i10 i Chennai kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 338 kr/dag och priser så låga som 197 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Hyundai Accent kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 519 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 197 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 5 Series i Chennai?

Den mest populära hyrbilsfirman i Chennai som erbjuder hyrbilsmodellen BMW 5 Series är Avis. Hyrbilar av modellen BMW 5 Series i Chennai kostar omkring 1 214 kr/dag om du hyr från Avis.Avis har andra alternativ från bilklassen Lyx i Chennai, så som modellen Audi A4 om du inte lyckas boka denna exakta bil.

Hur är vädret i Chennai, Indien i november?

Under november är medeltemperaturen i Chennai 26 °C och den förväntade nederbörden är 330 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Chennai.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Temperaturerna i Chennai under november är typiskt varmare än under andra månader, men det finns fortfarande en stor chans att det regnar. Att hyra en bil med A/C rekommenderas därför.

Är vädret i Chennai representativt för resten av Tamil Nadu?

Klimatet i Tamil Nadu under november månad har vanligtvis en temperatur på 26 °C med en förväntad nederbörd på 330 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Chennai till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyra bil i andra städer i Indien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som New Delhi, Bombay och Bangalore i Indien

Börja planera din resa till Chennai