Insikter
Senaste erbjudandena
Jämförelse av fordon
Lista över firmor
FAQ

Hyrbilar i Verona, Veneto

Vill du hyra en bil billigt i Verona, Veneto? Sök och jämför priser här!

Verona, Veneto, Italien
8 3月 — 15 3月
Verona, Veneto, Italien
金 8/3
12:00
金 15/3
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender och insikter om att hyra bil i Verona

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Verona

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Verona?

De billigaste hyrbilarna i Verona hittas generellt genom Target Italy. När du bokar med Target Italy kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 30 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Verona är 38 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Verona?

Sunnycars har flest uthyrningskontor i Verona med 8 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Verona?

Hyrbilar av modellerna Fiat Panda och BMW 2 Series Gran Tourer i Verona är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Fiat Panda i Verona kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 431 kr/dag och priser så låga som 35 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen BMW 2 Series Gran Tourer kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 473 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 324 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Verona, Veneto

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Verona, Veneto
Ekonomi69 kr per dag
Kompakt130 kr per dag
Medelstor126 kr per dag
Mini100 kr per dag
Leverantörens val58 kr per dag
Kompakt SUV111 kr per dag
Medelstor SUV147 kr per dag
Kompakt kombi205 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Verona

Att hyra bil i Verona är ett härligt sätt att ta sig runt i Veneto-regionen och i norra Italien. En liten hyrbil med fria mil kostar från 200 SEK per dygn eller 1100 SEK per vecka om du hämtar och lämnar bilen på Veronas flygplats. Om du hyr i centrum kostar en liten bil cirka 500 SEK per dygn. Vill man ha en större bil får man räkna med 600-800 SEK per dygn. I Verona används ett system av miljözoner som kallas ”zona traffico limitato” (ZTL), vilket innebär att det är förbjudet att köra i vissa delar av stadskärnan utan tillstånd. Överträdelse leder till höga böter och eftersom bilens registreringsskylt registreras med kamera och det ibland är lätt att missa skyltningen så rekommenderas det att inte köra bil in i centrum. Om du har bokat hotell inne i ZTL-zonen så försäkra dig om att hotellet har registrerat din bil på förhand.

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Verona?

Det är vanligt med en åldersgräns på 18 eller 21 år för att hyra bil i Verona. Vissa uthyrningsföretag tar ut en extra avgift om du är under 25 år.

Viktigt att veta om trafikregler i Verona

Italien och Sverige har liknande regler när det kommer till bilkörning. Det är högertrafik som gäller och halvljuset ska vara påslaget alltid. Promillegränsen är 0,5 – men för den som haft körkort i mindre än tre år gäller nolltolerans. I tätort gäller hastighetsbegränsning på 50 km/h. På landsväg är tillåten hastighet 90-100 km/h och på motorväg 130 km/h. Barn under 12 år ska sitta i baksätet och barn under 36 kg ska använda barnstol eller sittkudde. På de flesta motorvägar i Italien betalar man vägavgift medan övriga vägar är avgiftsfria.

Parkering

Att parkera i Verona är förhållandevis enkelt. Det är ofta tillåtet att parkera på gatorna. Blå markering indikerar att det tas ut parkeringsavgift, vanligtvis tas avgift bara ut fram till klockan 19:00-20:00. Det finns också gott om parkeringshus och parkeringsgarage där du tryggt kan lämna bilen mot en avgift och de flesta sevärdheterna i Verona ligger inom gångavstånd. Kom ihåg att undvika ZTL-zonen helt när det gäller parkering.

Utflyktsmål i och omkring Verona

Ett givet utflyktsmål från Verona är Gardasjön. På strax över en halvtimme kan du ta dig till Bardolino eller Garda och därifrån fortsätta på den vackra vägen runt sjön. Det finns många fina byar att stanna till i för en gelato eller ett snabbt dopp i sjön. På vägen mot Gardasjön passerar man också genom vindistriktet Valpolicella. Både Venedig och Milano går att nå på under två timmar från Verona. För den som är intresserad av friluftsliv är det inte heller långt till de mer alpina, norra delarna av Italien. Bolzano är en mycket trevlig stad och som porten till Dolomiterna bjuds det på rikligt med storslagna vyer. Ett bra tips är att boka en GPS för att inte riskera att köra vilse, varken i Verona eller när du gör utflykter.

Vilka försäkringar ska man ha?

Det finns inget krav om att du måste köpa till extra försäkringar vid biluthyrning i Verona. Den ansvarsförsäkring som ingår skyddar dig om du skulle orska skador på någon annans egendom, mot en självrisk på 1000-2000 EUR (11000-22000 SEK). Det som inte täcks av denna försäkring är skador på själva hyrbilen. Om du inte vill ta risken att behöva betala dyra skadekostnader samt en hög sjävrisk så kan du välja att köpa till självriskeliminering och en utökad försäkring. Du får räkna med att hyrpriset närmast dubblas om man väljer en komplett försäkring, men givetvis blir kostnaderna betydligt mindre om olyckan skulle vara framme.

Kan man använda sitt svenska körkort i Verona, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Du kan använda ditt svenska körkort utan problem när du ska hyra bil i Verona, du behöver inte skaffa internationellt körkort inom Europa.

Var i Verona kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hämta och lämna din hyrbil i Verona på flera olika ställen. I centrum har flera uthyrningsfirmor kontor i anslutning till tågstationen. Många uthyrningsföretag har kontor på Veronas flygplats och du kan hämta upp din hyrbil direkt vid ankomsten till Verona. Kom ihåg att du ofta kan få ett bättre pris om du hyr bilen från flygplatsen eftersom utbudet är som störst där.


Erbjudanden på hyrbilar i Verona, Veneto

Hitta rätt hyrbil för dig i Verona

Liten cars

97 kr - 700 kr

Alla biltyper

131 kr - 1 243 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Verona, Italien är 393 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Verona, Italien är januari. Då är priset 76% lägre än under resten året och ligger på bara 97 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 35 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Verona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Verona kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Verona som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Verona, Italien är 622 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Verona, Italien är mars. Då är priset 51% lägre än under resten året och ligger på bara 305 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 4% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Verona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Verona kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Verona som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Verona, Italien är 1 071 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Verona, Italien är februari. Då är priset 1% lägre än under resten året och ligger på bara 1 092 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 44% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Verona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Verona kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Verona, Italien är 269 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Verona, Italien är februari. Då är priset 26% lägre än under resten året och ligger på bara 200 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 56 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Verona. Genomsnittspriset för en hyrbil i Verona kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Verona som hittats på momondo under den senaste veckan.

Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

69 kr/dag

(9 3月 - 16 3月)
Skoda Fabia
Volkswagen up!
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare

100 kr/dag

(9 3月 - 16 3月)
Volkswagen up!
Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

108 kr/dag

(9 3月 - 16 3月)
Smart Fortwo

Hyrbilsleverantörer i Verona

Alla större biluthyrningsfirmor i Verona, Veneto

Budget

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

8,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

6,0

Alamo

2 platser
Översikt

Renlighet

8,9

Comfort

10,0

Övergripande

7,9

Upphämtning/avlämning

8,9

Bäst

7,9

Avis

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

5,3

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

4,0

NOLEGGIARE

5 platser

Dollar

2 platser
Översikt

Renlighet

8,0

Comfort

8,0

Övergripande

2,0

Upphämtning/avlämning

2,0

Bäst

2,0

Sunnycars

8 platser

Ecovia

6 platser

Autovia

4 platser

Bra att veta om hyrbilar i Verona

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Verona.

Mest populära uthyrningsföretag

Rent Smart 24

Populära biltyper

Economy, Compact, Mini

Billigaste hyrbilen

145 kr

Mest populära modellen

Fiat Panda
Den mest populära biluthyrningsfirman i Verona som hittats på momondo den här månaden är Rent Smart 24. Andra toppval för biluthyrningsföretag är NOLEGGIARE och Sixt
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Verona under de senaste 72 timmarna: Economy, Compact, Mini.
Det lägsta priset för en hyrbil i Verona är 145 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 328 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Verona under de senaste 7 dagarna är av modellen Fiat Panda. Våra användare föredrar också Peugeot 108 som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Verona

Nedan visas de mest populära hotellen i Verona
NH Collection Palazzo Verona

NH Collection Palazzo Verona

Via Adua 6, Verona, Veneto, Italy

1,6 km från stadskärnan

Hotel Maxim

Hotel Maxim

Via Belviglieri, 42, Verona, Veneto, Italy

3,8 km från stadskärnan

Hotel Leon D'oro

Hotel Leon D'oro

Viale Piave 5, Verona, Veneto, Italy

0,3 km från stadskärnan

Hotel Leopardi

Hotel Leopardi

Via Leopardi 16, Verona, Veneto, Italy

1,9 km från stadskärnan

Leonardo Hotel Verona

Leonardo Hotel Verona

Via Enrico Fermi 11/C, Verona, Veneto, Italy

3,4 km från stadskärnan

Hotel San Marco Fitness Pool & Spa

Hotel San Marco Fitness Pool & Spa

Baldassarre Longhena 42, Verona, Veneto, Italy

1,5 km från stadskärnan

Hotel Firenze

Hotel Firenze

Corso Porta Nuova 88, Verona, Veneto, Italy

0,4 km från stadskärnan

Hotel Accademia

Hotel Accademia

Via Scala 12, Verona, Veneto, Italy

1,6 km från stadskärnan

Hotel Milano & Spa

Hotel Milano & Spa

Vicolo Tre Marchetti, 11, Verona, Veneto, Italy

1,4 km från stadskärnan

Hotel Palace Verona

Hotel Palace Verona

Via Luigi Galvani 19, Verona, Veneto, Italy

2,1 km från stadskärnan

Novo Hotel Rossi

Novo Hotel Rossi

Via Delle Coste 2, Verona, Veneto, Italy

0,5 km från stadskärnan

B&B Hotel Verona

B&B Hotel Verona

Via Enrico Fermi 13b, Verona, Veneto, Italy

3,7 km från stadskärnan

Crowne Plaza Verona - Fiera

Crowne Plaza Verona - Fiera

Via Belgio 16, Verona, Veneto, Italy

2,3 km från stadskärnan

Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts

Hotel Indigo Verona - Grand Hotel Des Arts

Corso Porta Nuova 105, Verona, Veneto, Italy

0,6 km från stadskärnan

Hotel Porta Palio

Hotel Porta Palio

Viale Colonnello Galliano 21, Verona, Veneto, Italy

1,3 km från stadskärnan

Hotel San Pietro

Hotel San Pietro

Via Santa Teresa, 1, Verona, Veneto, Italy

1,0 km från stadskärnan

Hotel Giulietta e Romeo

Hotel Giulietta e Romeo

Vicolo Tre Marchetti 3, Verona, Veneto, Italy

1,4 km från stadskärnan

Relais Balcone di Giulietta

Relais Balcone di Giulietta

Via Cappello, 23, Verona, Veneto, Italy

1,7 km från stadskärnan


Att köra med hyrbil i Verona – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Verona och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Verona, Italien?

När du hyr en bil i Verona kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Verona. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Verona under mars månad?

De flesta resenärer föredrar att hyra en standardbil i Verona under mars månad. Med en genomsnittstemperatur på 13 °C och en nederbörd på omkring 70 mm i mars innebär detta utmärkta förhållanden för en standardbil. Detta är den perfekta hyrbilstypen för våta vägar och plusgrader. Att hyra en Standard i Verona kommer i genomsnitt kosta dig 337 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Verona, Italien?

Hastighetsgränsen i Verona är 50 km/t vilket även gäller för närliggande städer och byar. Hastighetsgränsen för förorter och motorvägen runt Verona är 90 km/t respektive 130 km/t. Om du hyr en bil i Verona bör du vara vaksam på att dessa hastighetsgränser måste följas.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Ford EcoSport i Verona?

Hur är vädret i Verona, Italien i februari?

Under februari är medeltemperaturen i Verona 3 °C och den förväntade nederbörden är 40 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Verona.

Är vädret i Verona representativt för resten av Veneto?

Resenärer som vill ta en roadtrip från Verona omkring i Veneto eller runt de omgivande områdena under februari månad bör förvänta sig temperaturer runt 4 °C och en eventuell nederbörd på 59 mm under månaden.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Verona?

Priserna för bilar i Verona uppdateras dagligen.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Verona?

Från och med februari 2024 finns det 101 bolag att välja mellan för bilar i Verona.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Verona?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Verona. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Verona?

För att få hyra en bil i Verona måste alla förare ha ett giltigt körkort. Om körkortet är skrivet på ett annat språk än språket i uthyrningslandet kan ett internationellt körtillstånd krävas för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på returresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller med det specifika uthyrningsföretaget du bokar med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Verona?

Att boka en hyrbil i Verona via momondo kan spara dig både tid och pengar. momondo ger dig ett brett urval av alternativ och bilar när vi söker igenom tusentals biluthyrningssidor och platser så att du ska kunna ta det bästa beslutet för din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Verona?

När du har sökt efter en hyrbil i Verona visar momondo dig alla resultat som du sedan kan filtrera för att hitta det bästa erbjudandet. Du kan bland annat begränsa din sökning efter fordonstyp, pris, hyrbilsföretag och en mängd olika policys.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Verona med gratis avbokning?

Ja, du kan filtrera specifikt efter biluthyrningsföretag i Verona som erbjuder gratis avbokning på momondo.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Verona på momondo?

Med momondo kan du specifikt söka efter hyrbilar i Verona med rättvisa bränslepolicyer.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Verona som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Förhöjda rengöringstjänster finns tillgängliga för alla biluthyrningsställen på momondo, inklusive för Verona.

Kan jag söka efter hyrbilar i Verona med obegränsat kilometertal på momondo?

Hyrbilar med obegränsat kilometertal är ett alternativ som momondo erbjuder för hyrbilar i Verona.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Verona

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar hyrbilar med momondo
Bästa hyrbilserbjudandena
Bästa hyrbilserbjudandena
Se erbjudanden från uthyrningsfirmor på över 70 000 platser.
Pristransparens
Pristransparens
Se den totala kostnaden och undvik överraskningar.
Boka med flexibilitet
Boka med flexibilitet
Hitta hyrbilar med gratis avbokning och förhöjd rengöring.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Verona


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Bilar i Verona
金 8/3
12:00
金 15/3
12:00
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners