Biluthyrning i Kraków, Polen

Vill du hyra en bil billigt i Kraków, Polen? Sök och jämför priser här

Kraków, Polen
3 nov — 10 nov
Samma avlämingsplats
Kraków, Polen
ons 3/11
12:00
ons 10/11
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Kraków, Polen

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

60 kr - 210 kr

Alla biltyper

118 kr - 468 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Kraków, Polen är 107 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Kraków, Polen är januari. Då är priset 44 % lägre än andra tider på året och kostar bara 60 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 54 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kraków. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kraków kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kraków av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Kraków, Polen är 225 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Kraków, Polen är januari. Då är priset 55 % lägre än andra tider på året och kostar bara 102 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 3 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kraków. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kraków kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Kraków av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Kraków

Alla större biluthyrningsfirmor i Kraków, Polen
2 platser
Översikt

Renlighet

7,6

Comfort

7,6

Övergripande

7,4

Upphämtning/avlämning

7,6

Valuta för pengarna

6,7
3 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,3

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,3
4 platser
Översikt

Renlighet

6,6

Comfort

6,6

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

6,0
6 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

5,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

6,0
9 platser
6 platser
6 platser
5 platser

Information om din resa till Kraków

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Krakow?

För den som vill hyra bil i Krakow finns det en åldersgräns på 21 år men beroende på uthyrningsföretag kan den ibland vara lägre än så. Har du ännu inte fyllt 25 kan det ibland finnas en avgift för unga förare som tas ut och betalas på plats vid uthyrningstillfället.

Viktigt att veta om trafikregler i Krakow

I Krakow råder i princip samma trafikregler som hemma i Sverige. Du kör på höger sida, promillegränsen ligger på 0.2, det är förbjudet att köra och prata i handhållen mobiltelefon och det är krav på att använda säkerhetsbälte. Generellt får man köra i 50 km/h inne i Krakow mellan 5-23 t och i 60 km/h mellan 23.5 y. Dubbelkolla alltid skyltar och regler då detta kan variera mellan områden. Det finns flera parkeringszoner i Krakow. I zon A får endast utryckningsfordon köra, i zon B får endast taxis, boende i området och de som har bokningar på hotell köra in och zon C är öppen för trafikanter men en vägavgift måste betalas mellan 10-20 t under arbetsdagar.

Parkering

Du kan parkera på Krakows gator i zon C. Parkeringen är avgiftsbelagd mellan 10-20 t under arbetsdagar och du betalar i parkeringsautomater. Att stå parkerad i 20 minuter kostar 1 PLN (2,2 SEK), en timme kostar 3 PLN (6,6 SEK) och två timmar kostar 10,6 PLN (23,5 SEK). Föredrar du att ställa din bil i ett parkeringshus kan du göra detta i bland annat de underjordiska parkeringshusen i gamla stan under torget Plac Na Groblach eller framför Krakows nationalmuseum på avenyn Aleja Mickiewicza.

Utflyktsmål i och omkring Krakow

Med hyrbil i Krakow är ett utflyktsmål saltgruvan Wieliczka, mindre än en halvtimmes biltur från Krakow. Denna är den äldsta i världen av sitt slag och ett populärt turistmål nära Krakow. Gruvan har varit öppen i mer än 700 år och under besöket tar du dig ner 140 meter under jorden för att upptäcka det fantastiska maskineriet som driver gruvan och för att uppleva skönheten av saltformationerna. Känner du sedan för lite frisk luft och underskön natur får du inte missa att ta dig till bergsbyn Zakopane vid Tatra-bergens bas. Staden och dess klassiska bergshus ligger endast två timmars körning från Krakow och här kan du promenera runt och njuta av den fantastiska bergsatmosfären och den friska luften innan du slår dig ner på en restaurang för att vila fötterna och avnjuta några polska delikatesser. Om du bestämmer dig för att hyra bil i Krakow under vintern kan du dessutom ta dig till Zakopane för att prova på den toppklassiga skidåkningen och bo i en av de mysiga bergsstugorna.

Vilka försäkringar ska man ha?

De flesta biluthyrningsföretagen erbjuder tilläggsförsäkringar som komplement till obligatoriska försäkringar från tredjeparter. Bestämmer du dig för att hyra bil i Krakow kan det till exempel vara värt att överväga självriskeliminering. Detta täcker självrisken för skador som kan tänkas uppkomma på hyrbilen.

Kan man använda sitt svenska körkort i Krakow, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Ditt svenska körkort fungerar bra för körning i Krakow och du behöver inget internationellt körkort.

Var i Krakow kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hitta biluthyrning i Krakow downtown där alla stora uthyrningsbolag har sina kontor. Om du flyger in till staden kan du hyra bil i Krakow på stadens internationella flygplats, KRK. Du tar dig enkelt till uthyrningskontoren i passagerarterminalen på våning +1. Här finns uthyrningsföretag som Avis, Budget, Hertz, Enterprise, Sixt och Europcar. Glöm inte att fråga om det ingår fria mil i kontraktet samt om GPS och bilbarnstol om detta är något du skulle behöva. Det är oftast inga problem att lämna tillbaka din bil på en annan avlämningsplats eller ett annat kontor än där du hämtade den. När du söker på momondo kan du filtrera efter detta.


Avstånd till populära hotell från Kraków, Polen

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Kraków-Balice flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Kraków

2 772 användare har letat efter hyrbilar i Kraków med momondo i oktober.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Kraków för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise, Alamo, och Avis är några av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Kraków. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Kraków som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Kraków har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har SURPRICE CAR RENTAL de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 139 kr per dag för hyrbilar i Kraków. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 9 uthyrningskontor i Kraków är 67 kr per dag.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Kraków, Polen?

Hyrbilar i Kraków från populära uthyrningsfirmor som Enterprise, Alamo och Avis kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Kraków, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Kraków under november månad?

Kraków får överlag en medeltemperatur på 0 °C och omkring 40 mm i nederbörd under november månad. För att kunna vara så väl förberedd som möjligt inför din resa till Kraków gör du bäst i att hyra en stadsjeep. Detta gör att du säkert kan ta dig fram på de snöiga och isiga gatorna i Kraków. Att hyra en SUV i Kraków kommer i genomsnitt kosta dig 208 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har Express Rent a Car i Kraków?

Express Rent a Car har 6 uthyrningskontor. Användare på momondo kan förvänta sig få betala i genomsnitt 510 kr per dag om de hyr från ett av dessa kontor.

Vad är hastighetsgränsen i Kraków, Polen?

Om du hyr ett fordon i Kraków tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Kraków ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Kraków ligger hastighetsgränsen på 140 km/t.

Vilken bil väljer flest att hyra i Kraków?

Bilmodellen Volkswagen Polo är den mest populära bilen att hyra i Kraków enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Volkswagen Polo för så lite som 1 kr/dag i Kraków, men generellt kan du vänta dig priser på runt 147 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Kraków är modellen Volkswagen Golf för ett genomsnittspris på 192 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 0 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut BMW 5 Series i Kraków?

I nuläget har GREEN MOTION bilmodellen BMW 5 Series tillgänglig för uthyrning i Kraków för i genomsnitt 2 198 kr per dag. Tänk på att tillgängligheten för hyrbilar av modellen BMW 5 Series i Kraków snabbt kan ändras.

Hur är vädret i Kraków, Polen i oktober?

I oktober får Kraków vanligtvis en nederbörd på 40 mm och har en medeltemperatur på 8 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Kraków då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i oktober?

Vädret i Kraków under oktober kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Kraków. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Kraków tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Volkswagen Polo, Volkswagen Golf och Fiat 500.

Är vädret i Kraków representativt för resten av Lillpolens vojvodskap?

Klimatet i Lillpolens vojvodskap under oktober månad har vanligtvis en temperatur på 4 °C med en förväntad nederbörd på 65 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Kraków till omgivande områden kan ha nytta av denna information.


Hyra bil i andra städer i Polen

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Gdansk, Warszawa och Katowice i Polen

Hyrbilar på flygplatser i Kraków

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Kraków

Börja planera din resa till Kraków