Flyg till Łódź

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
Från?
Till?
mån 11/7
mån 18/7

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Billigaste flygen till flygplatser i Łódź

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Łódź från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Warszawa-Frédéric Chopin flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Łódź

Stockholm (STO) till Warszawa Modlin flygplats (WMI)

Vanligtvis är flyg till Łódź från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm till Warszawa Modlin, vilket i genomsnitt kostar 683 kr


När är den bästa tiden att flyga till Łódź?

Att flyga till Łódź Władysław Reymonts flygplats i Łódź från Stockholm Arlanda tar minst 11 timmar ungefär, men oftast mycket längre tid med flera byten. Flyger man från Göteborg Landvetter eller Malmö Sturup flygplats tar det också lång tid, oftast minst 16 timmar med flera byten. Vill man ha en kortare resa kan man i stället flyga till en annan stad i Polen eller närliggande länder och sedan ta buss eller tåg till Łódź. På detta sättet kan man få en resa på ungefär fem till tio timmar.

Tyvärr finns det inga direktflyg till Łódź Władysław Reymonts flygplats från svenska flygplatser. Vare sig man flyger från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter eller Malmö Sturup flygplats krävs det flera stopp på vägen i till exempel städer som London eller Budapest. Det mest direkta flygsättet att ta sig till Łódź är att flyga till Warszawa och sedan ta ett tåg eller en buss till Łódź. Detta kan göra att man får en resa på bara några timmar, beroende på varifrån man startar. Bor man till exempel i Malmö kan man på bara en timme ta sig till ett flertal polska städer med lågprisflyg, och sedan ta sig vidare med något annat färdmedel till Łódź. Man kan även flyga till Berlin och ta buss därifrån, vilket också är ett mer direkt sätt att nå Łódź.

Det bästa priset som hittats på momondo till Łódź var 73 kr/per person från Dortmund, vilket är 97 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Łódź. För att hitta det billigaste priset till Łódź från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Łódź. Om du planerar att flyga till Łódź, överväg då även att boka flyg till Warszawa Modlin flygplats(112 km från stadskärnan i Łódź), Warszawa-Frédéric Chopin flygplats(113 km från stadskärnan i Łódź), Radom flygplats(128 km från stadskärnan i Łódź) eller Katowice-Pyrzowice flygplats(145 km från stadskärnan i Łódź).

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Łódź Warszawa Modlin flygplats med ett genomsnittspris på 793 kr per person. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.Hitta billiga flygbiljetter till Łódź

Spana in några av de bästa priserna som momondo-användare nyligen hittat för flygplatser i Sverige till Łódź
0

Vilka bolag flyger till Łódź?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Łódź

Vilka bolag flyger till Łódź?

Lufthansa är det flygbolag som flest momondo-användare i Sverige väljer för att boka flyg till Łódź. De flesta större flygbolag flyger från Sverige till Łódź med dagliga flygerbjudanden, även om dina alternativ kan variera beroende på vilken flygplats du flyger från.


Flygplatser nära Łódź

Nedan hittar du alla flygplatser i Łódź tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Łódź flygplats till centrum?

Łódź Władysław Reymont flygplats ligger nära centrala Łódź, och det finns ett flertal sätt att ta sig från flygplatsen till stadens centrum. Vill man ta buss avgår bussar från flygplatsen med kort restid till centrum. En taxistation ligger även framför terminalen och taxibilar behöver inte förbokas. Att ta taxi brukar vara snabbare än att åka buss men också dyrare. Restiden skiljer sig inte nämnvärt och därför brukar buss ändå rekommenderas om man inte reser med mycket bagage. I Polen är det överlag vanligt att ta taxi och det brukar vara det främsta sättet att ta sig runt som resenär. Man kan även använda appar som Uber och MyTaxi för att ta sig till och från flygplatsen eller åka runt i staden. Det finns dessutom några biluthyrningsföretag representerade på flygplatsen, som till exempel Europcar och SIXT.


Visumkrav för att besöka Łódź

Łódź ligger i Polen som är en del av EU och Schengensamarbetet. Som svensk resenär måste du kunna legitimera dig när du flyger till Polen, antingen med pass eller nationellt ID-kort. Dock behöver du inte något visum för inresa till Polen.


Börja planera din resa till Łódź


De bästa sakerna att se och göra i Łódź

Polens tredje största stad Łódź byggdes upp av textilindustrin på 1800-talet. Stadsbilden formas fortfarande av denna period och bjuder på spinnverk i tegel har förvandlats till trendiga kulturcentrum, gallerior och öppna monument, medan entreprenörerna som gjorde sina förmögenheter från fabrikerna byggde påkostade villor som nu är museer. Även om Łódź mestadels var oskadad av andra världskriget hade staden det näst största gettot i Polen. Nu ett monument är tågstationen Radegast där många tusentals människor började sin sista resa till Auschwitz eller det närliggande Chelmno-lägret. Som turist i Łódź kan du börja med att upptäcka Ulica Piotrkowska, Łódźs huvudgata och en av de längsta gågatorna i världen. Gatan har många av de bästa restaurangerna, butikerna, nattklubbarna och sevärdheterna i staden. På gatan hittar du även Grand Hotel där exempelvis Tito, Himmler och Roman Polanski har bott. Är du ute efter shopping och historia i ett kan du även besöka det unika centret Manufaktura. Manufaktura är ett utställningsstycke för stadens förnyelse under de senaste 25 åren och är ett köpcentrum och fritidskomplex som ligger i tidigare textilfabriker. Det öppnade 2006 och är det största stadsförnyelsessystemet i Polen sedan Warszawas gamla stad byggdes om efter kriget.


Varför använda momondo?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Du kan hitta flyg till Łódź ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Łódź. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Łódź. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.