Biluthyrning i Warszawa, Polen

Vill du hyra en bil billigt i Warszawa, Polen? Sök och jämför priser här

Warszawa, Polen
22 jun — 29 jun
Samma avlämingsplats
Warszawa, Polen
tis 22/6
12:00
tis 29/6
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Warszawa, Polen

Hitta den rätta hyrbilen

Liten Cars

31 kr - 247 kr

All Car Types

31 kr - 434 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Warszawa, Polen är 119 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Warszawa, Polen är mars. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 38 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Warszawa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Warszawa kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Warszawa av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Medel i Warszawa, Polen är 130 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Medel i Warszawa, Polen är januari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Medel är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Warszawa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Warszawa kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Warszawa av typen Medel som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen Stor i Warszawa, Polen är 302 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Stor i Warszawa, Polen är januari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen Stor är typiskt 37% dyrare än den genomsnittliga hyrbilen i Warszawa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Warszawa kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Warszawa av typen Stor som hittats på momondo den senaste veckan.

Genomsnittspriset för en bil av typen SUV i Warszawa, Polen är 129 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen SUV i Warszawa, Polen är januari. Då är priset 0 % lägre än andra tider på året och kostar bara 0 kr per dag. En hyrbil av typen SUV är typiskt 33 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Warszawa. Genomsnittspriset för en hyrbil i Warszawa kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Warszawa av typen SUV som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Warszawa

Alla större biluthyrningsfirmor i Warszawa, Polen
6 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

10,0

Övergripande

10,0

Upphämtning/avlämning

10,0

Valuta för pengarna

10,0
11 platser
Översikt

Renlighet

9,0

Comfort

9,0

Övergripande

9,0

Upphämtning/avlämning

8,0

Valuta för pengarna

8,0
4 platser
Översikt

Renlighet

7,2

Comfort

8,0

Övergripande

7,6

Upphämtning/avlämning

7,6

Valuta för pengarna

6,8
4 platser
Översikt

Renlighet

7,3

Comfort

7,3

Övergripande

7,3

Upphämtning/avlämning

7,3

Valuta för pengarna

7,3
4 platser
Översikt

Renlighet

10,0

Comfort

6,0

Övergripande

6,0

Upphämtning/avlämning

4,0

Valuta för pengarna

10,0
4 platser
Översikt

Renlighet

4,6

Comfort

4,6

Övergripande

4,6

Upphämtning/avlämning

4,6

Valuta för pengarna

4,6
8 platser
7 platser

Information om din resa till Warszawa

Hur gammal ska man vara för att hyra bil i Warszawa?

Om du vill hyra bil i Warszawa finns det en generell åldersgräns på 21 år, och om du är under 25 år tar många biluthyrare ut en extra avgift för unga förare. Detta kan dock variera mellan uthyrningsföretagen.

Viktigt att veta om trafikregler i Warszawa

I Warszawa och resten av Polen är det högertrafik precis som i Sverige och promillegränsen ligger på 0.2. Överlag ligger hastigheten inne i staden på 50 km/h men kan även gå ner till 30 km/h beroende på område, så var uppmärksam på skyltar och regler. I korsningar har bilar från vänster och gående vid grönt ljus företräde, även om du som kör har en grön pil för att svänga höger. Det är förbjudet att köra om spårvagnar som stannat vid en hållplats och halvljusen ska vara på. Det är krav på att använda säkerhetsbälte och det finns inga vägavgifter inne i Warszawa.

Parkering

I de flesta områden kostar det att parkera måndag till fredag mellan 8-18 t, medan det är gratis lördagar, söndagar och helger. Du kan betala med en mobilapp eller i parkeringsautomat och kostnaderna startar i regel på 3 PLN (6,7 SEK) för den första timmen, 3,6 PLN (8 SEK) för den andra och 4,2 PLN (9,3 SEK) för den tredje timmen. Det finns även gratis parkeringsplatser vid stora hotell som Sofitel Victoria, Marriott och Sheraton samt bredvid Sad Najwyzszy-byggnaden och vid Plac Krasinski nära gamla stan. Utöver detta kan du hitta många centralt belägna parkeringshus runt om i staden.

Utflyktsmål i och omkring Warszawa

Med hyrbil i Warszawa kan du ta dig till landets olika delar snabbt och smidigt tack vare stadens centrala position. Poznan är en imponerande stad cirka tre timmars körning väster om Warszawa. Strosa på kullerstensgatorna och njut av den klassiska polska arkitekturen. För den musikintresserade som bestämmer sig för att hyra bil i Warszawa får ett besök i Zelazowa Wola, födelseort för den kända polska kompositören Frederic Chopin inte missas. Här kan du spatsera runt i den pittoreska omgivningen och besöka museet som berättar om Chopins liv och hans musikaliska verk. Insup den vackra 1500-talsarkitekturen i gotisk renässansstil innan du kör vidare till parken Bolimów en halvtimme bort. Här finner du en grön oas för vandrare och cyklister med polskt naturliv i form av harar, rådjur och kaniner.

Vilka försäkringar ska man ha?

Då det kommer till att hyra bil i Warszawa gäller det att kolla upp vilka försäkringar du vill ha utöver de obligatoriska tredjepartsförsäkringarna. Ha även i åtanke att många svenska banker erbjuder självriskeliminering om du använder deras kredit- eller bankkort då du hyr din bil. Självriskeliminering kan vara bra att ha då den tar självriskkostnaderna om hyrbilen på något sätt skulle ta skada. Glöm inte att fråga om det ingår fria mil i kontraktet om detta är något du vill ha.

Kan man använda sitt svenska körkort i Warszawa, eller ska man ha ett internationellt körkort?

För att köra i Warszawa behöver du inget internationellt körkort, ditt svenska körkort fungerar bra.

Var i Warszawa kan man hämta och lämna sin hyrbil?

Du kan enkelt hitta biluthyrning i Warszawa på en av stadens två internationella flygplatser. Landar du på den största, Warsaw Frederic Chopin Airport, WAW, kan du enkelt hyra bil i Warszawa genom att bege dig till bottenvåningen i ankomsthallen för att hitta stora biluthyrningsföretag som Avis, Budget, Enterprise, Alamo, Hertz och Sixt. Om du däremot flyger med ett lågprisflygbolag lär du med största sannolikhet landa på Modlin Airport, WMI. Du hittar biluthyrningsföretag som Europcar, Express, Global Rent A Car, Interrent, Hertz och Sixt i ankomstterminalen efter bagageutlämningen. Samma företag finns inne i centrala Warszawa, dock med generellt kortare öppettider än på flygplatsen. Vill du lämna tillbaka din bil på en annan avlämningsplats kan du använda ett filter för detta då du söker efter din bil på momondo. (Information kontrollerad: 29/05/2019).


Avstånd till populära hotell från Warszawa, Polen

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Warszawa-Frédéric Chopin flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Warszawa

I juni, fram till dagens datum, har 169 momondo-användare sökt efter billiga hyrbilar i Warszawa.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Warszawa för att motverka spridningen av COVID-19?

Enterprise, Europcar och Budget är några av biluthyrningsföretagen som har uppdaterat sina rengöringsrutiner i Warszawa till följd av COVID-19. Rena bilar har alltid varit viktigt men företagen tar nu implementerat ytterligare åtgärder för att säkerställa att fordonen möter ännu högre säkerhetsstandards. Ta reda på mer om alla alternativen i Warszawa. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Hur mycket kostar det att hyra en bil i Warszawa, Polen i juli?

För att hyra en bil en weekend i Warszawa i juli, var genomsnittspriset 277 kr, med billigare erbjudanden från 33 kr. Om perioden som du hyr bil sträcker sig över sju dagar ligger priserna kring 42 kr till 42 kr.

Vilka hyrbilsfirmor i Warszawa har lägst priser för hyrbilar?

GREEN MOTION Har generellt de billigaste dagspriserna i Warszawa på alla deras uthyrningskontor. Generellt kan du räkna med att få betala 142 kr per dag, men våra användare har hittat priser så låga som 48 kr per dag för deras hyrbilar i Warszawa.

Finns det en avgift om jag avbokar min hyrbil i Warszawa, Polen?

När du hyr en bil i Warszawa kan du förvänta dig att de flesta av dem inte har en avbokningsavgift. Kom ihåg att det inte är momondo som bestämmer dessa avbokningspolicyer, men vi kan hjälpa dig hitta bra erbjudanden för hyrbilar i Warszawa. Se till att hålla ögonen öppna efter avbokningspolicyn när du gör din sökning.

Hur många uthyrningskontor har SURPRICE CAR RENTAL i Warszawa?

Warszawa, Polen har 11 uthyrningskontor från SURPRICE CAR RENTAL med ett genomsnittligt dagspris på 138 kr.

Vad är hastighetsgränsen i Warszawa, Polen?

Resenärer som hyr bil i Warszawa bör vara uppmärksamma på att stadens hastighetsgräns ligger på 50 km/t. I förorterna runt Warszawa ligger hastighetsgränsen generellt på 100 km/t och på 140 km/t för motorvägen. Kom ihåg att hastigheterna kan förändras beroende på vilken väg du kör på, så var uppmärksam på skyltningen.

Hur är vädret i Warszawa, Polen i juni?

Den som letar efter en hyrbil i Warszawa under månaden juni kan förvänta sig att temperaturen ligger runt 16 °C och en nederbörd på cirka 60 mm. Denna information kan vara till stor hjälp när du väljer vilken bil du vill hyra.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i juni?

Vädret i Warszawa under juni kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Warszawa. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Warszawa tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Exempel på små bilar tillgängliga för uthyrning är Ford Focus, Volkswagen Golf och Volkswagen Polo.

Är vädret i Warszawa representativt för resten av Masoviens vojvodskap?

Den som vill hyra en bil i Warszawa för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Masoviens vojvodskap under juni månad vanligtvis ligger runt 16 °C med en nederbörd på omkring 60 mm.


Hyra bil i andra städer i Polen

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Gdansk, Kraków och Katowice i Polen

Hyrbilar på flygplatser i Warszawa

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Warszawa

Börja planera din resa till Warszawa