Biluthyrning i Gdynia, Polen

Vill du hyra en bil billigt i Gdynia, Polen? Sök och jämför priser här

Gdynia, Polen
27 jan — 3 feb
Samma avlämingsplats
Gdynia, Polen
tors 27/1
12:00
tors 3/2
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden från hyrfirmor på över 70 000 platser.

Leverantörer av hyrbilar i Gdynia

Alla större biluthyrningsfirmor i Gdynia, Polen
4 platser
2 platser
2 platser
2 platser

Avstånd till populära hotell från Gdynia, Polen

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Gdańsk-Lech Wałęsa flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Gdynia

 • Vad är hastighetsgränsen i Gdynia, Polen?

  Var noga med att följa hastighetsgränsen på 50 km/t i Gdynia när du hyr bil i staden. Hastighetsgränsen för vägar i förorten samt på motorvägen i Gdynia är 100 km/t respektive 140 km/t. Håll utkik efter vägskyltar då hastigheten kan komma att ändras beroende på var i Gdynia du befinner dig.

 • Vilken bil väljer flest att hyra i Gdynia?

  Hyrbilar av modellerna Volkswagen Golf och Volkswagen Polo i Gdynia är de två mest populära bilmodellerna enligt våra uppgifter. Hyrbilspriser för modellen Volkswagen Golf i Gdynia kan variera beroende på vilket förtag du hyr från, men våra användare har hittat genomsnittspriser på 207 kr/dag och priser så låga som 5 kr/dag. Hyrbilspriser för modellen Volkswagen Polo kan också variera, men tenderar att ligga på i genomsnitt 149 kr/dag, med de billigaste erbjudanden så låga som 4 kr/dag.

 • Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i januari?

  Vädret i Gdynia under januari kommer typiskt sätt inte ha så stor inverkan på vilken typ av bil du hyr. Dock letar momondos användare ofta efter speciella biltyper för Gdynia.

 • Är vädret i Gdynia representativt för resten av Pomorze?

  Resenärer som vill ta en roadtrip från Gdynia omkring i Pomorze eller runt de omgivande områdena under januari månad bör förvänta sig temperaturer runt −3 °C och en eventuell nederbörd på 44 mm under månaden.


Hyrbilar på flygplatser i Gdynia

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Gdynia

Börja planera din resa till Gdynia