Hitta billiga flyg till Leknes

Tur & retur
1 vuxen
Ekonomi
0 väskor
Från?
Till?
sön 12/2
sön 19/2

Tillgängliga erbjudanden från över 900 resesidor.

Trender för flygresor till Leknes

Utforska inblicksdata för ditt flyg till Leknes och lägg upp den ultimata resplanen

Vilket är det absolut billigaste flyget till Leknes?

Under de senaste två veckorna har användare bokat erbjudanden till Leknes för 721 kr/person, vilket är 84 % billigare än för genomsnittsflyget till Leknes. För att hitta de billigaste priserna till Leknes från din plats kan du använda momondos Flygplats-till-flygplats prisguide.
Se priser från:

Vilken är den billigaste dagen för flygavgångar till Leknes?

Den billigaste veckodagen att resa från Sverige till Leknes är en tisdag. Resenärer som väljer att resa till Leknes på en tisdag kan ofta hitta biljetter för så lite som 5 385 kr. Flyg från Sverige till Leknes en söndag kostar generellt mer med ett genomsnittspris på 6 517 kr. Tänk på att dessa priser kan fluktuera beroende på säsong och efterfrågan.

Vilken är den billigaste tiden på dygnet för avgående flyg till Leknes?

Enligt våra data är den billigaste tiden på dygnet att flyga till Leknes på kvällen. momondo-användare har hittat avgående flyg från Sverige till Leknes på kvällen för så lite som 5 275 kr. Tänk på att dessa priser kan variera beroende på flygbolag och vilken tid på året du reser. Och andra sidan är den dyraste tiden på dygnet att flyga till Leknes på eftermiddagen då priserna ligger på omkring 6 183 kr.

Hur långt i förväg bör jag boka mitt flyg till Leknes?

De flesta flygresenärer upplever att det billigaste sättet att hitta biljetter till Leknes är att boka 48 dagar innan det planerade avresedatumet. Under denna tidsram ligger biljetterna i genomsnitt på 5 598 kr.

Billigaste flygen till flygplatser i Leknes

Hitta de billigaste flygen till dessa flygplatser i Leknes från din närmsta stad eller flygplats
Stockholm Arlanda flygplats
Narviks kommun

BILLIGASTE RUTTEN FRÅN Stockholm TILL Leknes

Stockholm Arlanda flygplats (ARN) till Narviks kommun (EVE)

Vanligtvis är flyg till Leknes från Stockholm billigare än att flyga från Stockholm Arlanda till Narviks kommun Evenes, vilket i genomsnitt kostar 2 222 kr


Vanliga frågor om att flyga till Leknes

Att flyga från Stockholm Arlanda till Leknes tar mellan sju och åtta timmar. Om du i stället flyger från Göteborg Landvetter tar det ungefär 11 timmar och från Malmö Sturup cirka 21 timmar. För dig som utgår från Skåne kan det löna sig att resa över till Köpenhamn och flyga från Kastrup, eftersom dessa flygningar bara tar ungefär nio timmar.

Det finns tyvärr inga direktflyg till Leknes från svenska flygplatser, utan det krävs en eller två mellanlandningar. Från Stockholm Arlanda kan du till exempel ta ett flyg till Oslo Gardermoen med SAS och sedan resa därifrån med Wideroe till Leknes. Från Göteborg Landvetter är ett av flera flygerbjudanden som finns tillgängliga att först flyga till Amsterdam Schiphol med KML, fortsätta med samma flygbolag till Bergen Flesland och resa den sista sträckan till Leknes Airport, Leknes med Wideroe. Om du i stället väljer att resa från Köpenhamn flyger du till Bergen med SAS där du gör ett längre uppehåll innan du flyger till Leknes, även det med Wideroe.

Generellt är mars den billigaste månaden att flyga från Sverige till Leknes. Eftersom det är lågsäsong under denna månad kan du vänta dig flygpriser kring 4 732 kr. Om du inte har möjlighet att flyga till Leknes i mars är oktober ditt näst bästa alternativ. Flygpriserna från Sverige till Leknes under oktober ligger i genomsnitt på 4 796 kr.

Svolvær Helle flygplats, Stokmarknes Skagen flygplats, Røst Stolport flygplats, Bodö flygplats eller Narviks kommun Evenes flygplats kan utgöra bättre alternativ för att resa till Leknes.

Med ett genomsnittspris på 2 324 kr per person, är Narviks kommun Evenes flygplats den billigaste flygplatsen att flyga till när du planerar din resa till Leknes. Detta pris fluktuerar beroende på vart du flyger från. momondos Flygplats-till-flygplats prisguide kan hjälpa dig hitta de bästa priserna.


Andra kabinklasser för flyg till Leknes

Utforska andra premiumkabinalternativ för ditt flyg till Leknes

Vilka bolag flyger till Leknes?

Här kan du se ett urval av de mest populära och billigaste flygbolagen för flyg till Leknes

Vilka bolag flyger till Leknes?

För flygresor till Leknes från Sverige, kommer momondos resenärer ofta flyga med ett av dessa populära flygbolag: Norwegian, Scandinavian Airlines eller Wideroe. Beroende på vilken flygplats i Sverige som du flyger från kommer du antagligen kunna hitta flyg med ett av dessa populära flygbolag.

Flyg med Wideroe till Leknes

Wideroe flyger till Leknes omkring 35 gånger under en genomsnittlig vecka. Var du flyger från kommer att avgöra vilken typ av erbjudanden du kan hitta med Wideroe, men priser så låga som 4 171 kr har hittats för Göteborg Landvetter till Leknes. Wideroe har fått ett betyg på 8,0/10 från momondos användaromdömen.


Flygplatser nära Leknes

Nedan hittar du alla flygplatser i Leknes tillsammans med avståndet från stadens centrum

Hur tar man sig från Leknes flygplats till centrum?

Leknes flygplats ligger väldigt nära stadens centrum, så att köra bil dit tar bara några få minuter. Det går ingen kollektivtrafik till flygplatsen, men eftersom det är så nära kan det vara prisvärt att ta en taxi in till staden. Det finns flera olika biluthyrningsfirmor på flygplatsen om du hellre kör själv. Det kan vara bra att boka en bil i förväg, så att den står och väntar på dig när du anländer till flygplatsen. Att hyra bil är inte bara ett smidigt sätt att ta dig till och från flygplatsen, utan underlättar mycket när du ska upptäcka omgivningarna i Lofoten.


Visumkrav för att besöka Leknes

Egentligen behövs inte pass för att resa inom de nordiska länderna, men om du flyger till Norge behöver du ändå antingen ett pass eller ett så kallat nationellt ID-kort för att stärka din identitet. Ett vanligt ID-kort från Skatteverket eller ett svenskt körkort räcker tyvärr inte som legitimation, eftersom de inte anger vilket land du är medborgare i. Annars är det fritt fram att vistas i Norge så länge du vill. Om du stannar i mer än sex månader behöver du folkbokföra dig i landet. För att få vård vid eventuell sjukdom eller skador mot samma avgift som norrmännen är det viktigt att du har med dig ett europeiskt sjukförsäkringskort, som du beställer kostnadsfritt från Försäkringskassan. Se till att ditt pass eller nationella ID-kort, samt ditt europeiska sjukförsäkringskort, är giltiga under hela din vistelse i Norge.


Börja planera din resa till Leknes


Populära destinationer hos momondo

Utforska rekommenderade destinationer som andra användare tycker om att flyga till året runt

De bästa sakerna att se och göra i Leknes

Leknes, Norge är ett litet ställe där det bara bor några få tusen invånare. Antalet turistattraktioner och restauranger är alltså ganska begränsat, men Leknes är ett fantastiskt resmål för dig som värdesätter unika naturupplevelser. Leknes ligger i Lofoten, som är en samling öar i Nordnorge som är välkända för sin orörda och spektakulära natur. Avsaknaden av myllrande folkliv kompenseras verkligen av omgivningarna. Hauklandstranden är perfekt om du vill ta ett dopp på sommaren, eller bara se vackra vyer på vintern. Den ligger i en liten vik med stora berg runtom och har turkost, kristallklart vatten som påminner om stränder på betydligt sydligare breddgrader. Om du gillar att vandra är berget Himmeltinden, som bjuder på en enastående utsikt över havet, perfekt. Det är ett av de minst ansträngande och mest givande bergen att bestiga i Lofoten. Du får en fantastisk utsikt om du tar dig till toppen. Om du reser på vintern har du även stor chans att få se norrsken. För att utforska området på riktigt kan vi rekommendera en båttur.


Varför använda momondo?

För att hitta det flyg som bäst passar dig och dina behov samlar momondo flyg från en stor pool av olika flygbolag och byråer – därefter kan du använda våra verktyg och filter för att hitta och boka rätt flyg till Leknes.

Ja. Med momondo kan du filtrera resultaten för flyg till Leknes så att endast de flygen med flexibla bokningspolicys visas.

När du har gjort en sökning på sidan ger momondo dig användbara filter och information. Vi kan exempelvis visa dig de billigaste dagarna och tiderna att flyga på, samt filtrera dina alternativ för att hjälpa dig ta ett så bra beslut som möjligt när du bokar ditt flyg till Leknes.

Ja, momondo erbjuder prisbevakning för flyg till Leknes. Efter att ha gjort en sökning på den här sidan kommer du kunna se inställningsfunktionen för prisbevakning. Ange bara en giltig e-postadress så meddelar momondo dig så fort priserna förändras.


Därför väljer resenärer att använda momondo
Flexibelt resande
momondo förstår behovet av flexibilitet, och därför vi har ett specifikt filter för flyg utan ändringsavgifter.
Expertinformation
Datadrivna insikter utformade för att hjälpa dig hitta ett bra flygerbjudande. Från den billigaste tiden att flyga till hur långt i förväg du ska boka.
Prisbevakning
Bevaka priset för din föredragna flygrutt och få ett meddelande när det ändras.