Hitta billig biluthyrning i Rimini, Italien

Vill du hyra en bil billigt i Rimini, Italien? Sök och jämför priser här

Rimini, Rimini, Italien
24 apr — 1 maj
Samma avlämingsplats
Rimini, Rimini, Italien
lör 24/4
12:00
lör 1/5
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Rimini

Alla större biluthyrningsfirmor i Rimini, Italien
Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.2

Betyg baserat på 4 recensioner


Avstånd till populära hotell från Rimini, Italien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Venedig Marco Polo flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Rimini

5 personer har letat efter hyrbilar i Rimini i april.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Rimini för att motverka spridningen av COVID-19?

Förhöjd rengöring är en av alla fördelar du kan ta del av när du hyr bil i Rimini. Använd vårt sökfilter för att se alla företag som erbjuder förhöjd rengöring för din resa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Rimini, Italien?

När du hyr en bil i Rimini kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Rimini. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vad är hastighetsgränsen i Rimini, Italien?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Rimini när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Rimini är 90 km/t respektive 130 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Rimini du befinner dig.

Hur är vädret i Rimini, Italien i april?

Vanligtvis ligger temperaturen i Rimini under april månad på 12 °C och den förväntade nederbörden är 53 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Vädret i Rimini under april kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Rimini. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Rimini tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Opel Corsa, Fiat 500C och Ford Focus.

Är vädret i Rimini representativt för resten av Emilia-Romagna?

Klimatet i Emilia-Romagna under april månad har vanligtvis en temperatur på 12 °C med en förväntad nederbörd på 66 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Rimini till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyra bil i andra städer i Italien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Milano, Rom och Pisa i Italien

Planera din resa till Rimini