Hyrbilar i Kraków, Lillpolens vojvodskap

Vill du hyra en bil billigt i Kraków, Lillpolens vojvodskap? Sök och jämför priser här!

Kraków, Polen
5 dec — 12 dec
Kraków, Polen
tis 5/12
12:00
tis 12/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrbilsfirmor på över 70 000 platser.

Trender och insikter om att hyra bil i Kraków

Användbara insikter som hjälper dig att boka den perfekta hyrbilen i Kraków

Vilken är den billigaste hyrbilsfirman i Kraków?

De billigaste hyrbilarna i Kraków hittas generellt genom Viaggiare Rent. När du bokar med Viaggiare Rent kan du ha chansen att hitta hyrbilspriser så låga som 83 kr/dag. Det genomsnittliga priset för att hyra en bil i Kraków är 146 kr/dag.

Vilken hyrbilsfirma har flest kontor i Kraków?

Express Rent a Car har flest uthyrningskontor i Kraków med 9 komtor.

Vilken bil väljer flest att hyra i Kraków?

Bilmodellen Volkswagen Golf är den mest populära bilen att hyra i Kraków enligt våra uppgifter. Våra användare har hittat priser för Volkswagen Golf för så lite som 151 kr/dag i Kraków, men generellt kan du vänta dig priser på runt 231 kr/dag. En annan populär bil att hyra i Kraków är modellen Volkswagen Tiguan för ett genomsnittspris på 233 kr/dag, och för erbjudanden så låga som 132 kr/dag.

De bästa erbjudandena för hyrbilar i Kraków, Lillpolens vojvodskap

Hitta fantastiska erbjudanden nedan för en mängd populära hyrbilstyper i Kraków, Lillpolens vojvodskap
Ekonomi77 kr per dag
Kompakt88 kr per dag
Standard96 kr per dag
Mini72 kr per dag
Kompakt SUV102 kr per dag
Kompakt kombi103 kr per dag
Medelstor SUV136 kr per dag
Standard kombi364 kr per dag
De bästa priserna som hittats av momondo-användare de senaste 48 timmarna.

Viktig information om hyrbilar i Kraków

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Krakow?

För den som vill hyra bil i Krakow finns det en åldersgräns på 21 år men beroende på uthyrningsföretag kan den ibland vara lägre än så. Har du ännu inte fyllt 25 kan det ibland finnas en avgift för unga förare som tas ut och betalas på plats vid uthyrningstillfället.

Viktigt att veta om trafikregler i Krakow

I Krakow råder i princip samma trafikregler som hemma i Sverige. Du kör på höger sida, promillegränsen ligger på 0.2, det är förbjudet att köra och prata i handhållen mobiltelefon och det är krav på att använda säkerhetsbälte. Generellt får man köra i 50 km/h inne i Krakow mellan 5-23 t och i 60 km/h mellan 23.5 y. Dubbelkolla alltid skyltar och regler då detta kan variera mellan områden. Det finns flera parkeringszoner i Krakow. I zon A får endast utryckningsfordon köra, i zon B får endast taxis, boende i området och de som har bokningar på hotell köra in och zon C är öppen för trafikanter men en vägavgift måste betalas mellan 10-20 t under arbetsdagar.

Parkering

Du kan parkera på Krakows gator i zon C. Parkeringen är avgiftsbelagd mellan 10-20 t under arbetsdagar och du betalar i parkeringsautomater. Att stå parkerad i 20 minuter kostar 1 PLN (2,2 SEK), en timme kostar 3 PLN (6,6 SEK) och två timmar kostar 10,6 PLN (23,5 SEK). Föredrar du att ställa din bil i ett parkeringshus kan du göra detta i bland annat de underjordiska parkeringshusen i gamla stan under torget Plac Na Groblach eller framför Krakows nationalmuseum på avenyn Aleja Mickiewicza.

Utflyktsmål i och omkring Krakow

Med hyrbil i Krakow är ett utflyktsmål saltgruvan Wieliczka, mindre än en halvtimmes biltur från Krakow. Denna är den äldsta i världen av sitt slag och ett populärt turistmål nära Krakow. Gruvan har varit öppen i mer än 700 år och under besöket tar du dig ner 140 meter under jorden för att upptäcka det fantastiska maskineriet som driver gruvan och för att uppleva skönheten av saltformationerna. Känner du sedan för lite frisk luft och underskön natur får du inte missa att ta dig till bergsbyn Zakopane vid Tatra-bergens bas. Staden och dess klassiska bergshus ligger endast två timmars körning från Krakow och här kan du promenera runt och njuta av den fantastiska bergsatmosfären och den friska luften innan du slår dig ner på en restaurang för att vila fötterna och avnjuta några polska delikatesser. Om du bestämmer dig för att hyra bil i Krakow under vintern kan du dessutom ta dig till Zakopane för att prova på den toppklassiga skidåkningen och bo i en av de mysiga bergsstugorna.

Vilka försäkringar ska man ha?

De flesta biluthyrningsföretagen erbjuder tilläggsförsäkringar som komplement till obligatoriska försäkringar från tredjeparter. Bestämmer du dig för att hyra bil i Krakow kan det till exempel vara värt att överväga självriskeliminering. Detta täcker självrisken för skador som kan tänkas uppkomma på hyrbilen.

Kan man använda sitt svenska körkort i Krakow, eller ska man ha ett internationellt körkort?

Ditt svenska körkort fungerar bra för körning i Krakow och du behöver inget internationellt körkort.

Var i Krakow kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan hitta biluthyrning i Krakow downtown där alla stora uthyrningsbolag har sina kontor. Om du flyger in till staden kan du hyra bil i Krakow på stadens internationella flygplats, KRK. Du tar dig enkelt till uthyrningskontoren i passagerarterminalen på våning +1. Här finns uthyrningsföretag som Avis, Budget, Hertz, Enterprise, Sixt och Europcar. Glöm inte att fråga om det ingår fria mil i kontraktet samt om GPS och bilbarnstol om detta är något du skulle behöva. Det är oftast inga problem att lämna tillbaka din bil på en annan avlämningsplats eller ett annat kontor än där du hämtade den. När du söker på momondo kan du filtrera efter detta.


Erbjudanden på hyrbilar i Kraków, Lillpolens vojvodskap

Hitta rätt hyrbil för dig i Kraków

Liten cars

182 kr - 299 kr

Alla biltyper

201 kr - 12 535 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen liten car i Kraków, Polen är 230 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen liten car i Kraków, Polen är december. Då är priset 21% lägre än under resten året och ligger på bara 182 kr per dag. En hyrbil av typen liten car är typiskt 85 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kraków. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kraków kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen liten car i Kraków som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen medel car i Kraków, Polen är 381 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen medel car i Kraków, Polen är januari. Då är priset 52% lägre än under resten året och ligger på bara 187 kr per dag. En hyrbil av typen medel car är typiskt 74 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kraków. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kraków kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen medel car i Kraków som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen stor car i Kraków, Polen är 3 134 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen stor car i Kraków, Polen är november. Då är priset 96% lägre än under resten året och ligger på bara 152 kr per dag. En hyrbil av typen stor car är typiskt 54% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kraków. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kraków kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Kraków, Polen är 2 335 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Kraków, Polen är november. Då är priset 92% lägre än under resten året och ligger på bara 187 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 38% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kraków. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kraków kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen. Nedan är de bästa priserna för hyrbilar av typen SUV i Kraków som hittats på momondo under den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen skåpbil i Kraków, Polen är 656 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen skåpbil i Kraków, Polen är november. Då är priset 58% lägre än under resten året och ligger på bara 280 kr per dag. En hyrbil av typen skåpbil är typiskt 55 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Kraków. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kraków kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Genomsnittspriset för en bil av typen lyxigt car i Kraków, Polen är 2 195 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen lyxigt car i Kraków, Polen är februari. Då är priset 80% lägre än under resten året och ligger på bara 441 kr per dag. En hyrbil av typen lyxigt car är typiskt 34% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Kraków. Genomsnittspriset för en hyrbil i Kraków kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.

Smart Fortwo
eller liknande Mini
Upp till 2 passagerare
Fordon med 3 dörrar

72 kr/dag

(16 dec - 26 dec)
Smart Fortwo
Skoda Fabia
eller liknande Ekonomi
Upp till 2 passagerare

77 kr/dag

(16 dec - 26 dec)
Skoda Fabia
Renault Captur
eller liknande Kompakt
Upp till 4 passagerare

88 kr/dag

(16 dec - 26 dec)
Renault Captur

Hyrbilsleverantörer i Kraków

Alla större biluthyrningsfirmor i Kraków, Lillpolens vojvodskap

Express Rent a Car

9 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Bäst

10,0

GREEN MOTION

4 platser
Översikt

Renlighet

9,6

Comfort

9,2

Övergripande

8,4

Upphämtning/avlämning

8,0

Bäst

8,4

Hertz

3 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,3

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Bäst

7,3

Panek

6 platser
Översikt

Renlighet

6,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Bäst

6,0

SURPRICE CAR RENTAL

9 platser

ADDCAR RENTAL

6 platser

AUTOCASH

5 platser

RENTIS

5 platser

Bra att veta om hyrbilar i Kraków

Få en överblick över bra hyrbilserbjudanden, populära biluthyrningsföretag och de bästa hyrbilstyperna för ditt besök i Kraków.

Mest populära uthyrningsföretag

Flex To Go

Populära biltyper

Mini, Compact, Economy

Billigaste hyrbilen

91 kr

Mest populära modellen

Volkswagen Golf
Den mest populära biluthyrningsfirman i Kraków som hittats på momondo den här månaden är Flex To Go. Andra toppval för biluthyrningsföretag är Viaggiare Rent och Wheego
Följande biltyper har erbjudits hos hyrbilsföretag i Kraków under de senaste 72 timmarna: Mini, Compact, Economy.
Det lägsta priset för en hyrbil i Kraków är 91 kr/dag. För det här området kan du förvänta dig genomsnittliga priser från 211 kr/dag.
Den mest populära biltypen att hyra i Kraków under de senaste 7 dagarna är av modellen Volkswagen Golf. Våra användare föredrar också Renault Trafic som ett alternativ.

Hyr en bil nära ett av dessa populära hotell i Kraków

Nedan visas de mest populära hotellen i Kraków

Att köra med hyrbil i Kraków – Vanliga frågor & svar

Ta reda på allt du behöver veta om att hyra bil i Kraków och förbered dig ordentligt inför din nästa resa

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Kraków, Polen?

Hyrbilar i Kraków från populära uthyrningsfirmor som keddy by Europcar, Ace och Goldcar Rental SP kommer generellt att erbjuda gratis avbokning. momondo har ingen kontroll över företagens avbokningspolicyer i Kraków, men vi kan hjälpa dig hitta de billigaste erbjudandena för hyrbilar inför din nästa resa.

Vad är hastighetsgränsen i Kraków, Polen?

Om du hyr ett fordon i Kraków tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Kraków ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Kraków ligger hastighetsgränsen på 140 km/t.

Vilken hyrbilsfirma hyr ut Seat Arona i Kraków?

Hur är vädret i Kraków, Polen i november?

I november får Kraków vanligtvis en nederbörd på 40 mm och har en medeltemperatur på 2 °C. Denna information kan vara till stor hjälp när du letar efter en hyrbil för Kraków då det kan göra det enklare för dig att fatta rätt beslut.

Är vädret i Kraków representativt för resten av Lillpolens vojvodskap?

Klimatet i Lillpolens vojvodskap under november månad har vanligtvis en temperatur på 0 °C med en förväntad nederbörd på 60 mm under hela månaden. Den som vill hyra en bil och ta en roadtrip från Kraków till omgivande områden kan ha nytta av denna information.

När uppdaterade momondo senast priserna för bilar i Kraków?

Priser för bilar i Kraków uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter bilar i Kraków?

Det finns 125 bolag tillgängliga för bilar i Kraków från och med november. 2023.

Hur gammal måste du vara för att hyra en bil i Kraków?

Ålderskraven för förare varierar beroende på land, inklusive Kraków. I flera EU-länder måste föraren vara minst 18 år. För att hyra en bil utomlands måste du vanligtvis vara minst 21 år gammal, och om du är under 25 kan du bli debiterad en avgift för unga förare. Det rekommenderas att du granskar policyn för uthyrningsföretaget innan du bokar.

Vilken dokumentation eller vilket ID-kort behöver du för att hyra en bil i Kraków?

Vid biluthyrning i Kraków måste alla förare uppvisa ett giltigt körkort. Ett internationellt körtillstånd krävs om körkortet är skrivet på ett annat språk än det i uthyrningslandet och kan vara nödvändigt för att undvika risken för eventuella böter. Om du hyr en bil utomlands kan du också behöva uppvisa bevis på hemresa och boendeinformation under din vistelse. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda uthyrningsföretaget som du gör din bokning med.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att boka en hyrbil i Kraków?

Det är en god idé att välja momondo när du söker efter hyrbilar i Kraków eftersom det är snabbt och gratis. Vi hittar alla hyrbilspriser och policyer, och det enda du behöver göra är att välja det alternativ som fungerar bäst för dig och din resa.

Hur hjälper momondo mig att hitta det bästa hyrbilserbjudandet i Kraków?

Genom att använda filter gör momondo det enklare att hitta en bra hyrbil i Kraków. Oavsett om det gäller pris, biltyp, bekvämligheter eller policys låter momondo dig förfina din sökning med olika filter så att du kan hitta det bästa erbjudandet för dig.

Visar momondo hyrbilserbjudanden i Kraków med gratis avbokning?

Ja, momondo har ett filter som endast visar hyrbilserbjudanden som erbjuder gratis avbokning. Det här filtret är tillgängligt för alla hyrbilssökningar på momondo, inklusive för bilar i Kraków.

Kan jag hyra en bil med rättvis bränslepolicy i Kraków på momondo?

Ja, momondo har ett filter för rättvisa bränslepolicyer för biluthyrning i Kraków.

Kan jag hitta ett ställe för biluthyrning i Kraków som erbjuder förhöjd rengöring på momondo?

Det kan du absolut göra. momondo har ett dedikerat filter för förhöjd rengöring för alla biluthyrningsplatser, inklusive Kraków.

Kan jag söka efter hyrbilar i Kraków med obegränsat kilometertal på momondo?

Ja, du kan hitta alternativ med obegränsat kilometertal för hyrbilar i Kraków på momondo.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Kraków

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.