Hitta billiga flyg till Poznan från 422 kr

1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
tis. 26/9
tis. 3/10

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Om flyg till Poznan

Översiktsinformation om flygpriser, flyglängd och flygbolag för Poznan

Bästa priset för enkelresa

422 kr

Bästa priset för tur- och returresa

367 kr

Snabbast flygtid

4t 00m

Flygs av

4 flygbolag
Det bästa priset för enkelflyg till Poznan från Sverige under de senaste 72 timmarna är 422 kr (Stockholm Arlanda till Poznan Lawica).
Det bästa priset för tur- och returflyg till Poznan från Sverige under de senaste 72 timmarna är 367 kr (Stockholm Arlanda till Poznan Lawica).
Det snabbaste flyget till Poznan från Sverige tar 4t 00m (Stockholm Arlanda till Poznan Lawica).
Det finns 4 flygbolag som flyger till och från Poznan, inklusive KLM, Scandinavian Airlines och Austrian Airlines.

Trender för flygresor till Poznan

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Poznan och lägg upp den ultimata resplanen

Vilken är den billigaste månaden att flyga till Poznan?

Om du inte har möjlighet att besöka Poznan under april, är det även billigt att resa från Sverige i november. De flesta momondo-användare hittar resor under denna månad för omkring 623 kr.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Poznan?

Användare som bokade resor till Poznan från Stockholm hittade flyg som var 74 % billigare än det genomsnittliga priset för flyg till Poznan. För att hitta det billigaste priset till Poznan från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Poznan?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Poznan är en måndag. Resenärer som väljer att resa till Poznan på en måndag kan ofta hitta biljetter för så lite som 880 kr. Flyg från Sverige till Poznan en torsdag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 940 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Poznan?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Poznan är mitt på dagen då man kan köpa flyg för så lite som 726 kr. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Poznan på morgonen då priserna ligger på omkring 1 874 kr.

Hur lång tid tar det att flyga till Poznan?

Flyget från Sverige till Poznan beror på via flygplatser du flyger till och från, samt om du måste mellanlanda eller inte. Om du flyger från Stockholm Arlanda (en populär flygplats i Sverige) till Wrocław-Copernicus (den mest populära flygplatsen i Poznan) ligger flygtiden på 1t 45m i genomsnitt. Om du flyger från Göteborg Landvetter (en annan populär flygplats i Sverige) till Wrocław-Copernicus ligger den genomsnittliga flygtiden på .

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Poznan?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Poznan är att boka 50 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 1 476 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Poznan

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Poznan från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Poznan

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Poznan

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Poznan (POZ)

Vanligtvis är flyg till Poznan från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Poznan Lawica, vilket i genomsnitt kostar 1 193 kr

DEN BILLIGASTE MÅNADEN ATT FLYGA FRÅN POZNAN TILL STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSjuli71% billigareAtt flyga från Stockholm Arlanda flygplats till Poznan kostar i genomsnitt bara 356 kr i juli
DEN DYRASTE MÅNADEN ATT FLYGA TILL POZNAN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars154% dyrareDet kostar omkring 3 024 kr för flyg till Poznan från Stockholm Arlanda flygplats i mars
DEN MEST POPULÄRA MÅNADEN ATT FLYGA TILL POZNAN FRÅN STOCKHOLM ARLANDA FLYGPLATSmars823% fler användare besökteFler momondo-användare sökte efter flyg till Poznan från Stockholm Arlanda flygplats i mars än någon annan månad

Vanliga frågor om att flyga till Poznan

Hur lång tid tar det att flyga till Poznan?

Hur lång tid det tar att flyga till Poznan, Polen, beror helt på vilken rutt du tar och vilken av de svenska flygplatserna som du flyger från. Snabbast är det att flyga från Stockholm Arlanda flygplats. Därifrån har du bäst flygerbjudanden och flest flygrutter att välja mellan. Från Stockholm Arlanda flygplats tar det ungefär fyra och en halv timme till Poznan, Polen. Du hittar flyg med bland annat LOT Polish Airlines, Lufthansa och KLM från Stockholm Arlanda flygplats. Om du reser från Göteborg Landvetter flygplats kan du ta dig till Poznan på mellan fem och nio timmar beroende på din rutt. Från Göteborg hittar du flygningar med bland annat Lufthansa, KLM och LOT Polish Airlines. Om du reser från Malmö kan du räkna med en resa på runt åtta timmar. Du hittar då flyg från Malmö Sturup flygplats med bland annat Air Leap och LOT Polish Airlines.

Varifrån kan du hitta direktflyg till Poznan?

Du hittar inte några direktflyg till Poznan från någon av de svenska flygplatserna utan måste göra stopp under vägen. Från Stockholm Arlanda flygplats hittar du flyg med LOT Polish Airlines som mellanlandar i Warszawa. Du kan även flyga med Lufthansa som mellanlandar i Frankfurt innan du reser till Poznan. Med KLM hittar du flyg från Arlanda till Amsterdam varifrån du sedan kan flyga vidare direkt till Poznan. Även från Göteborg Landvetter flygplats hittar du rutter med LOT Polish Airlines som mellanlandar i Warszawa. Du kan även flyga från Göteborg till Poznan med Lufthansa som då mellanlandar i München. Från Malmö Sturup kan du resa med Air Leap till Stockholm Bromma. I Stockholm byter du sedan till Arlanda flygplats varifrån du kan resa till Poznan med LOT Polish Airlines rutter via Warszawa.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Poznan?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Poznan. Om du planerar att flyga till Poznan, överväg då även att boka flyg till Zielona Góra flygplats(83 km från stadskärnan i Poznan), Bydgoszcz flygplats(104 km från stadskärnan i Poznan) eller Wrocław-Copernicus flygplats(145 km från stadskärnan i Poznan).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Poznan?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Poznan Poznan Lawica flygplats med ett genomsnittspris på 1 357 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Poznan Lawica flygplats?

Priserna för flyg till Poznan Lawica flygplats uppdateras varje dag.

Hur många bolag söker momondo efter flyg till Poznan Lawica flygplats?

Från och med september 2023 finns det 4 bolag att välja mellan för flyg till Poznan Lawica flygplats.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Poznan Lawica flygplats?

Även om minimiåldern för att ett barn ska få flyga ensam är fem år kan flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UMNR) ha egna åldersgränser, som kan påverkas av faktorer som flygets längd, tidpunkt och mellanlandningar. Det rekommenderas att du kontrollerar med det flygbolag du bokar med för resor till Poznan Lawica flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Poznan Lawica flygplats?

De nödvändiga rese- och hälsodokumenten för din Poznan Lawica flygplats-resa kan variera beroende på dina reseplaner och individuella omständigheter. Generellt sett bör du ha med dig olika dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter ditt planerade ankomstdatum. Vi rekommenderar att du söker råd hos ditt flygbolag eller en betrodd tredje part, t.ex. IATA.


Hitta billiga flygbiljetter till Poznan

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Poznan
Ryanair
6 nov.
ARN14:55Stockholm Arlanda
1t 40m
POZ22:35Poznan Lawica
13 nov.
POZ17:00Poznan Lawica
1t 35m
ARN18:35Stockholm Arlanda
Ryanair
6 nov.
ARN14:55Stockholm Arlanda
1t 40m
POZ22:35Poznan Lawica
13 nov.
POZ00:45Poznan Lawica
5t 30m
1 stopp
ARN06:15Stockholm Arlanda
Ryanair
6 nov.
ARN08:35Stockholm Arlanda
7t 45m
1 stopp
POZ22:20Poznan Lawica
13 nov.
POZ00:45Poznan Lawica
5t 30m
1 stopp
ARN06:15Stockholm Arlanda
Flera flygbolag
6 nov.
ARN05:45Stockholm Arlanda
10t 30m
2 stopp
POZ22:15Poznan Lawica
13 nov.
POZ00:45Poznan Lawica
5t 30m
1 stopp
ARN06:15Stockholm Arlanda
1 545 kr
Hitta liknande
KLM
6 okt.
ARN17:00Stockholm Arlanda
16t 40m
1 stopp
POZ15:40Poznan Lawica
8 okt.
POZ10:15Poznan Lawica
18t 35m
1 stopp
ARN04:50Stockholm Arlanda
2 412 kr
Hitta liknande
Flera flygbolag
6 okt.
ARN15:40Stockholm Arlanda
18t 00m
2 stopp
POZ15:40Poznan Lawica
8 okt.
POZ10:15Poznan Lawica
18t 35m
1 stopp
ARN04:50Stockholm Arlanda
3 135 kr
Hitta liknande

Hitta de billigaste enkelbiljetterna till Poznan

Om du letar efter enkelbiljetter från Sverige till Poznan, visa några av våra erbjudanden nedan av Ryanair och Scandinavian Airlines
Ryanair
26 sep.
ARN19:05Stockholm Arlanda
11t 30m
1 stopp
POZ12:35Poznan Lawica
Ryanair
25 okt.
ARN08:05Stockholm Arlanda
12t 25m
2 stopp
POZ02:30Poznan Lawica
Ryanair
25 okt.
ARN03:55Stockholm Arlanda
12t 30m
1 stopp
POZ22:25Poznan Lawica

Andra kabinklasser för flyg till Poznan

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Poznan

Vilka bolag flyger till Poznan?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Poznan

Vilka bolag flyger till Poznan?

Flyg med LOT till Poznan

Det avgår 14 flyg med LOT till Poznan under en normal vecka. Den vanligaste avresepunkten är Warszawa-Frédéric Chopin och det bästa biljettpriset med LOT som hittats på momondo är 1 456 kr (under de senaste 72 timmarna, från Stockholm Arlanda, till Poznan). LOT har ett betyg på 7,6 från 347 användaromdömen på momondo.

Flyg med Lufthansa till Poznan

Ett annat populärt val för flyg till Poznan är Lufthansa (6,7/10, 1 050 omdömen). De flesta flyg med Lufthansa som landar i Poznan anländer från Frankfurt, men det finns 17 flyg med Lufthansa till Poznan från många olika avgångspunkter världen över så priserna kan variera kraftigt. Det bästa erbjudandet med Lufthansa på momondo den här veckan låg på 1 044 kr (Göteborg Landvetter till Poznan, tur och retur).


Populära flygresor till Poznan

De snabbaste rutterna och de billigaste flygen till Poznan som hittats av användare
Flyg från Stockholm till Poznan
Snabbaste flygtid1t 35m
Billigaste pris367 kr

Visumkrav för att besöka Poznan

Vilka pass- och visabestämmelser behöver du följa för att besöka Poznan?

Polen är ett av EU:s medlemsländer och som svensk medborgare innebär detta att du inte behöver något visum eller tillstånd för att resa dit. Du behöver kunna visa upp legitimation som visar ditt medborgarskap, det vill säga antingen ditt svenska pass eller nationella id-kort.


Börja planera din resa till Poznan


De bästa sakerna att se och göra i Poznan

Vad kan du se och göra i Poznan?

Poznan är framförallt känd för sin gamla stadskärna som än idag är full av liv och aktivitet. Inne vid stadens centrala torg hittar du barer och restauranger för en trevlig och livlig atmosfär under kvällarna. I närheten hittar du även Poznans katedral med sin blandning av gotisk och barock arkitektur. Du ser fortfarande spår av originalbyggnaden från 900-talet även om många tillägg och ombyggnader gjorts under århundradena. För att få en paus från innerstadens puls kan du ta dig till den stora parken Citadel. Hit kan du ta dig med buss 176 och du kan promenera omkring i fina grönområden. För den konstintresserade är ett besök till Nationalmuseet i Poznan att rekommendera. Här hittar du framförallt verk från de senaste 200 åren av polska konstnärer såsom Jan Matejko och Stanislaw Wyspianski.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Poznan?

momondo sammanställer alla dina flygalternativ på ett ställe och låter dig filtrera dem för att hitta det perfekta flyget till Poznan. momondo hjälper dig att spara både tid och pengar på din resa.

Kan jag hitta flyg till Poznan ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Ja. Med momondo kan du välja och markera flyg med denna policy till Poznan.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Poznan?

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Poznan.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Poznan ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Om du inte är redo att boka ett flyg till Poznan just nu kan du använda vår information ovan för att få användbara tips eller för att aktivera prisbevakningar. I dessa fall följer momondo priserna för flyg till Poznan och meddelar dig så fort de ändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Poznan

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner eller familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig att använda oavsett var du bokar.