0
Insikter
FAQ
Flights to Łódź

Hitta billiga flyg till Łódź

1 vuxen
0 väskor
Från?
Till?
ons 28/2
ons 6/3

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

"I år är momondo den främsta platsen för flygbiljetter på internet."
Utsedd till vinnare av Europas bästa reseapp 2023

Trender för flygresor till Łódź

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Łódź och lägg upp den ultimata resplanen

Hur lång tid tar det att flyga till Łódź?

Flygtider från Sverige till Łódź varierar, men om du flyger från Stockholm Arlanda och landar på Warszawa-Frédéric Chopin (en av de mest populära rutterna), ligger flygtiden på i genomsnitt 1t 40m. En annan populär rutt från Sverige till Łódź är att flyga från Göteborg Landvetter till Warszawa-Frédéric Chopin, vilket i runda slängar tar 1t 35m. Tänk på att förseningar och mellanlandningar kan påverka din flygtid.

Billigaste flygen till flygplatser i Łódź

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Łódź från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Warszawa-Frédéric Chopin flygplats

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Łódź

Stockholm Skavsta flygplats (NYO) till Warszawa-Frédéric Chopin flygplats (WAW)

Vanligtvis är flyg till Łódź från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Skavsta till Warszawa-Frédéric Chopin, vilket i genomsnitt kostar 798 kr


Vanliga frågor om att flyga till Łódź

Hur lång tid tar det att flyga till Łódź?

Att flyga till Łódź Władysław Reymonts flygplats i Łódź från Stockholm Arlanda tar minst 11 timmar ungefär, men oftast mycket längre tid med flera byten. Flyger man från Göteborg Landvetter eller Malmö Sturup flygplats tar det också lång tid, oftast minst 16 timmar med flera byten. Vill man ha en kortare resa kan man i stället flyga till en annan stad i Polen eller närliggande länder och sedan ta buss eller tåg till Łódź. På detta sättet kan man få en resa på ungefär fem till tio timmar.

Varifrån kan du flyga direkt till Łódź?

Tyvärr finns det inga direktflyg till Łódź Władysław Reymonts flygplats från svenska flygplatser. Vare sig man flyger från Stockholm Arlanda, Göteborg Landvetter eller Malmö Sturup flygplats krävs det flera stopp på vägen i till exempel städer som London eller Budapest. Det mest direkta flygsättet att ta sig till Łódź är att flyga till Warszawa och sedan ta ett tåg eller en buss till Łódź. Detta kan göra att man får en resa på bara några timmar, beroende på varifrån man startar. Bor man till exempel i Malmö kan man på bara en timme ta sig till ett flertal polska städer med lågprisflyg, och sedan ta sig vidare med något annat färdmedel till Łódź. Man kan även flyga till Berlin och ta buss därifrån, vilket också är ett mer direkt sätt att nå Łódź.

Vilket är det absolut billigaste flyget till Łódź?

Det bästa priset som hittats på momondo till Łódź var 208 kr/per person från Stockholm, vilket är 80 % billigare än genomsnittspriset för flyg till Łódź. För att hitta det billigaste priset till Łódź från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

Finns det en alternativ flygplats i närheten av Łódź?

Det är möjligt att hitta andra, och alternativt billigare destinationsflygplatser i närheten av Łódź. Om du planerar att flyga till Łódź, överväg då även att boka flyg till Warszawa Modlin flygplats(112 km från stadskärnan i Łódź), Warszawa-Frédéric Chopin flygplats(113 km från stadskärnan i Łódź), Radom flygplats(128 km från stadskärnan i Łódź) eller Katowice-Pyrzowice flygplats(145 km från stadskärnan i Łódź).

Finns det ett billigare alternativ för att flyga till Łódź?

Priserna varierar beroende på resenärernas avgångsplats, men generellt är den billigaste flygplatsen för att flyga till Łódź Katowice-Pyrzowice flygplats med ett genomsnittspris på 928 kr. Användare hittar ofta de bästa priserna med hjälp av momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.

När uppdaterade momondo senast priserna för flyg till Łódź-Lublinek flygplats?

Priserna för flyg till Łódź-Lublinek flygplats uppdateras dagligen.

Hur gammal måste man vara för att flyga till Łódź-Lublinek flygplats?

Den lägsta åldern för att få flyga ensam är fem år, men flygbolag som erbjuder tjänster för ensamkommande barn (UNMR) har sina egna åldersgränser, inklusive regler för flygets längd, tidpunkter och mellanlandningar. Vi rekommenderar alltid att du kontrollerar med det enskilda flygbolaget som du bokar med för att resa till Łódź-Lublinek flygplats.

Vilket dokument eller ID-handling behöver jag för att flyga till Łódź-Lublinek flygplats?

De rese- och hälsodokument som krävs för din resa till Łódź-Lublinek flygplats kan variera beroende på din resplan och personliga situation. Som regel bör du överväga att ha flera dokument, t.ex. ett nationellt ID-kort eller körkort och ett pass som är giltigt i sex månader efter det att du planerar att anlända till Łódź-Lublinek flygplats. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar ditt flygbolag eller en betrodd tredje part som IATA för att få råd.


Andra kabinklasser för flyg till Łódź

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Łódź

Visumkrav för att besöka Łódź

Behöver man pass och visum när man åker till Łódź?

Łódź ligger i Polen som är en del av EU och Schengensamarbetet. Som svensk resenär måste du kunna legitimera dig när du flyger till Polen, antingen med pass eller nationellt ID-kort. Dock behöver du inte något visum för inresa till Polen.


De bästa sakerna att se och göra i Łódź

Vad kan man se och göra i Łódź?

Polens tredje största stad Łódź byggdes upp av textilindustrin på 1800-talet. Stadsbilden formas fortfarande av denna period och bjuder på spinnverk i tegel har förvandlats till trendiga kulturcentrum, gallerior och öppna monument, medan entreprenörerna som gjorde sina förmögenheter från fabrikerna byggde påkostade villor som nu är museer. Även om Łódź mestadels var oskadad av andra världskriget hade staden det näst största gettot i Polen. Nu ett monument är tågstationen Radegast där många tusentals människor började sin sista resa till Auschwitz eller det närliggande Chelmno-lägret. Som turist i Łódź kan du börja med att upptäcka Ulica Piotrkowska, Łódźs huvudgata och en av de längsta gågatorna i världen. Gatan har många av de bästa restaurangerna, butikerna, nattklubbarna och sevärdheterna i staden. På gatan hittar du även Grand Hotel där exempelvis Tito, Himmler och Roman Polanski har bott. Är du ute efter shopping och historia i ett kan du även besöka det unika centret Manufaktura. Manufaktura är ett utställningsstycke för stadens förnyelse under de senaste 25 åren och är ett köpcentrum och fritidskomplex som ligger i tidigare textilfabriker. Det öppnade 2006 och är det största stadsförnyelsessystemet i Polen sedan Warszawas gamla stad byggdes om efter kriget.


Varför använda momondo?

Varför ska jag använda momondo för att hitta ett flygerbjudande till Łódź?

Vi hjälper dig hitta det flyg som passar dina behov bäst – momondo jämför priser från hundratals flygbolag och resebyråer och hjälper dig att filtrera dem för att hitta det bästa flyget för just dig.

Kan jag hitta flyg till Łódź ​​med flexibla bokningspolicys på momondo?

Du kan hitta flyg till Łódź ​​med flexibla bokningspolicys genom att använda sökformuläret ovan och sedan välja vårt flexibla bokningsfilter. På så vis kommer endast flyg där denna policy tillämpas att visas.

Hur kan momondo hjälpa mig hitta flyg till Łódź?

momondo erbjuder flera filter som hjälper dig hitta det bästa flyget till Łódź. Filtrera efter pris, flygbolag, flygplatser, kabinklass, flygplan, betalningsmetod, antal stopp och mycket mer.

Jag är inte riktigt redo att boka ett flyg till Łódź ​​just nu. Kan momondo meddela mig om priserna ändras?

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Łódź. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Ett enklare sätt att hantera din resa till Łódź

Vi gör det superenkelt att schemalägga, organisera och resa med vänner och familj. Trips är gratis – och tillgängligt för dig oavsett var du bokar.

Spara pengar när du bokar flyg med momondo
Stora namn, större erbjudanden
Stora namn, större erbjudanden
Sök igenom hundratals resesidor för att jämföra priser.
Filtrera efter vad du vill ha
Filtrera efter vad du vill ha
Gratis Wifi? Mellanlandning? Skräddarsy dina resultat direkt.
Gratis och oberoende
Gratis och oberoende
Det är helt gratis att använda oss – inga dolda kostnader eller avgifter.
Prisbevakning
Prisbevakning
Inte redo att boka? Skapa ett prismeddelande för att spåra priser.

Hitta bättre resultat för din vistelse i Łódź

Flyg med ditt favoritflygbolag till Łódź
Flygbolagen sorteras och visas efter antal klick under de senaste 7 dagarna på momondo


Bli meddelad när priserna sjunker

Dagliga prisförändringar i din inkorg – endast med Prisbevakning.
Flyg till Łódź
1 vuxen
ons 28/2
ons 6/3
Mejla mig produkt- och serviceinformation, toppenpriser och specialerbjudanden från momondo och dess resepartners