Hitta billiga flyg till Kraków

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
mån 12/12
mån 19/12

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Kraków

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Kraków

Bästa priset för enkelresa

83 kr

Bästa priset för tur- och returresa

198 kr

Snabbast flygtid

1t 45m

Flygs av

2 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Kraków från Sverige under de senaste 72 timmarna är 83 kr (Stockholm Arlanda till Kraków-Balice).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Kraków från Sverige under de senaste 72 timmarna är 198 kr (Stockholm Arlanda till Kraków-Balice).
Det snabbaste flyget till Kraków från Sverige tar 1t 45m (Göteborg Landvetter till Kraków-Balice).
Det finns 2 flygbolag som flyger till och från Kraków, inklusive Ryanair och Wizz Air.

Trender för flygresor till Kraków

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Kraków och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Kraków?

mars är generellt den billigaste månaden att flyga till Kraków från Sverige med priser runt 676 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Kraków i mars är januari ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Kraków under januari ligger i genomsnitt på 748 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Kraków?

Det bästa priset som hittats på momondo till Kraków var 43 kr/per person från London, vilket är 98 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Kraków. För att hitta det billigaste priset till Kraków från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Kraków?

Vår data visar att söndag är den billigaste dagen att flyga till Kraków. Biljetter för flyg denna dag kan kosta så lite som 673 kr. För en avgång en fredag, veckans dyraste resdag, kan du vänta dig flygpriser kring 920 kr från Sverige till Kraków.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Kraków?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Kraków på eftermiddagen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Kraków på eftermiddagen för så lite som 676 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Försök att inte köpa biljetter på morgonen eftersom de ligger runt 835 kr. Dessa priser kan naturligtvis variera beroende på årstid och vilken flygplats du flyger till.

Hur lång tid tar det att flyga till Kraków?

Flygtider från Sverige till Kraków varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Kraków-Balice (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 1t 54m. En annan populär rutt från Sverige till Kraków är att flyga från Göteborg Landvetter till Kraków-Balice, vilket i runda slängar tar 1t 45m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Kraków?

Den bästa tiden att boka ett flyg till Kraków är 60 dagar innan avgång då biljettpriserna tenderar att i genomsnitt ligga runt 907 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Kraków

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Kraków från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Kraków

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Kraków

Stockholm (STO) till Kraków (KRK)

Vanligtvis är flyg till Kraków från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Kraków-Balice, vilket i genomsnitt kostar 907 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN KRAKÓW TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars28% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Kraków kostar i genomsnitt bara 665 kr i mars
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL KRAKÓW FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmaj46% dyrareDet kostar omkring 1 362 kr för flyg till Kraków från Stockholm Arlanda flygplats i maj
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL KRAKÓW FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli312% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Kraków från Stockholm Arlanda flygplats i juli än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Kraków

Krakows högsäsong infaller under sommaren då det varma vädret drar till sig stora folkströmningar. Resor till Krakow är därför populära under vår och höst då temperaturerna är mildare och det inte är lika folktätt. Det är även populärt att resa under jul- och nyårsledigheterna. Vilken tid på året du åker påverkar priserna på flygbiljetter till Krakow med hotell.

När är det billigast att boka flyg till Krakow? Billiga flyg till Krakow hittar du framför allt under november och januari månad då du prickar in stadens lågsäsong men undviker de dyra decemberpriserna. För att hitta en flygstol till billigt pris kan du jämföra priser för olika avresedatum i momondos priskalender på nätet. Du fyndar billigast biljetter om du bokar din flygresa till Krakow ungefär 60 dagar innan din resa istället för att vänta till sista minuten.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Kraków. Om du planerar att flyga till Kraków, överväg då även att boka flyg till Katowice-Pyrzowice flygplats(76 km från stadskärnan i Kraków) eller Rzeszow Jasionka flygplats(149 km från stadskärnan i Kraków).

Rzeszow Jasionka flygplats har ett genomsnittspris på 2 078 kr per person och är generellt den billigaste flygplatsen att flyga till när du besöker Kraków. Detta genomsnittspris beror på avgångsplats. Prova momondos Flygplats-till-flygplats prisguide för att hitta det billigaste flyget.


Hitta billiga flygbiljetter till Kraków

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Kraków
Ryanair
10 jan.
ARN13:35Stockholm Arlanda
2t 00m
KRK15:35Kraków-Balice
24 jan.
KRK11:10Kraków-Balice
2t 00m
ARN13:10Stockholm Arlanda
Ryanair
20 jan.
ARN09:50Stockholm Arlanda
2t 00m
KRK11:50Kraków-Balice
24 jan.
KRK11:10Kraków-Balice
2t 00m
ARN13:10Stockholm Arlanda
Ryanair
21 jan.
ARN16:35Stockholm Arlanda
2t 00m
KRK18:35Kraków-Balice
26 jan.
KRK02:10Kraków-Balice
2t 00m
ARN04:10Stockholm Arlanda
Ryanair
26 jan.
ARN04:35Stockholm Arlanda
2t 00m
KRK06:35Kraków-Balice
29 jan.
KRK01:30Kraków-Balice
2t 00m
ARN03:30Stockholm Arlanda
Ryanair
20 jan.
ARN09:50Stockholm Arlanda
2t 00m
KRK11:50Kraków-Balice
22 jan.
KRK01:30Kraków-Balice
2t 00m
ARN03:30Stockholm Arlanda
Ryanair
28 feb.
ARN13:35Stockholm Arlanda
2t 00m
KRK15:35Kraków-Balice
7 mars
KRK11:10Kraków-Balice
2t 00m
ARN13:10Stockholm Arlanda

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Kraków

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Kraków, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Wizz Air
Ryanair
24 jan.
ARN13:35Stockholm Arlanda
2t 00m
KRK15:35Kraków-Balice
Ryanair
14 jan.
ARN16:35Stockholm Arlanda
2t 00m
KRK18:35Kraków-Balice
Ryanair
31 jan.
ARN13:35Stockholm Arlanda
2t 00m
KRK15:35Kraków-Balice

Andra kabinklasser för flyg till Kraków

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Kraków

Vilka bolag flyger till Kraków?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Kraków

Vilka bolag flyger till Kraków?

För flygresor till Kraków från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Ryanair, Norwegian, Wizz Air eller LOT. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Finnair till Kraków

Det avgår 1 flyg med Finnair till Kraków under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Helsingfors Helsinki-Vantaa och det bästa biljettpriset med Finnair som hittats på momondo är 1 286 kr (under de senaste 72 timmarna, från Umeå, till Kraków). Finnair har ett betyg på 7,7 från 322 användaromdömen på momondo.

Flyg med KLM till Kraków

KLM (7,5/10, 175 omdömen) är även det ett populärt val för flyg till Kraków med erbjudanden så låga som 1 194 kr från Göteborg Landvetter tur och retur. Då KLM i genomsnitt har 13 flyg som avgår till Kraków varje vecka kan priserna variera avsevärt beroende på avgångsplats och tillgänglighet.


Flygplatser nära Kraków

Nedan hittar du alla flygplatser i Kraków tillsammans med avståndet från stadens centrum

Krakows flygplats ligger väster om staden och är Polens näst största flygplats med närmare fem miljoner resenärer årligen. Krakow Airport är fokusstad för lågprisbolaget Ryanair samt det polska flygbolaget LOT och här landar därför flera billiga flyg till Krakow. Utanför flygplatsen hittar du taxibilar väntandes som snabbt kan ta dig in till staden men du hittar även flera hyrbilsalternativ inne i terminalbyggnaden. Resan in till stadens centrum med bil tar ungefär 20 minuter


Populära flygresor till Kraków

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Kraków som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Kraków
Snabbaste flygtid1t 54m
Billigaste pris198 kr
Flyg från Göteborg till Kraków
Snabbaste flygtid1t 45m
Billigaste pris509 kr
Flyg från Malmö till Kraków
Snabbaste flygtid11t 55m
Billigaste pris1 642 kr
Flyg från Köpenhamn till Kraków
Snabbaste flygtid1t 30m
Billigaste pris946 kr
Flyg från Warszawa till Kraków
Snabbaste flygtid11t 35m
Billigaste pris1 216 kr

Så tar du dig runt i Kraków

Krakow har en bra kollektivtrafik som består av ett bussnät och spårvagnstrafik. Det är också vanlig med privatägda minibussar som kan ta dig runt i staden och till intilliggande sevärdheter. Färdbiljetter köper du för perioder av 20, 40, 60 och 90 minuter, alternativ dags- eller veckobiljetter. Biljetterna börjar gälla när du validerar dem i bussens eller spårvagnens maskin.

Centrala Krakow upplever du dock bäst till fots då de flesta sevärdheter ligger på gångavstånd i den gamla kompakta stadskärnan. Du hittar annars mängder av relativt prisvänliga taxibolag i Krakow och du bokar din bil enkelt via telefon. För telefonnummer till taxibolagen kan du fråga på hotellet, turistinformationen eller närmsta kiosk. Det finns även flertalet taxistationer utspridda över staden dit du kan gå för att hitta bilar.


Visumkrav för att besöka Kraków

Polen är med i EU- samt Schengensamarbetet vilket gör att du inte behöver något visum när du reser från ett annat medlemsland. Eftersom även Sverige är med i unionen kan du alltså enkelt åka till Krakow. När du flyger måste du dock kunna legitimera dig vilket du gör antingen med ditt pass eller med ett nationellt id-kort som ges ut av den svenska polisen. Din legitimation måste kunna visa vilket medborgarskap du har så det räcker till exempel inte med ett svenskt körkort som legitimation för en flygresa till Polen. Innan du reser ska du dock alltid kolla upp de senaste inresebestämmelserna hos den polska ambassaden i Stockholm eller hos de polska myndigheterna. Detta eftersom både pass- och visumregler alltid kan komma att ändras.


Börja planera din resa till Kraków


De bästa sakerna att se och göra i Kraków

Missa inte världskända sevärdheter som Wawelslottet, monumentet Kosciuszko Mound, Schindlers kända fabrik, Mariabasilikan samt apotekarmuseet.

Ta med ett par promenadvänliga skor då de flesta sevärdheterna ligger på gångavstånd i den gamla stadskärnan.

Skaffa ett lokalt SIM-kort om du vill undvika höga kostnader för surf, sms och telefonsamtal.

Ja, det går bra att dricka kranvattnet i Krakow.

Det är vanligt att dricksa ungefär tio procent på restauranger och vid taxiresor.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Kraków.

Du kan hitta flyg till Kraków ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

När du väl ser alla flygalternativ för Kraków låter momondo dig sortera och filtrera resultaten baserat på preferenser så som flygbolag, pris och flygtider bland många andra alternativ.

Om du endast gör research efter potentiella flyg till Kraków erbjuder momondo en användbar prisbevakningsfunktion som följer priserna för flyg till Kraków och notifierar dig så fort de ändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.