Hyrbilar i Antalya, Antalya provins

Vill du hyra en bil billigt i Antalya, Antalya provins? Sök och jämför priser här!

Antalya, Turkiet
18 aug — 25 aug
Samma avlämingsplats
Antalya, Turkiet
tors 18/8
12:00
tors 25/8
12:00
Förarens ålder:

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Antalya, Antalya provins

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilar i Antalya, Antalya provins
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

13 kr/dag

(14 okt - 29 okt)
Mini Hatch
Mercedes-Benz GLA
eller liknande Kompakt SUV
Upp till 4 passagerare

39 kr/dag

(14 okt - 29 okt)
Mercedes-Benz GLA
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

25 kr/dag

(14 okt - 29 okt)
Renault Captur
Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

18 kr/dag

(9 okt - 16 okt)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

13 kr/dag

(14 okt - 29 okt)
Renault Captur
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

15 kr/dag

(14 okt - 29 okt)
Renault Captur
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

19 kr/dag

(5 okt - 10 nov)
Renault Captur

Viktig information om hyrbilar i Antalya

Då det gäller åldersgränsen för att få hyra bil i Antalya ligger den oftast på 21 år, men kan i vissa fall vara så hög som 23 år. Detta varierar mellan biluthyrningsföretagen, och detsamma gäller avgifter för unga förare under 25 år som tas ut av vissa företag. De flesta kräver även att du ska ha haft ditt körkort i minst ett år och ibland finns det en maxålder för uthyrning på 70 år.

Precis som vid körning i Sverige kör man på höger sida i Antalya och resten av Turkiet. Det är nolltolerans på alkoholintag och du får inte heller prata i handhållen mobiltelefon utan handsfree rekommenderas. Halvljus är obligatoriskt att använda och detsamma gäller säkerhetsbälten. Hastigheten inne i Antalya ligger oftast kring 50 km/h, men detta är något som ändras mellan kvarter och olika gator så se till att vara vaksam på skyltningen. Det finns inga vägavgifter i Antalya.

Då det kommer till parkering i Antalya är det inte alltid det finns en parkeringsmaskin i anslutning till parkeringen, du betalar ofta din avgift direkt till parkeringsvakter. Utöver detta har många av hotellen gratis parkering. Föredrar du att parkera i parkeringshus finns det en handfull alternativ spridda i centrum.

Med hyrbil i Antalya har du många chanser att upptäcka vad Turkiet har att erbjuda. Ta en dagsutflykt österut till kuststaden Side på den turkiska rivieran. Denna antika stad och gamla fiskehamn är fortfarande inringad av de gamla stadsmurarna och gillar du historia får du inte missa stadens museum, de gamla romerska baden samt den pampiga amfiteatern som en gång i tiden byggdes i Apollons och Atenas ära. Föredrar du sol och bad har Side även två ofattbart vackra sandstränder som sträcker sig utmed det turkosblå vattnet. Den västra stranden är idealisk för familjer och för den som vill ta del av vattenlekar och aktiviteter som dykning och snorkling, medan den östra stranden utgör ett lugnare alternativ. Missa inte heller att se det spektakulära vattenfallet Manavgat som endast ligger 10 minuter från Side, och som en gång var porträtterat på landets sedlar. Bestämmer du dig för att hyra bil i Antalya kan du även köra cirka trekvart nordväst och besöka den antika staden Termessos. Upptäck ruinerna efter denna massiva stad som en gång i tiden stod pall för självaste Alexander den store. Spatsera runt stadsmurarna, in genom stadsporten och upp mot platsen där Artemistemplet och Zeus tempel en gång låg.

De flesta uthyrningsföretag har tilläggsförsäkringar utöver de obligatoriska tredjepartsförsäkringarna för att hyra bil i Antalya, så överväg om detta är något du skulle komma att behöva. Bland annat täcker till exempel självriskeliminering självrisken för skador din bil kan få. I vissa fall erbjuder svenska banker detta om deras kredit- eller betalkort används vid uthyrningstillfället.

Det rekommenderat att du införskaffar ett internationellt körkort för bilkörning i Turkiet och Antalya. Ta även med ditt svenska körkort.

Du kan hitta olika alternativ för biluthyrning i Antalya i stadens centrala delar, men flyger du in till stadens internationella flygplats, Antalya flygplats, AYT, kan du ta dig till ankomstterminalen för stora internationella uthyrningsföretag som National, Alamo, Hertz, Europcar, Budget, Avis och Goldcar. Dessa kontor har i regel även öppet längre än de i centrum. Det går oftast bra att lämna in bilen på ett annat kontor om du skulle vilja det, och du kan filtrera efter detta kriteriet redan på momondo när du söker efter din bil. Glöm inte att undersöka om det finns möjlighet att lägga till olika saker som till exempel GPS eller bilbarnstol om detta är något du skulle behöva.


Erbjudanden på hyrbilar i Antalya, Antalya provins

Hitta rätt hyrbil för dig i Antalya

Bilar i Liten

103 kr - 356 kr

Alla biltyper

150 kr - 841 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Antalya, Turkiet är 196 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Antalya, Turkiet är november. Då är priset 48% lägre än under resten året och ligger på bara 103 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 59 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen Liten i Antalya som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Antalya, Turkiet är 317 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Antalya, Turkiet är november. Då är priset 55% lägre än under resten året och ligger på bara 143 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Antalya, Turkiet är 662 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Antalya, Turkiet är oktober. Då är priset 23% lägre än under resten året och ligger på bara 513 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 30% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Antalya, Turkiet är 374 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Antalya, Turkiet är mars. Då är priset 25% lägre än under resten året och ligger på bara 282 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 21 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Antalya som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Skåpbil i Antalya, Turkiet är 385 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Skåpbil i Antalya, Turkiet är mars. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 317 kr per dag. En hyrbil av typen Skåpbil är typiskt 18 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Lyxigt i Antalya, Turkiet är 873 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Lyxigt i Antalya, Turkiet är oktober. Då är priset 59% lägre än under resten året och ligger på bara 364 kr per dag. En hyrbil av typen Lyxigt är typiskt 47% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen Med nedfällbart tak i Antalya, Turkiet är 349 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Med nedfällbart tak i Antalya, Turkiet är mars. Då är priset 0% lägre än under resten året och ligger på bara 420 kr per dag. En hyrbil av typen Med nedfällbart tak är typiskt 26 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mini Hatch
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

13 kr/dag

(14 okt - 29 okt)
Mini Hatch
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

13 kr/dag

(14 okt - 29 okt)
Renault Captur
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

15 kr/dag

(14 okt - 29 okt)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Antalya

Alla större biluthyrningsfirmor i Antalya, Antalya provins
6 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0
2 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0
9 platser
6 platser
4 platser
4 platser
3 platser

Bra att veta om hyrbilar i Antalya

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Antalya.

Mest populära uthyrningsföretag

Goldcar Rental SP

Populära biltyper

Economy, Compact, Intermediate

Billigaste hyrbilen

200 kr

Mest populära modellen

Hyundai i20
Den mest populära biluthyrningsfirman i Antalya som hittats på momondo den här månaden är Goldcar Rental SP. Andra toppval för biluthyrningsföretag är CarWiz och Express Car Rental
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Antalya under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Intermediate.
Det lägsta priset för en hyrbil i Antalya är 200 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 330 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Antalya under de senaste 7 dagarna är av modellen Hyundai i20. Våra användare föredrar också Fiat Tipo som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Antalya

Sevärdheter i närheten:

Hadrian's Gate8,3 km
Antalya Cultural Center11,7 km

Sevärdheter i närheten:

Hadrian's Gate156,3 km
Antalya Cultural Center159,4 km

Sevärdheter i närheten:

Antalya Cultural Center131,7 km
Hadrian's Gate133,9 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Antalya

Nedan visas de mest populära hotellen i Antalya

Att köra med hyrbil i Antalya – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Antalya och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

För att hyra en bil en weekend i Antalya i september, var genomsnittspriset 943 kr, med billigare erbjudanden från 304 kr. För en veckas biluthyrning, Antalya priser i september är i genomsnitt 366 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 29 kr.

Det är billigast att hyra bil i Antalya med Goldcar Rental SP på deras uthyrningskontor i staden. Det bästa priset per dag som momondo hittat är 29 kr, men generellt får du räkna med att din biluthyrning kommer kosta omkring 50 kr per dag.

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Antalya erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Europcar, GREEN MOTION och Windycar har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Under september i Antalya håller sig temperaturerna runt 20 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 60 mm under september i Antalya kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i Antalya kommer i genomsnitt kosta dig 955 kr per dag.

Antalya, Turkiet har 6 uthyrningskontor från Europcar med ett genomsnittligt dagspris på 781 kr.

Hastighetsgränsen i Antalya är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Antalya är 90 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Antalya bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Under augusti är medeltemperaturen i Antalya 27 °C och den förväntade nederbörden är 0 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Antalya.

Klimatet i Antalya provins under augusti månad har vanligtvis en temperatur på 27 °C med en förväntad nederbörd på 2 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Antalya till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyrbilar på populära flygplatser nära Antalya

Hyr en bil på en av dessa populära flygplatser nära Antalya

Populära hyrbilstyper i Antalya

Hyra någon av alla dessa populära hyrbilstyper i Antalya

Börja planera din resa till Antalya


Varför använda momondo?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Antalya eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Antalya. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Antalya som erbjuder gratis avbokning.

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Antalya.

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Antalya på momondo.

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Antalya.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Boka med pålitlighet
Vi jämför hyrbilserbjudanden från över 70 000 platser så att du kan göra ett snabbt och enkelt val.
Ekomedveten
Välj bland en mängd fordon, inklusive el- och hybridalternativ för att se till att din resa är mer miljövänlig.
Inga dolda kostnader
Alla priser som visas är slutpriser, utan dolda kostnader eller avgifter så du kan vara säker på vilket pris som gäller.