Hyrbilar i Antalya, Antalya provins

Vill du hyra en bil billigt i Antalya, Antalya provins? Sök och jämför priser här!

Antalya, Turkiet
10 dec — 17 dec
Antalya, Turkiet
sön 10/12
12:00
sön 17/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Antalya

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Antalya

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Antalya?

De billigaste hyrbilarna i Antalya hittas generellt genom DMR Car. När du bokar med DMR Car kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 48 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Antalya är 126 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Antalya?

Enterprise Rent-A-Car har flest uthyrningskontor i Antalya med 7 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Antalya?

När du hyr en bil i Antalya väljer de flesta av våra användare modellen Hyundai i20 för 158 kr/dag i genomsnitt. Den näst mest populära bilmodellen är Renault Clio för ett genomsnittspris på 113 kr/dag. Våra användare har hittat hyrbilar av modellen Hyundai i20 i Antalya för så lite som 58 kr/dag och modellen Renault Clio för så lite som 74 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Antalya, Antalya provins

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Antalya, Antalya provins
Ekonomi67 kr per dag
Kompakt66 kr per dag
Medelstor77 kr per dag
Standard291 kr per dag
Minibuss412 kr per dag
Medelstor SUV120 kr per dag
Kompakt SUV167 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Antalya

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Antalya?

Då det gäller åldersgränsen för att få hyra bil i Antalya ligger den oftast på 21 år, men kan i vissa fall vara så hög som 23 år. Detta varierar mellan biluthyrningsföretagen, och detsamma gäller avgifter för unga förare under 25 år som tas ut av vissa företag. De flesta kräver även att du ska ha haft ditt körkort i minst ett år och ibland finns det en maxålder för uthyrning på 70 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Antalya

Precis som vid körning i Sverige kör man på höger sida i Antalya och resten av Turkiet. Det är nolltolerans på alkoholintag och du får inte heller prata i handhållen mobiltelefon utan handsfree rekommenderas. Halvljus är obligatoriskt att använda och detsamma gäller säkerhetsbälten. Hastigheten inne i Antalya ligger oftast kring 50 km/h, men detta är något som ändras mellan kvarter och olika gator så se till att vara vaksam på skyltningen. Det finns inga vägavgifter i Antalya.

Parkering

Då det kommer till parkering i Antalya är det inte alltid det finns en parkeringsmaskin i anslutning till parkeringen, du betalar ofta din avgift direkt till parkeringsvakter. Utöver detta har många av hotellen gratis parkering. Föredrar du att parkera i parkeringshus finns det en handfull alternativ spridda i centrum.

Utflyktsmål i och omkring Antalya

Med hyrbil i Antalya har du många chanser att upptäcka vad Turkiet har att erbjuda. Ta en dagsutflykt österut till kuststaden Side på den turkiska rivieran. Denna antika stad och gamla fiskehamn är fortfarande inringad av de gamla stadsmurarna och gillar du historia får du inte missa stadens museum, de gamla romerska baden samt den pampiga amfiteatern som en gång i tiden byggdes i Apollons och Atenas ära. Föredrar du sol och bad har Side även två ofattbart vackra sandstränder som sträcker sig utmed det turkosblå vattnet. Den västra stranden är idealisk för familjer och för den som vill ta del av vattenlekar och aktiviteter som dykning och snorkling, medan den östra stranden utgör ett lugnare alternativ. Missa inte heller att se det spektakulära vattenfallet Manavgat som endast ligger 10 minuter från Side, och som en gång var porträtterat på landets sedlar. Bestämmer du dig för att hyra bil i Antalya kan du även köra cirka trekvart nordväst och besöka den antika staden Termessos. Upptäck ruinerna efter denna massiva stad som en gång i tiden stod pall för självaste Alexander den store. Spatsera runt stadsmurarna, in genom stadsporten och upp mot platsen där Artemistemplet och Zeus tempel en gång låg.

Vilka försäkringar ska man ha?

De flesta uthyrningsföretag har tilläggsförsäkringar utöver de obligatoriska tredjepartsförsäkringarna för att hyra bil i Antalya, så överväg om detta är något du skulle komma att behöva. Bland annat täcker till exempel självriskeliminering självrisken för skador din bil kan få. I vissa fall erbjuder svenska banker detta om deras kredit- eller betalkort används vid uthyrningstillfället.

Kan man använda sitt svenska körkort i Antalya, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Det rekommenderat att du införskaffar ett internationellt körkort för bilkörning i Turkiet och Antalya. Ta även med ditt svenska körkort.

Var i Antalya kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hitta olika alternativ för biluthyrning i Antalya i stadens centrala delar, men flyger du in till stadens internationella flygplats, Antalya flygplats, AYT, kan du ta dig till ankomstterminalen för stora internationella uthyrningsföretag som National, Alamo, Hertz, Europcar, Budget, Avis och Goldcar. Dessa kontor har i regel även öppet längre än de i centrum. Det går oftast bra att lämna in bilen på ett annat kontor om du skulle vilja det, och du kan filtrera efter detta kriteriet redan på momondo när du söker efter din bil. Glöm inte att undersöka om det finns möjlighet att lägga till olika saker som till exempel GPS eller bilbarnstol om detta är något du skulle behöva.


Erbjudanden på hyrbilar i Antalya, Antalya provins

Hitta rätt hyrbil för dig i Antalya

Liten cars

128 kr - 409 kr

Alla biltyper

241 kr - 935 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Antalya, Turkiet är 230 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Antalya, Turkiet är februari. Då är priset 45% lägre än under resten året och ligger på bara 128 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 60 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Antalya som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Antalya, Turkiet är 308 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Antalya, Turkiet är januari. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 150 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 46 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Antalya som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Antalya, Turkiet är 783 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Antalya, Turkiet är december. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 333 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 28% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Antalya, Turkiet är 510 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Antalya, Turkiet är februari. Då är priset 73% lägre än under resten året och ligger på bara 141 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 10 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Antalya som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Antalya, Turkiet är 460 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Antalya, Turkiet är januari. Då är priset 70% lägre än under resten året och ligger på bara 141 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 19 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen skåpbil i Antalya som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i Antalya, Turkiet är 1 190 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i Antalya, Turkiet är februari. Då är priset 56% lägre än under resten året och ligger på bara 525 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 53% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen cabriolet i Antalya, Turkiet är 363 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen cabriolet i Antalya, Turkiet är mars. Då är priset 18% lägre än under resten året och ligger på bara 431 kr per dag. En hyrbil av typen cabriolet är typiskt 36 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Antalya. Genomsnittspriset för en hyrbil i Antalya kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Mercedes-Benz A-Class
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

66 kr/dag

(11 dec - 16 dec)
Mercedes-Benz A-Class
Opel Corsa
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

67 kr/dag

(11 dec - 16 dec)
Opel Corsa
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

87 kr/dag

(11 dec - 16 dec)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Antalya

Alla större biluthyrningsfirmor i Antalya, Antalya provins

Europcar

5 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

Enterprise Rent-A-Car

6 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,3

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

6,6

Bäst

7,3

Garenta

3 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,3

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,3

CIRCULAR

3 platser
Översikt

Renlighet

4,6

Comfort

5,3

Övergripande

4,6

Upphämtning/avlämning

5,3

Bäst

7,3

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

7,2

Övergripande

5,4

Upphämtning/avlämning

5,7

Bäst

6,2

Renticar

6 platser

Nissa Car Rental

5 platser

Eren Rent

4 platser

Bra att veta om hyrbilar i Antalya

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Antalya.

Mest populära uthyrningsföretag

Rhodium

Populära biltyper

Economy, Compact, SUV

Billigaste hyrbilen

119 kr

Mest populära modellen

Class Compact SUV
Den mest populära biluthyrningsfirman i Antalya som hittats på momondo den här månaden är Rhodium. Andra toppval för biluthyrningsföretag är DMR Car och Right Cars
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Antalya under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, SUV.
Det lägsta priset för en hyrbil i Antalya är 119 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 176 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Antalya under de senaste 7 dagarna är av modellen Class Compact SUV. Våra användare föredrar också Hyundai i20 som ett alternativ.

Hitta populära sevärdheter nära upphämtningsplatsen för din hyrbil

Sevärdheter du inte får missa att besöka nära populära biluthyrningsplatser i Antalya

Sevärdheter i närheten:

Antalya Expo Centre7,7 km
Hadrian's Gate8,3 km
Antalyas kulturella center11,7 km

Sevärdheter i närheten:

Antalya Expo Centre156,2 km
Hadrian's Gate156,3 km
Antalyas kulturella center159,4 km

Sevärdheter i närheten:

Antalyas kulturella center131,7 km
Antalya Expo Centre133,5 km
Hadrian's Gate133,9 km

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Antalya

Nedan visas de mest populära hotellen i Antalya

Att köra med hyrbil i Antalya – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Antalya och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Antalya, Turkiet i januari?

För att hyra en bil en weekend i Antalya i januari, var genomsnittspriset 257 kr, med billigare erbjudanden från 225 kr. För en veckas biluthyrning, Antalya priser i januari är i genomsnitt 165 kr, och de bästa erbjudandena startar kring 62 kr.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Antalya, Turkiet?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Antalya erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Europcar, Eternal Rental och Hertz har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Antalya under januari månad?

De flesta resenärer väljer att hyra en mindre, ekonomisk bil då de reser till Antalya i januari månad. Dess snåla bensinförbrukning och förmåga att hantera våta vägförhållanden gör dessa mindre bilar till ett bra val då nederbörden i genomsnitt ligger på 170 mm och temperaturerna kring 10 °C. Att hyra en Ekonomi i Antalya kommer i genomsnitt kosta dig 205 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Antalya, Turkiet?

Hastighetsgränsen i Antalya är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Antalya är 90 km/t respektive 120 km/t. Om du hyr en bil i Antalya bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Hur är vädret i Antalya, Turkiet i december?

Under december är medeltemperaturen i Antalya 11 °C och den förväntade nederbörden är 250 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Antalya.

Är vädret i Antalya representativt för resten av Antalya provins?

Klimatet i Antalya provins under december månad har vanligtvis en temperatur på 11 °C med en förväntad nederbörd på 233,4 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Antalya till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Antalya?

Priserna för bilar i Antalya uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Antalya?

Från och med december 2023 finns det 142 bolag att välja mellan för bilar i Antalya.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Antalya?

Minimiåldern för förare varierar beroende på land, inklusive för Antalya. I många EU-länder måste förarna vara 18 år gamla. Som regel måste du vara 21 för att hyra en bil utomlands, och en avgift för unga förare kan tas ut om du är under 25 år. Vi rekommenderar att du läser igenom policyn för ditt valda uthyrningsföretag innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Antalya?

För att få hyra en bil i Antalya måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Antalya?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Antalya eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Antalya?

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Antalya. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Antalya med gratis avbokning?

Självklart! momondo har ett dedikerat filter för användare som gör att du kan välja att endast se hyrbilar i Antalya som erbjuder gratis avbokning.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Antalya på momondo?

Ja, rättvisa bränslepolicyer är ett specifikt filter som erbjuds på momondo för alla biluthyrningsplatser, inklusive Antalya.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Antalya som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Du kan specifikt filtrera efter förhöjd rengöring av hyrbilar i Antalya på momondo.

Kan jag söka efter hyrbilar i Antalya med obegränsat kilometertal på momondo?

momondo erbjuder ett filter specifikt för obegränsat kilometertal för hyrbilar i Antalya.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Antalya

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.