Biluthyrning i Katowice, Polen

Vill du hyra en bil billigt i Katowice, Polen? Sök och jämför priser här

Katowice, Polen
7 dec — 14 dec
Samma avlämingsplats
Katowice, Polen
tis 7/12
12:00
tis 14/12
12:00
Förarens ålder:

Erbjudanden på hyrbilar i Katowice, Polen

Hitta den rätta hyrbilen

Bilar i Liten

94 kr - 2 475 kr

Alla biltyper

94 kr - 2 475 kr

Genomsnittspriset för en bil av typen Liten i Katowice, Polen är 342 kr. Den billigaste tiden att hyra en bil av typen Liten i Katowice, Polen är augusti. Då är priset 73 % lägre än andra tider på året och kostar bara 94 kr per dag. En hyrbil av typen Liten är typiskt 6 % billigare än den genomsnittliga hyrbilen i Katowice. Genomsnittspriset för en hyrbil i Katowice kan variera beroende på ett antal faktorer inklusive tillgång, bilens popularitet och hur långt innan du bokar din hyrbil. Nedan ser du de bästa priserna för hyrbilar i Katowice av typen Liten som hittats på momondo den senaste veckan.


Leverantörer av hyrbilar i Katowice

Alla större biluthyrningsfirmor i Katowice, Polen
2 platser
Översikt

Renlighet

4,0

Comfort

2,0

Övergripande

4,0

Upphämtning/avlämning

6,0

Valuta för pengarna

4,0
8 platser
6 platser
6 platser
3 platser
3 platser
3 platser
3 platser

Avstånd till populära hotell från Katowice, Polen

Parkera din bil och dig själv på något av dessa hotell, inte långt ifrån Kraków-Balice flygplatss biluthyrningsdisk

Biluthyrning i Katowice

Hittills i november har det gjorts 13 sökningar på momondo efter hyrbilar i Katowice.

Vilka rengöringsåtgärder tas av biluthyrningsföretag i Katowice för att motverka spridningen av COVID-19?

Budget är ett av företagen som erbjuder förhöjda rengöringsalternativ för att motverka spridningen av COVID-19 i Katowice. Fordonen rengörs alltid regelbundet, men hyrbilsföretagen tar nu extra åtgärder för att se till att bilarna är desinficerade. Du kan ta en titt på alla hyrbilsföretag i Katowice som erbjuder denna tjänst genom att filtrera efter alternativet på momondo. I takt med att saker och ting förändras så ändras även policys. Vi kommer att göra vårt bästa för att hålla dig uppdaterad, men se alltid till att dubbelkolla direkt med leverantören.

Vilka hyrbilsfirmor i Katowice har lägst priser för hyrbilar?

Generellt sett har GREEN MOTION de billigaste dagspriserna med ett genomsnittligt pris på 154 kr per dag för hyrbilar i Katowice. Det absolut billigaste priset som hittats på deras 2 uthyrningskontor i Katowice är 82 kr per dag.

Vad är hastighetsgränsen i Katowice, Polen?

Om du hyr ett fordon i Katowice tänk då på att hastighetsgränsen inne i staden är 50 km/t, om inget annat anges. I förorterna omkring Katowice ligger hastighetsgränsen runt 100 km/t. Om du kör på motorvägen i Katowice ligger hastighetsgränsen på 140 km/t.

Hur är vädret i Katowice, Polen i november?

Under november är medeltemperaturen i Katowice 3 °C och den förväntade nederbörden är 50 mm. Denna information är användbar för resenärer som letar efter en hyrbil i Katowice.

Vilken bil skulle momondo rekommendera baserat på vädret i november?

Klimatet i Katowice under november bör typiskt sätt inte påverka vilken typ av bil du hyr. Baserat på våra uppgifter letar momondos användare dock ofta efter en viss typ av bilar att hyra i Katowice. Resenärer som vill kunna hyra en bil så billigt som möjligt i Katowice tenderar att välja mindre bilar då dessa typiskt är billigast. Ett exempel på en liten bil tillgänglig för uthyrning är Volkswagen Golf.

Är vädret i Katowice representativt för resten av Schlesien?

Den som vill hyra en bil i Katowice för en bilresa till närliggande områdena bör veta att temperaturerna i Schlesien under november månad vanligtvis ligger runt 3 °C med en nederbörd på omkring 50 mm.


Hyra bil i andra städer i Polen

Ta en titt på hyrbilserbjudanden i städer som Gdansk, Warszawa och Kraków i Polen

Hyrbilar på flygplatser i Katowice

Boka en hyrbil på en annan flygplats nära Katowice

Börja planera din resa till Katowice