Hitta billig biluthyrning i Sorrento, Italien

Vill du hyra en bil billigt i Sorrento, Italien? Sök och jämför priser här

Sorrento, Neapel, Italien
24 apr — 1 maj
Samma avlämingsplats
Sorrento, Neapel, Italien
lör 24/4
12:00
lör 1/5
12:00

Leverantörer av hyrbilar i Sorrento

Alla större biluthyrningsfirmor i Sorrento, Italien
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.4

Betyg baserat på 3 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.6

Betyg baserat på 19 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Okej 5.4

Betyg baserat på 5 recensioner


Avstånd till populära hotell från Sorrento, Italien

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Neapel flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Sorrento

9 användare har letat efter hyrbilar i Sorrento med momondo i april.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Sorrento för att motverka spridningen av COVID-19?

Rena fordon har alltid varit en prioritet, men för din säkerhets skull har hyrbilsfirmor i Sorrento även infört nya, förhöjda riktlinjer för rengöring för att se till att ditt fordon är desinficerat. Några av företagen som erbjuder förhöjd rengöring är Avis, Hertz och Europcar. Ta reda på mer om alla dina tillgängliga alternativ. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Sorrento har lägst priser för hyrbilar?

Win Rent Har generellt de billigaste dagspriserna i Sorrento på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 109 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 109 kr per dag för deras hyrbilar i Sorrento.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Sorrento, Italien?

Majoriteten av biluthyrningsföretag i Sorrento erbjuder gratis avbokning. momondo kommer alltid informera om huruvida biluthyrningsfirmor som Avis, Hertz och Europcar har en avbokningsavgift för resenärer vars resplan ändras i sista minuten.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Sorrento under maj månad?

Under maj i Sorrento håller sig temperaturerna runt 21 °C vilket är perfekta förhållande för att hyra en cabrioletbil. Med en genomsnittlig nederbörd så låg som 15 mm under maj i Sorrento kan du njuta fullt ut av alla sevärdheter när du upptäcker staden i en cabriolet. Tänk dock på att ta en titt på vädret innan din åktur för att vara på den säkra sidan. Att hyra en Cabriolet i Sorrento kommer i genomsnitt kosta dig 1 153 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Win Rent i Sorrento?

Det är väldigt populärt att hyra från Win Rent i Sorrento, Italien då de har fler uthyrningskontor än andra företag. Det finns 1 uthyrningskontor i centrum av Sorrento, Italien, och du kan förvänta dig priser på 109 kr per dag för att hyra din bil i Sorrento, Italien.

Vad är hastighetsgränsen i Sorrento, Italien?

Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Sorrento när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Sorrento är 90 km/t respektive 130 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Sorrento du befinner dig.

Hur är vädret i Sorrento, Italien i april?

Vanligtvis ligger temperaturen i Sorrento under april månad på 14 °C och den förväntade nederbörden är 41 mm. Detta är viktig information att tänka på när du hyr en bil så att du kan vara säker på att hitta den perfekta bilen för väderleken.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i april?

Klimatet i Sorrento under april bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Sorrento. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Sorrento tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Fiat Panda, Class Mini Car och Opel Corsa.

Är vädret i Sorrento representativt för resten av Kampanien?

Om du letar efter en hyrbil i Sorrento för en bilresa till närliggande områden under april månad är det viktigt att veta att resten av Kampanien vanligtvis har en temperatur på 13 °C och en nederbörd på omkring 52 mm.


Hyra bil i andra städer i Italien

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Milano, Rom och Pisa i Italien

Hyrbilar på flygplatser i Sorrento

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Sorrento

Planera din resa till Sorrento