Hyrbilar i Karlskrona, Blekinge län

Vill du hyra en bil billigt i Karlskrona, Blekinge län? Sök och jämför priser här!

Karlskrona, Sverige
16 dec — 23 dec
Samma avlämingsplats
Karlskrona, Sverige
fre 16/12
12:00
fre 23/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Karlskrona, Blekinge län

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Karlskrona, Blekinge län
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

38 kr/dag

(30 dec - 1 jan)
Renault Captur
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

42 kr/dag

(30 dec - 1 jan)
Mercedes-Benz A-Class
Toyota Auris
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

44 kr/dag

(30 dec - 1 jan)
Toyota Auris
Kia Cee'd SW
eller liknande Kompakt kombi
Upp till 4 passagerare

47 kr/dag

(30 dec - 1 jan)
Kia Cee'd SW
Audi Q5
eller liknande Lyx-SUV
Upp till 5 passagerare
Fordon med 4 dörrar

102 kr/dag

(30 dec - 5 jan)
Audi Q5
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

58 kr/dag

(30 dec - 1 jan)
Renault Captur
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

56 kr/dag

(30 dec - 1 jan)
Seat Leon
Citroen C3
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

36 kr/dag

(30 dec - 1 jan)
Citroen C3
Mercedes-Benz C-Class
eller liknande Stor bil
Upp till 5 passagerare

91 kr/dag

(30 dec - 1 jan)
Mercedes-Benz C-Class

Viktig information om hyrbilar i Karlskrona

Om du hyr en bil från en biluthyrning i Karlskrona för att köra över till något av våra grannländer kan du göra detta med en hyrbil från Karlskrona. Från Karlskrona kan du exempelvis köra ombord på färjan till den polska staden Gdynia, om du hellre besöker Litauen och staden Klaipeda kan du köra din hyrbil till Karlshamn. Om du däremot hellre väljer att besöka Danmark kan du köra ner till Helsingborg med din hyrbil från Karlskrona och sedan ta färjan till Helsingör. Det går även bra att köra ner till Malmö och köra över Öresundsbron till Köpenhamn. Om du hellre kör uppåt landet kan du även köra över till Norge utan problem. Glöm inte att ta med dina resehandlingar så som pass, samt körkort och internationellt körkort om det krävs ifall du bestämmer dig för att köra till ett land utanför EU. Det är även viktigt att du förhåller dig till landets trafikregler.

De flesta biluthyrningarna i Karlskrona kräver att man har ett kreditkort, dock finns det vissa företag som tillåter dig att betala med ett betalkort. Det är viktigt att du har tillräckligt med pengar för både avgiften samt depositionen när du ska hyra bil i Karlskrona. Ibland kan biluthyraren komma att vägra ditt betalkort eftersom de oftast behöver betala en avgift när de debiterar depositionen från ditt kort, därför är det viktigt att du tittar på momondos hemsida när du väljer en billig hyrbil från Karlskrona om biluthyrningsbyrån accepterar betalkort. Ibland kan vissa biluthyrare i Karlskrona även acceptera alternativa betalningsmetoder så som kontanter och Swish, men det tillhör inte vanligheten. Det är oftast rekommenderat att betala med ett kreditkort eftersom bilförsäkringen oftast ingår i priset vilket är den deposition som uthyraren behöver boka vid biluthyrningen.

Trafikreglerna som gäller i Karlskrona är samma regler som i övriga Sverige, med andra ord råder högertrafik och dessutom är det nolltolerans för alkohol i trafiken. Detta innebär att en alkoholhalt över 0.2 promille innebär höga böter, indraget körkort eller till och med fängelse. Polen och Norge har samma strikta regler när det gäller rattfylleri som i Sverige medan Litauen tillåter 0.4 promille och Danmark upp till 0.5 promille. I alla nämnda länder kör man på höger sida precis som i Sverige. När du kör med svenskt körkort i de nämnda länderna behöver du inte ett internationellt körkort då de tillhör EU. Om du vill veta mer om de olika ländernas trafikregler är det alltid bäst att titta upp dessa först innan du beger dig eftersom reglerna kan komma att ändras.

Oavsett om du ska hyra en billig hyrbil i Karlskrona eller en lite dyrare bil är det bra att se till att du har alla dokument som krävs. När du hittar ett hyrbilserbjudande i Karlskrona är det viktigt att du har ett körkort som är giltigt i Sverige, om du inte har svenskt körkort går det bra med ett europeiskt körkort på tyska, franska, engelska, svenska, danska eller norska. Om körkortet är på något annat språk än dessa krävs översättning. Dessutom brukar det vara bra att ha en identitetshandling så som ett pass och självklart betalningsmedel som biluthyrningsbyrån accepterar. Det är även viktigt att du kollar upp om det finns någon särskild åldersgräns på hur gammal du måste vara för att få hyra bil på de olika uthyrningsplatserna, många gånger kan uthyrarna komma att ta ut en extra avgift om du är under 25 år.                     


Erbjudanden på hyrbilar i Karlskrona, Blekinge län

Hitta rätt hyrbil för dig i Karlskrona

Bilar i Liten

379 kr - 954 kr

Alla biltyper

605 kr - 1 417 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Karlskrona, Sverige är 607 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Karlskrona, Sverige är februari. Då är priset 38% lägre än under resten året och ligger på bara 379 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 39 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlskrona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlskrona kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Karlskrona som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Karlskrona, Sverige är 934 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Karlskrona, Sverige är januari. Då är priset 65% lägre än under resten året och ligger på bara 336 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 7 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlskrona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlskrona kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Medel i Karlskrona som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Karlskrona, Sverige är 1 125 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Karlskrona, Sverige är januari. Då är priset 44% lägre än under resten året och ligger på bara 637 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 12% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlskrona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlskrona kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Stor i Karlskrona som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Karlskrona, Sverige är 1 066 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Karlskrona, Sverige är januari. Då är priset 69% lägre än under resten året och ligger på bara 336 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 7% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlskrona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlskrona kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Karlskrona som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Karlskrona, Sverige är 1 373 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Karlskrona, Sverige är februari. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 821 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlskrona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlskrona kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Karlskrona, Sverige är 1 087 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Karlskrona, Sverige är mars. Då är priset 41% lägre än under resten året och ligger på bara 648 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 9% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Karlskrona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Karlskrona kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

36 kr/dag

(30 dec - 1 jan)
Mini Hatch
Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

38 kr/dag

(30 dec - 1 jan)
Mercedes-Benz A-Class
Seat Leon
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

42 kr/dag

(30 dec - 1 jan)
Seat Leon

Hyrbilsleverantörer i Karlskrona

Alla större biluthyrningsfirmor i Karlskrona, Blekinge län

Hertz

2 platser

Sixt

2 platser

Sunnycars

2 platser

Avis

1 plats

Budget

1 plats

Europcar

1 plats

GREEN MOTION

1 plats

keddy by Europcar

1 plats

Bra att veta om hyrbilar i Karlskrona

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Karlskrona.

Mest populära uthyrningsföretag

Hertz

Populära biltyper

Mini, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

357 kr

Mest populära modellen

BMW 5 Series
Den mest populära biluthyrningsfirman i Karlskrona som hittats på momondo den här månaden är Hertz. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Europcar och Avis
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Karlskrona under de senaste 72 timmarna: Mini, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Karlskrona är 357 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 741 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Karlskrona under de senaste 7 dagarna är av modellen BMW 5 Series. Våra användare föredrar också Audi A1 Sportback som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Karlskrona

Nedan visas de mest populära hotellen i Karlskrona

Att köra med hyrbil i Karlskrona – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Karlskrona och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För januari i Karlskrona, var genomsnittspriset för att hyra bil en weekend 787 kr - men vissa användare hittade erbjudanden så låga som 289 kr. Erbjudanden är lite annorlunda för en veckolång uthyrning - priserna startar kring 0 kr, och genomsnittspriset är 0 kr.

Den billigaste biluthyraren i Karlskrona är Avis med en daglig genomsnittlig uthyrningsavgift på 739 kr från dess uthyrningskontor i Karlskrona. Det absolut billigaste erbjudandet användare på momondo hittat är Avis i Karlskrona för 289 kr.

Resenärer som hyr bil i Karlskrona bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 60 km/t. I förorterna runt Karlskrona ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 120 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Karlskrona

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Karlskrona

Hyrbilstyper som är extra populära i Karlskrona

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Karlskrona

Börja planera din resa till Karlskrona


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Karlskrona eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Med momondo kan du hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Karlskrona tack vare våra användbara filter som hjälper dig begränsa din sökning. Dessa filter inkluderar bland annat: pris, typ av fordon, uthyrningsföretag och specifika policyer som du kan tänkas behöva.

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Karlskrona som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Du kan specifikt välja rättvisa bränslepolicyer på momondo, så att du kan filtrera din sökning efter hyrbilar i Karlskrona.

Ja, momondo visar erbjudanden med förhöjd rengöring av hyrbilar i Karlskrona.

Ja, du kan hitta hyrbilserbjudanden i Karlskrona med obegränsat kilometertal på momondo.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.