Hitta billig biluthyrning i Warszawa, Polen

Vill du hyra en bil billigt i Warszawa, Polen? Sök och jämför priser här

Warszawa, Polen
11 mar — 18 mar
Samma avlämingsplats
Warszawa, Polen
tors 11/3
12:00
tors 18/3
12:00

När är det billigast att hyra en bil i Warszawa?

Alla

22 kr - 403 kr

Ekonomi

22 kr - 167 kr

I november månad är det billigast att hyra en bil i Warszawa, Polen. Priset ligger då 64% lägre än under resten av året, på bara 40 kr per dag. Den dyraste månaden är juli. Om du söker en särskilt typ av bil, överväg att hyra en ekonomi-bil i januari. Priset för en hyrbil i Warszawa kan variera beroende på ett antal faktorer så som utbud, fordonets popularitet, och hur långt i förväg som du bokar hyrbilen.


Leverantörer av hyrbilar i Warszawa

Alla större biluthyrningsfirmor i Warszawa, Polen
Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 9.0

Betyg baserat på 3 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.6

Betyg baserat på 2 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Fantastiskt 8.4

Betyg baserat på 1 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 7.2

Betyg baserat på 12 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.9

Betyg baserat på 3 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Bra 6.1

Betyg baserat på 8 recensioner

Betyg för uthyrningsfirma: Okej 4.6

Betyg baserat på 3 recensioner


Information om din resa till Warszawa

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Warszawa?

Om du vill hyra bil i Warszawa finns det en generell åldersgräns på 21 år, och om du är under 25 år tar många biluthyrare ut en extra avgift för unga förare. Detta kan dock variera mellan uthyrningsföretagen.

Viktigt att veta om trafikregler i Warszawa

I Warszawa och resten av Polen är det högertrafik precis som i Sverige och promillegränsen ligger på 0.2. Överlag ligger hastigheten inne i staden på 50 km/h men kan även gå ner till 30 km/h beroende på område, så var uppmärksam på skyltar och regler. I korsningar har bilar från vänster och gående vid grönt ljus företräde, även om du som kör har en grön pil för att svänga höger. Det är förbjudet att köra om spårvagnar som stannat vid en hållplats och halvljusen ska vara på. Det är krav på att använda säkerhetsbälte och det finns inga vägavgifter inne i Warszawa.

Parkering

I de flesta områden kostar det att parkera måndag till fredag mellan 8-18 t, medan det är gratis lördagar, söndagar och helger. Du kan betala med en mobilapp eller i parkeringsautomat och kostnaderna startar i regel på 3 PLN (6,7 SEK) för den första timmen, 3,6 PLN (8 SEK) för den andra och 4,2 PLN (9,3 SEK) för den tredje timmen. Det finns även gratis parkeringsplatser vid stora hotell som Sofitel Victoria, Marriott och Sheraton samt bredvid Sad Najwyzszy-byggnaden och vid Plac Krasinski nära gamla stan. Utöver detta kan du hitta många centralt belägna parkeringshus runt om i staden.

Utflyktsmål i och omkring Warszawa

Med hyrbil i Warszawa kan du ta dig till landets olika delar snabbt och smidigt tack vare stadens centrala position. Poznan är en imponerande stad cirka tre timmars körning väster om Warszawa. Strosa på kullerstensgatorna och njut av den klassiska polska arkitekturen. För den musikintresserade som bestämmer sig för att hyra bil i Warszawa får ett besök i Zelazowa Wola, födelseort för den kända polska kompositören Frederic Chopin inte missas. Här kan du spatsera runt i den pittoreska omgivningen och besöka museet som berättar om Chopins liv och hans musikaliska verk. Insup den vackra 1500-talsarkitekturen i gotisk renässansstil innan du kör vidare till parken Bolimów en halvtimme bort. Här finner du en grön oas för vandrare och cyklister med polskt naturliv i form av harar, rådjur och kaniner.

Vilka försäkringar ska man ha?

Då det kommer till att hyra bil i Warszawa gäller det att kolla upp vilka försäkringar du vill ha utöver de obligatoriska tredjepartsförsäkringarna. Ha även i åtanke att många svenska banker erbjuder självriskeliminering om du använder deras kredit- eller bankkort då du hyr din bil. Självriskeliminering kan vara bra att ha då den tar självriskkostnaderna om hyrbilen på något sätt skulle ta skada. Glöm inte att fråga om det ingår fria mil i kontraktet om detta är något du vill ha.

Kan man använda sitt svenska körkort i Warszawa, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att köra i Warszawa behöver du inget internationellt körkort, ditt svenska körkort fungerar bra.

Var i Warszawa kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan enkelt hitta biluthyrning i Warszawa på en av stadens två internationella flygplatser. Landar du på den största, Warsaw Frederic Chopin Airport, WAW, kan du enkelt hyra bil i Warszawa genom att bege dig till bottenvåningen i ankomsthallen för att hitta stora biluthyrningsföretag som Avis, Budget, Enterprise, Alamo, Hertz och Sixt. Om du däremot flyger med ett lågprisflygbolag lär du med största sannolikhet landa på Modlin Airport, WMI. Du hittar biluthyrningsföretag som Europcar, Express, Global Rent A Car, Interrent, Hertz och Sixt i ankomstterminalen efter bagageutlämningen. Samma företag finns inne i centrala Warszawa, dock med generellt kortare öppettider än på flygplatsen. Vill du lämna tillbaka din bil på en annan avlämningsplats kan du använda ett filter för detta då du söker efter din bil på momondo. (Information kontrollerad: 29/05/2019).


Avstånd till populära hotell från Warszawa, Polen

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Warszawa-Frédéric Chopin flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Warszawa

I mars, fram till dagens datum, har 169 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Warszawa.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Warszawa för att motverka spridningen av COVID-19?

Alamo, Avis och Sixt är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Warszawa till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Warszawa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Warszawa, Polen i april?

För att hyra en bil en weekend i Warszawa i april, var genomsnittspriset 145 kr, med billigare erbjudanden från 95 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 104 kr till 285 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Warszawa har lägst priser för hyrbilar?

GREEN MOTION Har generellt de billigaste dagspriserna i Warszawa på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 143 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 49 kr per dag för deras hyrbilar i Warszawa.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Warszawa, Polen?

När du hyr en bil i Warszawa kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Warszawa. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Vilken biltyp är det bäst att hyra i Warszawa under april månad?

Det är ett bra beslut att hyra en standardbil i Warszawa i april månad. I genomsnitt får Warszawa en nederbörd på 50 mm och temperaturen ligger kring 13 °C under april. Dessa väderförhållanden är perfekta för en standardbil som enkelt klarar av lite regn och fungerar bra även i kallare temperaturer. Att hyra en Standard i Warszawa kommer i genomsnitt kosta dig 194 kr per dag.

Hur många uthyrningskontor har SURPRICE CAR RENTAL i Warszawa?

Warszawa, Polen har 11 uthyrningskontor från SURPRICE CAR RENTAL med ett genomsnittligt dagspris på 139 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Warszawa, Polen?

Resenärer som hyr bil i Warszawa bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Warszawa ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 140 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Warszawa, Polen i mars?

Den som letar efter en hyrbil i Warszawa under månaden mars kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 2 °C och en nederbörd på cirka 30 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i mars?

Vädret i Warszawa under mars kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Warszawa. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Warszawa tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Volkswagen Golf och Volkswagen Polo.

Är vädret i Warszawa representativt för resten av Masoviens vojvodskap?

Den som vill hyra en bil i Warszawa för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Masoviens vojvodskap under mars månad vanligtvis ligger runt 2 °C med en nederbörd på omkring 30 mm.


Hyrbilar på flygplatser i Warszawa

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Warszawa

Planera din resa till Warszawa

 • Få de senaste insikterna gällande flyg till Warszawa

  Hitta den bästa tiden att resa, de billigaste priserna och populäraste flygbolagen.

  Hitta flyg till Warszawa
 • Börja planera din resa idag

  Få en överblick över de bästa hotellen i de mest populära stadsdelarna i Warszawa

  Hitta hotell i Warszawa
 • Bo på ett semesterboende

  Njut av alla bekvämligheter som hör ett hem till på semestern. Läs mer om semesterboenden här.

  Hitta semesterboenden i Warszawa