Biluthyrning i Bombay, Indien

Vill du hyra en bil billigt i Bombay, Indien? Sök och jämför priser här

Bombay, MH, Indien
13 dec — 20 dec
Samma avlämingsplats
Bombay, MH, Indien
mån 13/12
12:00
mån 20/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Bombay

Alla större biluthyrningsfirmor i Bombay, Indien
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

6,0
3 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Bombay, Indien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Bombay Chhatrapati Shivaji Intl flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Bombay

Hittills denna månad har vi gjort 10 sökningar för användare som letar efter hyrbilar i Bombay.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Bombay för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Bombay. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vad är hastighetsgränsen i Bombay, Indien?

Hastighetsgränsen i Bombay är 70 km/t inne i staden. Detsamma kan gälla för närliggande städer och bostadsområden. Hastighetsgränsen i förorterna till Bombay är 80 km/t och för motorvägen går gränsen vid 120 km/t. Håll dock uppsikt efter vägskyltar då hastighetsbestämmelserna kan ändras.

Vilken bil väljer flest att hyra i Bombay?

Hyrbilar av modellerna Hyundai i10 och Hyundai Accent i Bombay är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Hyundai i10 i Bombay kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 341 kr/dag och priser så låga som 197 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Hyundai Accent kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 508 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 197 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Audi A4 i Bombay?

I nuläget har Avis bilmodellen Audi A4 tillgänglig för uthyrning i Bombay för i genomsnitt 1 224 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen Audi A4 i Bombay snabbt kan ändras.Hyrbilsfirman har också bilar av modellen Lyx tillgängliga, som BMW 5 Series, i Bombay om du inte kan boka hyrbilsmodellen Audi A4.

Hur är vädret i Bombay, Indien i december?

I december får Bombay vanligtvis en nederbörd på 4 mm och har en medeltemperatur på 25 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Bombay då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i december?

Med tanke på att temperaturerna i Bombay typiskt är högre under december och chansen till regn är relativt låg rekommenderar momondo dig att hyra en cabriolet så att du kan njuta fullt ut av det vackra vädret.

Är vädret i Bombay representativt för resten av Maharashtra?

Om du letar efter en hyrbil i Bombay för en bilresa till närliggande områden under december månad är det viktigt att veta att resten av Maharashtra vanligtvis har en temperatur på 25 °C och en nederbörd på omkring 4 mm.


Hyra bil i andra städer i Indien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som New Delhi, Chennai och Bangalore i Indien

Börja planera din resa till Bombay